0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω μια απορία σε σχέση με την εντοπιότητα. Εχω εντοπιότητα σε έναν δήμο της Β Θεσσαλονίκης. Μπορώ να μεταφέρω την εντοπιότητα σε άλλο δήμο της Β Θεσσαλονίκης εντός του έτους για τις οριστικές τοποθετήσεις του 2025-2026; Ή πάλι πρέπει να περάσει διετία από την κτήση δημοτικότητας ώστε να προσμετρηθούν τα μόρια; Αίτηση μεταδημότευσης μπορώ να κάνω και μετά την αίτηση μετάθεσης Οκτωβρίου;
@80s foreverΕννοείτε πως του χρόνου θα είναι η τελευταία χρονιά που θα γίνουν διορισμοί από τους ήδη υπάρχοντες οριστικούς πίνακες του '23;
Καλησπέρα!! Οι φιλόλογοι γενικής παιδείας γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί? Είμαι η μόνη που δεν τους βλέπω στο αρχείο?
Μα οι επόμενοι διορισμοί δεν θα γίνουν από τους νέους πίνακες?
Οι νεοδιοριζομενοι τοποθετούνται βάσει των κοινωνικών κριτηρίων την πρώτη χρονιά ;;γάμο και παιδιά;;
Ναι! Δεν γνωρίζω βέβαια τι συμβαίνει σε περίπτωση ισοβαθμίας…
Μήνυμα δεν ήρθε, αλλά ήρθε ο διορισμός. Α Δωδεκανήσου. Πέρσι είχα χάσει τον διορισμό για ένα άτομο. Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους διορισθέντες καλή τοποθέτηση και σε όσους ατύχησαν φέτος, να μην απογοητεύονται. Θα έρθει όταν είναι να έρθει. Πίστη και επιμονή. Όλα γίνονται για κάποιο λογο.