0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προστέθηκαν στον φάκελο οι συγκεντρωτικοί πίνακες αιτούντων μετάθεση:- Πρωτοβάθμιας γενικής- Πρωτοβάθμιας ειδικής (ΣΜΕΑΕ)- Δευτεροβάθμιας γενικής- Δευτεροβάθμιας ειδικής (ΣΜΕΑΕ)Σημειώσεις:- Διαβάστε πρώτα την καρτέλα "Γενικές επισημάνσεις"- Αν εντοπίσετε λάθη, πείτε μου.Ο σύνδεσμος για τον φάκελο εδώ:https://drive.google.com/drive/folders/1wcrTH5RXc2scV7CiYymb6KEi2gsKnifS?usp=sharing
Προστέθηκαν στον φάκελο οι συγκεντρωτικοί πίνακες αιτούντων μετάθεση:- Πρωτοβάθμιας γενικής- Πρωτοβάθμιας ειδικής (ΣΜΕΑΕ)- Δευτεροβάθμιας γενικής- Δευτεροβάθμιας ειδικής (ΣΜΕΑΕ)Σημειώσεις:- Διαβάστε πρώτα την καρτέλα "Γενικές επισημάνσεις"- Αν εντοπίσετε λάθη, πείτε μου.Ευχαριστούμε πολύ! Στον συγκεντρωτικό πίνακα που αφορά την δευτεροβάθμια γενικής και συγκεκριμένα τους μουσικούς παρατήρησα ότι εχεις βαλει ονόματα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα μεταθέσεων απο περιοχή σε περιοχή που έχουν βγαλει οι αντιστοιχες διευθυνσεις δηλ. Α Αθηνας και Δ Αθηνας αντιστοιχα (Τσιγγερλιώτης Ιωάννης, Σμύρη Γεωργία). Επίσης η Βεττα Παρασκευή (Δ Αθηνας) εχει πρωτη προτίμηση την Κοζάνη (δεν το έχεις βάλει)
Ευχαριστούμε πολύ! Στον συγκεντρωτικό πίνακα που αφορά την δευτεροβάθμια γενικής και συγκεκριμένα τους μουσικούς παρατήρησα ότι εχεις βαλει ονόματα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα μεταθέσεων απο περιοχή σε περιοχή που έχουν βγαλει οι αντιστοιχες διευθυνσεις δηλ. Α Αθηνας και Δ Αθηνας αντιστοιχα (Τσιγγερλιώτης Ιωάννης, Σμύρη Γεωργία). Επίσης η Βεττα Παρασκευή (Δ Αθηνας) εχει πρωτη προτίμηση την Κοζάνη (δεν το έχεις βάλει)
Ευχαριστούμε πάρα πολύ trust!!Στις τοποθετήσεις όσων έχουν πάρει μετάθεση, προηγούνται όσοι έχουν εντοπιότητα ;
Για Τσιγγερλιώτη, Σμύρη (κι άλλους 8 ) έχεις δίκιο. Διορθώθηκε. Ευχαριστώ.Για Βέττα έχεις μπερδέψει την περιοχή εντοπιότητας με την πρώτη προτίμηση. Ο πίνακας της Δ' Αθήνας δεν αναφέρει την πρώτη προτίμηση.
Όχι. Παίρνουν 4 μόρια για τον Δήμο τους και μετά πάει βάσει μορίων. Λογικό είναι αν εγώ έχω 50 μόρια κι εντοπιότητα, να μην προηγηθώ έναντι κάποιου που έχει 70, αλλά χωρίς εντοπιότητα.
Να είσαι καλά, βοήθησες πάρα πολύ. Θα ήθελα, αν γίνεται, τον αντίστοιχο περσινό πίνακα. Στις συμπληρωματικές μεταθέσεις δεν υπάρχουν τα μόρια, οπότε λέω μήπως τα βρω έτσι. Επίσης απορία: για ποιο λόγο έγιναν συμπληρωματικές μεταθέσεις;