0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζετε τι ισχύει στην περίπτωση που ο προϊστάμενος σε ΚΕΔΑΣΥ δίνει σε νεοαποσπασμενο μαθηματικό, άπειρο σε αξιολογήσεις , να αναλάβει μόνο αξιολογήσεις στο κεδασυ ενώ στον φυσικό που έχει οργανική θέση και εμπειρία στο κεδασυ του αναθέτει μόνο υποστήριξη έξω στα σχολεία; Να σημειωθεί ότι το κεδασυ έχει πολύ λίγες διεπιστημονικές ομαδες
Ξέρετε αν εκτός από μαθηματικό και φυσικό είναι δυνατόν να προσληφθεί χημικός σε Κεδασυ;
Συνήθως τρέχει το σύστημα αναπληρωτών/αποσπάσεων/μεταθέσεων, πρώτα για ΠΕ03 κι έπειτα για ΠΕ04.01, 0.2 κ.ο.κ.Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο ο/η προϊστάμενος να δηλώνει στοχευμένα το κενό όπως θέλει. Για τα λειτουργικά κενά μάλιστα υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία.
Δεν νομίζω να υπάρχει ζήτημα. Το καλοκαίρι δεν βγαίνουν γνωματεύσεις. Όσον αφορά τις ώρες, οι 21 είναι διδακτικές, ενώ οι 30 διοικητικές. Καμία σχέση. Ούτε μάθημα ούτε διοικητικό οκτάωρο. Γι' αυτό έχουν τέτοια ζήτηση...
Το ζήτημα ήδη ανακινήθηκε από το υπουργείο, οπότε αφού έπεσε στο τραπέζι, υπάρχει στα σχέδια να το πραγματοποιήσουν πιστεύω, όπως τόσα άλλα, εξάλλου ό,τι θέλουν κάνουν, δε βρίσκουν και πολλά εμπόδια στον δρόμο τους. Το θέμα είναι ότι θέλουν να δουλεύουμε περισσότερο, δεν έχει σημασία αν θα βγάζουμε γνωματεύσεις, για αυτό και ρωτάω αν κάποιος έχει ακούσει κάτι περισσότερο. Όσον αφορά γα τη ζήτηση, εγώ το αντίθετο βλέπω, τουλάχιστον στην περιοχή μου είμαι η μόνη εκπαιδευτικός που θέλω να πάω, οι νεότεροι εκπαιδευτικοί προτιμούν την ένταξη, οι παλιότεροι, που έχουν πέσει κάτω από 20 ώρες, ούτε καν, δεν το ειχαν και δεν το έχουν ποτέ στις επιλογές τους. Θέλουν να κάνουν το τρίωρο ή τετράωρο, δε θέλουν να γράφουν ατελειώτες γνωματεύσεις και εννοείται πέρα από το ωράριο και το καλοκαίρι, υπάρχουν λιγότερες διακοπές Χριστουγεννα και Πάσχα τις οποίες δε θέλουν να στερηθούν. Εδώ όποιος αναπληρωτής πήγε μια χρονιά, τη δεύτερη δεν το δήλωσε, προτίμησε επιστροφή στο σχολείο.