0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό λέω κι εγώ, αυτό μου λέει η λογική αλλά η διατύπωση των αιρετών δε διαχωριζει. Από την άλλη λέω μήπως προέκυψε νέο κενό (τρύπα στο νερό στις ειδικότητες αλλά η ελπίδα...)
Αν έχουμε πάρει απόσπαση και τελικά είμαστε στις συμπληρωματικές μεταθέσεις, θα μας δώσουν δικαίωμα ανάκλησης της απόσπασης για να υπηρετήσουμε τη νέα οργανική;
Θεωρείτε ότι ο πίνακας πε03 ειδικής θα εξαντληθεί;
nvriamis, καλωσήρθες στο pde.Ο κύριος πίνακας με τους 180 μόνο ΠΕ03 ΕΑΕ θεωρώ ότι θα εξαντληθεί. Οι θέσεις για μαθηματικούς ειδικής αγωγής είναι σχεδόν πενταπλάσιες.
Εγώ δε νομίζω να δώσει όλα τα κενά που έφτιαξε στη βθμια για μεταθέσεις και μόνιμους φέτος. 892 x2 για πε02 και πε03 και ένα 20% αυτών για πε04 βγάζει κοντά στις 1962 θέσεις. Εγώ θεωρώ ότι θα τα δώσει τμηματικά τα επόμενα 3 χρόνια που έχει υποσχεθεί και μόνιμους διορισμούς όπως βολεύει για να βάλει και τους δικούς του, δηλαδή 654 το χρόνο. Αυτά συν κενά για κεδασυ ειδικα σχολεία κλπ που είναι λίγα ακόμα, συμπίπτουν πολύ κοντά με τα νούμερα που δίνει στη βθμια κάθε χρόνο για την ειδική. Όλο αυτό το νομίζω γιατί δε νομίζω να δώσει όλα τα κενά φέτος για τις πολυπόθητες περιοχές τύπου Αθήνα Θεσσαλονίκη κλπ φέτος για συμπληρωματικές μεταθέσεις, γιατί θα μπουκωσουν και δε θα μπορεί τα επόμενα χρόνια να διορίσει ή να δώσει μεταθέσεις εκεί στους δικούς του.
Χωρίς παρεξήγηση, μπορείς να μας εξηγήσεις τι σημαίνει η φράση: "... για να βάλει και τους δικούς του ...";