*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 613117 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hliasfa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #3584 στις: Αυγούστου 18, 2025, 12:42:42 pm »
Όχι. Η Νάξος δεν είναι δυσπρόσιτη. Μόνο αν σε πάνε σε Αμοργό και Μικρές Κυκλάδες. Κάποια πολύ απομακρυσμένα χωριά της Νάξου που ήταν δυσπρόσιτα, έχουν συγχωνευτεί, θαρρώ.
      πλοία για Πειραιά έχει από τα νησιά αυτά η μόνο για Σύρο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:40:34 »

Αποσυνδεδεμένος chicken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3585 στις: Αυγούστου 18, 2025, 01:27:02 pm »
      πλοία για Πειραιά έχει από τα νησιά αυτά η μόνο για Σύρο?

Από μικρές Κυκλάδες πας Νάξο κι από εκεί Πειραιά. Έχω χρονια που τα είχα ψάξει αλλά νομίζω για Πειραιά έχει 2-3 φορές την εβδομάδα. Συνάδελφοι που ήταν στις Κυκλάδες μου έλεγαν ότι είχε πολλά απαγορευτικά το χειμώνα.

Αποσυνδεδεμένος hliasfa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3586 στις: Αυγούστου 18, 2025, 01:29:33 pm »
Από μικρές Κυκλάδες πας Νάξο κι από εκεί Πειραιά. Έχω χρονια που τα είχα ψάξει αλλά νομίζω για Πειραιά έχει 2-3 φορές την εβδομάδα. Συνάδελφοι που ήταν στις Κυκλάδες μου έλεγαν ότι είχε πολλά απαγορευτικά το χειμώνα.
    οκ ευχαριστώ πολυ

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3587 στις: Αυγούστου 18, 2025, 01:50:04 pm »
Έχω υπολογίσει ακριβώς τα μόρια από τα μσδ με βάση τους μήνες μου όπως είπες και πρόσθεσα και τα κοινωνικά κριτήρια. Έχω 45,κάτι δεν θυμάμαι τώρα πόσο. Ο εγκλωβισμός με προβληματίζει γιατί έχω και ένα μωρό. Απόσπαση δεν μπορώ να πάρω γιατί φέτος είδα ότι πήραν στην περιοχή μου μόνο κατά προτεραιότητα. Δεν πολυκαταλαβα την διαδικασία των αποσπάσεων και γιατί μπήκαν μόνο οι κατά προτεραιότητα αλλά αυτό που μου είπαν συνάδελφοι μεγαλύτεροι είναι πως αν δεν είμαι πολύτεκνη και αν δεν έχω σύζυγο ένστολο( δεν έχω) τότε απόσπαση δεν θα μπορώ να παρω.
Λογικό είναι όταν δεν υπάρχουν αρκετά κενά, να παίρνουν απόσπαση μόνο οι κατά προτεραιότητα. Από αυτά που λες, παραείναι κλειστή η περιοχή σου. Είτε πας σε δυσπρόσιτο να φτάσεις τα 150+ μόρια, είτε πας κάπου σχετικά κοντά για τα επόμενα 10+ χρόνια τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:40:34 »

Αποσυνδεδεμένος Alan Turing

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3588 στις: Αυγούστου 18, 2025, 02:09:23 pm »
Επειδή διαβάζω συνέχεια για πολύτεκνους και συζύγους ενστόλων, λογικά έχει αναφερθεί αλλά να το επαναλάβω, κατά προτεραιότητα απόσπαση δικαιούνται (συνοπτικά) όσοι εκπαιδευτικοί:
α) Ανήκουν σε ειδική κατηγορία μετάθεσης
β) Είναι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης της παρ. 1 του άρθρου 13 του π.δ. 50/1996 (Α’ 45), ή έχουν οι ίδιοι ή οι σύζυγοί τους ποσοστό αναπηρίας 75% και άνω, ανεξαρτήτως παθήσεως ή έχουν τέκνα με αναπηρία 67% και άνω, ανεξαρτήτως παθήσεως
γ) Είναι σύζυγοι στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων, ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής, της ΕΥΠ, του προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης, των υπαλλήλων του κλάδου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), καθώς και θρησκευτικών λειτουργών της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος (ιερέων και διακόνων) που υπηρετούν ως διδάσκαλοι ή καθηγητές οποιασδήποτε βαθμίδας και με οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν και οι σύζυγοι του ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας
δ) Είναι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων ή εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων
ε) Είναι σύζυγοι δικαστικών λειτουργών και σύζυγοι του κύριου προσωπικού του ΝΣΚ
στ) Είναι σύζυγοι μελών ΔΕΠ και ΕΔΙΠ
ζ) Είναι σύζυγοι ιατρικού προσωπικού...

Λεπτομέρειες για τη νομοθεσία κλπ εδώ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 18, 2025, 02:17:50 pm από Alan Turing »

Αποσυνδεδεμένος Lino

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3589 στις: Αυγούστου 18, 2025, 02:35:06 pm »
Επί των πρακτικών ζητημάτων... Σε περίπτωση διορισμού, υπάρχει δυνατότητα για εξ αποστάσεως ορκωμοσία, ή πρέπει οπωσδήποτε να παρευρεθείς; Και αν ναι πού; Αντιλαμβάνομαι πως παρουσιαζόμαστε στην εκάστοτε πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια αλλά τι γίνεται με τα συμπλέγματα νησιών;;

Μπορείς να ορκιστείς σε διεύθυνση κοντινή στην μόνιμη κατοικία σου μόνο σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή για σοβαρούς λόγους υγείας.

Αποσυνδεδεμένος MichaelCrete

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3590 στις: Αυγούστου 18, 2025, 02:41:21 pm »
Επειδή διαβάζω συνέχεια για πολύτεκνους και συζύγους ενστόλων, λογικά έχει αναφερθεί αλλά να το επαναλάβω, κατά προτεραιότητα απόσπαση δικαιούνται (συνοπτικά) όσοι εκπαιδευτικοί:
α) Ανήκουν σε ειδική κατηγορία μετάθεσης
β) Είναι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης της παρ. 1 του άρθρου 13 του π.δ. 50/1996 (Α’ 45), ή έχουν οι ίδιοι ή οι σύζυγοί τους ποσοστό αναπηρίας 75% και άνω, ανεξαρτήτως παθήσεως ή έχουν τέκνα με αναπηρία 67% και άνω, ανεξαρτήτως παθήσεως
γ) Είναι σύζυγοι στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων, ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής, της ΕΥΠ, του προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης, των υπαλλήλων του κλάδου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), καθώς και θρησκευτικών λειτουργών της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος (ιερέων και διακόνων) που υπηρετούν ως διδάσκαλοι ή καθηγητές οποιασδήποτε βαθμίδας και με οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν και οι σύζυγοι του ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας
δ) Είναι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων ή εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων
ε) Είναι σύζυγοι δικαστικών λειτουργών και σύζυγοι του κύριου προσωπικού του ΝΣΚ
στ) Είναι σύζυγοι μελών ΔΕΠ και ΕΔΙΠ
ζ) Είναι σύζυγοι ιατρικού προσωπικού...

Λεπτομέρειες για τη νομοθεσία κλπ εδώ

Οι δικαστικοί συμπαραστάτες; Έχει κάποιος ακουσει κάποια περίπτωση που να έχει αποσπαστεί;

Αποσυνδεδεμένος P20

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3591 στις: Αυγούστου 18, 2025, 02:45:43 pm »
Θα έχουμε ανακοινώσεις αύριο το μεσημέρι με πίνακα και έπειτα απόγευμα με μήνυμα;

Αποσυνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3592 στις: Αυγούστου 18, 2025, 02:47:31 pm »
Οι δικαστικοί συμπαραστάτες; Έχει κάποιος ακουσει κάποια περίπτωση που να έχει αποσπαστεί;
Δεν ανήκουν σε ειδική κατηγορία απόσπασης οι δικαστικοί συμπαραστάτες. Αποσπώνται κανονικά, χωρίς προτεραιότητα.

Αποσυνδεδεμένος laktse

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3593 στις: Αυγούστου 18, 2025, 03:21:51 pm »
Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την πληροφορία
Στις περιπτώσεις με ένστολο δεν είναι υποχρεωτική και πάλι η διετία για νεοδιόριστους όσον αφορά την απόσπαση;

Αποσυνδεδεμένος vour4school

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3594 στις: Αυγούστου 18, 2025, 03:28:26 pm »
Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την πληροφορία
Στις περιπτώσεις με ένστολο δεν είναι υποχρεωτική και πάλι η διετία για νεοδιόριστους όσον αφορά την απόσπαση;

Είναι ναι

Αποσυνδεδεμένος mall_mar

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3595 στις: Αυγούστου 18, 2025, 03:38:51 pm »
Δυστυχώς κάπου διάβασα ότι στα μέλη του Ο ΠΑΣΑΝ έστειλε πληροφόρηση για Τετάρτη...
 ;) ;D
Θα έχουμε ανακοινώσεις αύριο το μεσημέρι με πίνακα και έπειτα απόγευμα με μήνυμα;

Αποσυνδεδεμένος P20

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3596 στις: Αυγούστου 18, 2025, 04:04:37 pm »
Ευχαριστώ μακάρι να τελειώσει αύριο

Αποσυνδεδεμένος lovemath

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3597 στις: Αυγούστου 18, 2025, 04:19:11 pm »
Αν κάποιος/α έχει δουλέψει μόνο ιδιωτική εκπαίδευση, τότε μπορεί να διοριστεί με τα μόρια αυτά στους ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ πίνακες που θα έχουμε του χρόνου (ειδική) και του παραχρόνου (γενική)? Ή πρέπει να έχει συμπληρώσει διετία στη δημόσια εκπαίδευση?

Αντίστοιχα, τι ισχύει για αναπληρωτές?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193285
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144