*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 245482 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thouvou000

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #728 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 08:45:10 pm »
Έχω την αίσθηση ότι δεν μπορείς να ξέρεις τα κενά, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι ότι είχαν αναφέρει κάποιοι συνάδελφοι στο forum.
Φυσικά και θα ξέρει τα κενά αλλά μόνο όταν ανοίξει ο Οπσυδ για τη δήλωση σχολείων, όχι νωρίτερα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:41:04 »

Αποσυνδεδεμένος automato

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #729 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 08:55:15 pm »
Έγιναν street party...ψάχνεις να δεις και απέναντι για καμία σανίδα σωτηρίας και όλοι τα ίδια σκ*τα είναι... :(

Μπράβο πολύ ωραία πράγματα. Δε φτάνει που λέγανε ότι θα πάρουνε μόλις 9200 και κάτι ψιλά αλλά και από αυτούς έκοψαν 400 ολόκληρες προσλήψεις από την πρωτοβάθμια (4200 αντί για 4600 που ακούγονταν). Πολύ ωραία πράγματα. Κυβέρνηση τομαριών
ΠΕ03

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #730 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 09:02:54 pm »
Το πρόβλημα με τα κενά είναι ότι οι Διευθύνσεις υποχρεωτικά βάζουν στο ΟΠΣΥΔ τόσα κενά όσες και οι προσλήψεις. Δεν έχουν δικαίωμα να βάλουν περισσότερα.
Θα τα δείτε σίγουρα την Τετάρτη το πρωί. Κάποιες Διευθύνσεις τα δημοσιεύουν και νωρίτερα, είναι πού θα πέσεις.

Αποσυνδεδεμένος chicken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #731 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 09:03:20 pm »
Εν τω μεταξύ στη Λάρισα
Δηλώθηκαν71 κενά πε 70 παράλληλη και τελικά πήραν 10.

Λογικό να μη βρίσκεις υποψηφίους. Αφού πέρσι πήρε  68 στην παράλληλη β φάση. Έχουν ένα μπουσουλα οι άνθρωποι και λένε πιάνω την πόλη μου. Αλλά βέβαια πέρσι είχαμε τις πλημμύρες. Έπρεπε να μας ενισχύσουν. Απαράδεκτο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:41:04 »

Αποσυνδεδεμένος Loyla

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #732 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 09:09:31 pm »
......
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2024, 09:59:20 pm από Loyla »

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #733 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 09:11:25 pm »
Patreas, οι άδειες κύησης, λοχείας και ανατροφής που αναφέρεις απελευθέρωσαν έξτρα κονδύλια; Πώς γίνεται αυτό, αφού οι συγκεκριμένες άδειες είναι με αποδοχές;
Εκ των αδειών, ζητήθηκαν από τα αρμόδια Υπουργεία περίπου 1.200 πιστώσεις λόγω αδειών κύησης, λοχείας, ανατροφής και άλλες περίπου 500 πιστώσεις λόγω αδειών άνευ αποδοχών και παρατάσεων ορκωμοσίας. Αυτές είναι Τακτικού Προϋπολογισμού, προορίζονται για τη Δευτεροβάθμια Γενική και μειώνουν το διαθέσιμο ποσό για έκτακτο προσωπικό των άλλων Υπουργείων.

Αποσυνδεδεμένος Mack77

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #734 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 09:58:14 pm »
Αν κάποιος προσληφθεί ΖΕΠ που είναι μειωμένου ωραρίου και στην επόμενη φάση στην περιοχή πρόσληψης του ανοίξει θέση πλήρους στη γενική παιδεία αναβαθμίζεται;

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #735 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 10:15:36 pm »
Αν υπάρχει κενό πλήρους στην ίδια περιοχή προσλαμβάνεται εκ νέου με πλήρες ωράριο αρκεί να είναι η σειρά του να προσληφθεί. Δεν μπορεί δηλαδή να προσπεράσει κάποιον που είναι πιο ψηλά στον πίνακα και έχει δηλώσει την περιοχή. Το λέει και στην εγκύκλιο του καλοκαιριού για τις δηλώσεις περιοχών.

Αποσυνδεδεμένος Mack77

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #736 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 10:20:30 pm »
Αν υπάρχει κενό πλήρους στην ίδια περιοχή προσλαμβάνεται εκ νέου με πλήρες ωράριο αρκεί να είναι η σειρά του να προσληφθεί. Δεν μπορεί δηλαδή να προσπεράσει κάποιον που είναι πιο ψηλά στον πίνακα και έχει δηλώσει την περιοχή. Το λέει και στην εγκύκλιο του καλοκαιριού για τις δηλώσεις περιοχών.
Αυτό διάβασα και εγώ όποτε σε ευχαριστώ για την απάντηση .

Αποσυνδεδεμένος Ευάγγελος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #737 στις: Οκτωβρίου 07, 2024, 11:23:08 pm »
Πόσους πε02 πήραν ειδική αγωγή;

Αποσυνδεδεμένος gr8

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #738 στις: Οκτωβρίου 08, 2024, 03:30:48 am »
Εργαστήρια δεξιοτήτων σε ΠΕ70
Παράλληλη στήριξη σε ΠΕ70
Ενισχυτική διδασκαλία σε ΠΕ70
Ρομποτική σε ΠΕ70
Ολοήμερο σε ΠΕ70 να κάνουν μαθήματα ειδικοτήτων
Συμπληρώστε τι άλλο ξέχασα

Μα... γιατί εξαντλήθηκε ο πίνακας των δασκάλων;
Γιατί οι ειδικότητες να πάρουν ώρες στην α/θμια;
Κρίμα που δε μπορούμε να προσλάβουμε φοιτητές από το παιδαγωγικό...
Κρίμα για τις θέσεις που πήγαν χαμένες.
Πόσοι έμειναν άνεργοι στην β/θμια;

Εντάξει, κάπου πρέπει να βρούμε μια ισορροπία.

Αποσυνδεδεμένος mariaSupergirl

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #739 στις: Οκτωβρίου 08, 2024, 07:25:44 am »
Καλημέρα στην ομάδα
Να πω κι εγώ τον πόνο μου... Είμαι ΠΕ 02 ΕΑΕ και προσλήφθηκα στην περιοχή που ήθελα. Είχα γράψει σε αυτό το νήμα ότι έχω μωρό, ο σύζυγός μου έπιασε αυτόν τον νομό κι εγώ περίμενα τη β φαση. Ναι, μας βγήκε, ομως ανακαλύψαμε ότι μας έπαιρναν στο σπίτι μας... Προερχόμαστε από νομούς που βγάζουν θέσεις με το σταγονόμετρο και δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα τους πιάναμε. Το αποτέλεσμα: πήραν τον σύζυγό braille με δύο επιλογές (ενώ πέρσι είχε 4 επιλογές στην παράλληλη) κι εμένα τ.ε. με δύο επιλογές μακριά από την πρωτεύουσα του νομού. Ευτυχώς που είμαι πρώτη. Είμαστε ευγνώμονες αλλά και σκασμενοι ταυτόχρονα. Που θα μπορούσαμε να είμαστε σπίτια μας! (Ναι, κλαίνε και οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες, όμως από δω και πέρα, μόνο σπίτι θα δηλώνω)

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #740 στις: Οκτωβρίου 08, 2024, 08:33:18 am »
Καλημέρα στην ομάδα
Να πω κι εγώ τον πόνο μου... Είμαι ΠΕ 02 ΕΑΕ και προσλήφθηκα στην περιοχή που ήθελα. Είχα γράψει σε αυτό το νήμα ότι έχω μωρό, ο σύζυγός μου έπιασε αυτόν τον νομό κι εγώ περίμενα τη β φαση. Ναι, μας βγήκε, ομως ανακαλύψαμε ότι μας έπαιρναν στο σπίτι μας... Προερχόμαστε από νομούς που βγάζουν θέσεις με το σταγονόμετρο και δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα τους πιάναμε. Το αποτέλεσμα: πήραν τον σύζυγό braille με δύο επιλογές (ενώ πέρσι είχε 4 επιλογές στην παράλληλη) κι εμένα τ.ε. με δύο επιλογές μακριά από την πρωτεύουσα του νομού. Ευτυχώς που είμαι πρώτη. Είμαστε ευγνώμονες αλλά και σκασμενοι ταυτόχρονα. Που θα μπορούσαμε να είμαστε σπίτια μας! (Ναι, κλαίνε και οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες, όμως από δω και πέρα, μόνο σπίτι θα δηλώνω)

Δεν μπορείς να ξέριες τι θα γινόταν. Δεν έχει κανένα νόημα λοιπόν η αναστάτωση αυτή. Εγώ διορίστηκα το 2021 μετα απο 20 χρόνια 600 km απο το σπίτι μου και έμεινα 2 χρόνια. Αν περίμενα 1 χρόνο το 2022 θα έμπαινα δίπλα στο σπίτι μου. Δεν έχει νόημα να σκέφτομαι αν...αν...αν..... Έκανα την επιλογή μου με τα δεδομένα που είχα.

Αποσυνδεδεμένος mariaSupergirl

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #741 στις: Οκτωβρίου 08, 2024, 09:03:19 am »
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, για μόνιμο διορισμό σε το συζητώ, όλη την Ελλάδα, είναι αλλιώς η μονιμότητα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32827
  • Τελευταία: DOGLOU
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1180504
  • Σύνολο θεμάτων: 19450
  • Σε σύνδεση σήμερα: 628
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)