0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι. Παίρνουν 4 μόρια για τον Δήμο τους και μετά πάει βάσει μορίων. Λογικό είναι αν εγώ έχω 50 μόρια κι εντοπιότητα, να μην προηγηθώ έναντι κάποιου που έχει 70, αλλά χωρίς εντοπιότητα.
Ναι, όντως λογικό! Οπότε τα 4 μόρια μετρούν αρχικά για την μετάθεση στην συγκεκριμένη περιοχή και σε δεύτερο χρόνο για τον συγκεκριμένο δήμο,ε;Επίσης, για τις συνταξιοδοτήσεις φαντάζομαι είναι ακόμα νωρίς να έχουμε εικόνα;
Trust ευχαριστούμε πολύ! Μια απορία: τις περιοχές από τη Λέσβο (δευτεροβαθμιας)που τις βρήκες; γιατί τις έψαχνα και δε μπορώ να τις βρω
Ναι και ναι
Θα μπεις στον φάκελο 2023-2024 και θα τους βρεις εκεί. Έγιναν συμπληρωματικές γιατί (χωρίς κανένα δόλο φυσικά), δεν πρόλαβαν να συστήσουν τις νέες οργανικές πριν τις κανονικές μεταθέσεις τον Μάρτιο. Είχανε μόνο 1+ χρόνο για να το πράξουν.
Trust, τουλάχιστον στους ΠΕ11 που κοίταξα εγώ δεν έχεις περιλάβει τους αιτούντες μετάθεσης από ΔΔΕ Αχαΐας.
Αν στην πρώτη φάση δεν ικανοποιήθηκαν αιτήσεις μετάθεσης και έγιναν μετά στις συμπληρωματικές, αυτό ακούγεται τουλάχιστον ύποπτο...
Έχουμε πει πολλάκις τί ακριβώς έγινε. Μπορεί να τα βρει όποιος θέλει στο φόρουμ εδώ.
Μα τόσο εξώφθαλμα; Δε σηκώνει ένσταση αυτό; Μπορούν να το δικαιολογήσουν;