0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια η γνώμη σας για εναν διορισμό; Αν σου δίνεται η ευκαιρία να διοριστείς, να το κάνεις ή να περιμένεις την επόμενη χρονιά, ώστε να μπεις σε ευνοικότερη θέση;
Διορισμοί θα συνεχίζουν να γίνονται πάνω κάτω στα επίπεδα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.Η μόνη ίσως αλλαγή θα είναι οι προτεραιότητες.Για να φύγει κανείς μακριά για διορισμό πρέπει ή να μην έχει υποχρεώσεις ή να έχει πρόβλημα επιβίωσης ή να ξέρει ότι θα πάρει άδεια δύο χρόνια.Διαφορετικά δεν αξίζει. Πραγματικά καλύτερα να περιμένει να διοριστεί στο σπίτι του.Καλές αποφάσεις!
Μα ποιος είπε ότι το ΕΣΠΑ τερματίζεται ? Μέχρι το 2027 πήρε ανανέωση.
Σίγουρα είναι 100% υποκειμενικό… Εσύ θα βάλεις κάτω τα αρνητικά και τα θετικά. Πρώτο και κύριο εξαρτάται από την περιοχή που σε ενδιαφέρει. Αλλιώς θα ρισκάρει κάποιος από τη Μακεδονία που δεν θα βγάλει ποτέ θέσεις, αλλά και δύσκολα θα πάρει μετάθεση και αλλιώς κάποιος από την Αθήνα για παράδειγμα. Επίσης εξαρτάται από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επηρεαστεί προς το χειρότερο αν έχεις κάποια δέσμευση και πας μακριά. Τέλος, νομίζω εξαρτάται από τους πίνακες. Αν δεν αλλάζουν, τότε μόνο προς τα πάνω θα πας. Αν είναι χρονιά που αλλάζουν οι πίνακες είναι ένα ρίσκο: έχεις κάτι να προσθέσεις και να ανέβεις; Ή θα πέσεις;
Χωρις να θελω να αγχωσω ολο αυτο με την μανια διορισμων κρυβει κατι αλλο. Προφανως κρυβει τη τρελα οτι εχω μονικους για να αξιολογω και να παρω αυ ευσημα. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι σε 2 χρονια θα βαλει ποσοστωση στις μεταθεσεις με βαση το ποσο πηρε κανεις στην αξιολογηση. Με λιγα λογια μονο αυτοι πουνπηραν καλα θα μπορουν να μετατιθεται. Θα ναι σαν φυλακη ο διορισμος απαξ και φυγεις μακρια τελις αν δεν κριθεις αριστος δεν επιστρεφεις. Ειναι σιγουρο 100% οτι ολη αυτη η τρελα να διοριζει κρυβεινκατι πιο σκοτεινο απο πισω, σε μια χβρα οπου δεν γεννανε οπου σχολεια κλεινουν δεν εχει καμια λογικη ολο αυτο. Κατι αλλο σχεδιαζει, σνα ολο αυτο να το κανει για το κοσμο εξω να νιωθει οτι αξιολογουνται οι δημοσιοι υπαλληλοι καινιδιως οι εκπαιδευτικοι. Οτι κοιταξτε εχω μονιμους πλεον φουλ αλλα τους αξιοπογω αυστηρα και με τιμωριες. Σαν πιο πολυ να μας χρησιμοποιει παρα να εχει τοσες αναγκες μου φαινεται
καλησπερα, υπάρχει κατι νεώτερο για το φεκ της γεωγραφικής κατανομής;