0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την αίσθηση ότι δεν μπορείς να ξέρεις τα κενά, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι ότι είχαν αναφέρει κάποιοι συνάδελφοι στο forum.
Μπράβο πολύ ωραία πράγματα. Δε φτάνει που λέγανε ότι θα πάρουνε μόλις 9200 και κάτι ψιλά αλλά και από αυτούς έκοψαν 400 ολόκληρες προσλήψεις από την πρωτοβάθμια (4200 αντί για 4600 που ακούγονταν). Πολύ ωραία πράγματα. Κυβέρνηση τομαριών
Patreas, οι άδειες κύησης, λοχείας και ανατροφής που αναφέρεις απελευθέρωσαν έξτρα κονδύλια; Πώς γίνεται αυτό, αφού οι συγκεκριμένες άδειες είναι με αποδοχές;
Εκ των αδειών, ζητήθηκαν από τα αρμόδια Υπουργεία περίπου 1.200 πιστώσεις λόγω αδειών κύησης, λοχείας, ανατροφής και άλλες περίπου 500 πιστώσεις λόγω αδειών άνευ αποδοχών και παρατάσεων ορκωμοσίας. Αυτές είναι Τακτικού Προϋπολογισμού, προορίζονται για τη Δευτεροβάθμια Γενική και μειώνουν το διαθέσιμο ποσό για έκτακτο προσωπικό των άλλων Υπουργείων.
Αν υπάρχει κενό πλήρους στην ίδια περιοχή προσλαμβάνεται εκ νέου με πλήρες ωράριο αρκεί να είναι η σειρά του να προσληφθεί. Δεν μπορεί δηλαδή να προσπεράσει κάποιον που είναι πιο ψηλά στον πίνακα και έχει δηλώσει την περιοχή. Το λέει και στην εγκύκλιο του καλοκαιριού για τις δηλώσεις περιοχών.
Καλημέρα στην ομάδαΝα πω κι εγώ τον πόνο μου... Είμαι ΠΕ 02 ΕΑΕ και προσλήφθηκα στην περιοχή που ήθελα. Είχα γράψει σε αυτό το νήμα ότι έχω μωρό, ο σύζυγός μου έπιασε αυτόν τον νομό κι εγώ περίμενα τη β φαση. Ναι, μας βγήκε, ομως ανακαλύψαμε ότι μας έπαιρναν στο σπίτι μας... Προερχόμαστε από νομούς που βγάζουν θέσεις με το σταγονόμετρο και δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα τους πιάναμε. Το αποτέλεσμα: πήραν τον σύζυγό braille με δύο επιλογές (ενώ πέρσι είχε 4 επιλογές στην παράλληλη) κι εμένα τ.ε. με δύο επιλογές μακριά από την πρωτεύουσα του νομού. Ευτυχώς που είμαι πρώτη. Είμαστε ευγνώμονες αλλά και σκασμενοι ταυτόχρονα. Που θα μπορούσαμε να είμαστε σπίτια μας! (Ναι, κλαίνε και οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες, όμως από δω και πέρα, μόνο σπίτι θα δηλώνω)