0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και παίρνουν μετάθεση ακόμα και χωρίς οργανικό πάλι καπαρώνουν μια θέση (αφού κάπου πρέπει να τοποθετηθούν, αλλιώς θα δημιουργούνταν υπεραριθμίες) και μειώνονται οι θέσεις για τους υπόλοιπους.
Παιδια να ρωτησω κατι εσεις που ξερετε.. ειναι λιγο εκτος θεματος αλλα δεν ξερω που αλλου να ρωτησω. Εγω που ειμαι πε70 χωρις κανενα κοινωνικο κριτηριο λετε να παρω μεταθεση γ αθηνας το 2026; Θα εχουν απομεινει κενα αραγε ή θα παραμεινω εγκλωβισμενη σε αλλη διευθυνση.
Κι εγώ δεν είχα κοινωνικά κριτήρια, αλλά είχα 162 μόρια από τα υπόλοιπα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δε με επηρέασε το ότι δεν είχα κοινωνικά κριτήρια. Δε μας λες πόσα μόρια έχεις, δε μας λες αν το έβαλες πρώτη επιλογή (+2 μόρια) και δε μας λες αν έχεις εντοπιότητα εκεί (+4 μόρια).
Πόσα χρόνια σου πήρε για να μαζέψεις τόσα πολλά μόρια; Φαντάζομαι είχες πάει και σε δυσπρόσιτα; (Δεν είμαι μόνιμη και δεν ξέρω καλά τα των μεταθέσεων για αυτό ρωτάω)
trust no one και εγώ μία από τα ίδια..112 μόρια σε 5 χρόνια αλλά από πάνω μου είναι συνάδελφοι με 4και 3 παιδιά. Και παρόλο που είμαι μονογονεϊκή, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, παίρνω 4 μόρια για το ένα υπέροχο παιδί μου. Κοινωνικά κριτήρια ναι, φυσικά, αλλά όχι μονομερώς.
125 μόρια σε 5 χρόνια. Έφυγα από τη Λευκάδα που έπαιρνα 6.2 μόρια τον χρόνο και πήγα στη Λήμνο που έπαιρνα 24.5 μόρια τον χρόνο. Όλες οι αποφάσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά τους κι όλες είναι δεκτές, αρκεί να είναι συνειδητές. Όχι παίρνω 15 χρόνια απόσπαση στη Θεσσαλονίκη και μετά γκρινιάζω ότι δε θα πάρω μετάθεση ποτέ. Προφανώς και δε θα πάρεις (κι ορθώς κιόλας). @Lasid πιπίνι από τα λίγα!
Για βελτίωση θέσης εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ έπρεπε να το έχουμε δηλώσει στις αιτήσεις μετάθεσης ή θα μας δοθει η δυνατότητα και στην πορεία όταν γίνουν οι οριστικές τοποθετήσεις κατα τον Ιούνιο;