0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι, Είμαι τοποθετημένος οργανικά σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας (γυμνάσιο). Μετά από αίτησή μου αποσπάσθηκα εντός ΠΥΣΔΕ τον περασμένο Ιούνιο, αλλά μετά την συγχώνευση τμημάτων βρέθηκα να υπολείπομαι 8 ωρών για να συμπληρώσω το υποχρεωτικό μου ωράριο στη νέα μονάδα. Έκανα εκ νέου αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου και περιμένω αποτελέσματα από μέρα σε μέρα. Σήμερα, μου ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση της μονάδας ότι, επειδή δεν συμπληρώνω (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) ολόκληρο το υποχρεωτικό μου ωράριο, η μονάδα θα με απασχολήσει για κάποιες επιπλέον διδακτικές ώρες στα αντικείμενα που ήδη μου αναλογούν από την κατανομή που έχουμε συμφωνήσει με τους υπόλοιπους συνάδελφους της ειδικότητάς μου. Σύμφωνα λοιπόν, με το δοθέν πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα προβλέπεται να διδάξω το ίδιο αντικείμενο για μια παραπάνω ώρα, πέραν του δίωρου που προβλέπει ο νόμος για το συγκεκριμένο αντικείμενο.Όταν ζήτησα από την προγραμματίστρια να μου πει, αν αυτό είναι σύννομο, μου απάντησε, ότι η μονάδα δύναται να με χρησιμοποιήσει για περαιτέρω κάλυψη ωρών κι αν αυτό κριθεί απαραίτητο, ανάλογα με τις ανάγκες της μονάδας, δεν μπόρεσε όμως να μου απαντήσει, αν αυτό επισήμως προβλέπεται από κάποια συγκεκριμένη διάταξη - εγκύκλιο, ή όχι. Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως, αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να παραθέσει το συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο που αφορά στην συγκεκριμένη περίπτωση που περιέγραψα παραπάνω
Ευχαριστώ πολύ Victor123. Έτσι ακριβώς είναι καθώς με διαβεβαίωσαν και από το οικείο ΠΥΣΔΕ