0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος με βάση τη φετινή εγκύκλιο μεταθέσεων (Οκτώβριος 2024) αν οι μόνιμοι που διορίστηκαν στη γενική θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 3 χρόνια από την ημερομηνία διορισμού τους στη γενική για να πάρουν μετάθεση στην ειδική; Κάνει αναφορά σελ 35 στη φετινή εγκύκλιο χωρίς να είναι ξεκάθαρο. Γιατί εγώ υπηρέτησα δύο χρόνια στη γενική ως νεοδιοριστη του 21 και τη επόμενη χρονιά πήρα απόσπαση στην ειδική με αποτέλεσμα να κάνω αίτηση για μετάθεση και μετά από λίγο καιρό να την ακυρώσει η δδε οπου έχω οργανική. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει γιατί τώρα χάνω και τις συμπληρωματικές μεταθέσεις!
Αυτό που θα γίνει είναι το εξής:Θα γίνουν συμπληρωματικές μεταθέσεις. Δίνω ένα παράδειγμα: στη Χ περιοχή υπάρχουν 2 εκπαιδευτικοί χωρίς οργανική θέση. Και ας πουμε ότι ιδρύθηκαν 4 τμήματ Ένταξης. Για μετάθεση θα δοθούν. 2 κενά.Πάμε παρακάτω. Μόλις γίνουν μεταθέσεις θα κληθούν ΕΚ ΝΕΟΥ όλοι να δηλώσουν, αν θέλουν φυσικά, νέα δήλωση και θα γίνει συνεξέταση: όσων ήταν στη διάθεσή πυσδε, ανεξάρτητα αν πήραν ή όχι οργανική, όσων έκαναν εμπροθεσμα αίτηση βελτίωσης θέσης και όσων θα έρθουν από μετάθεση.Αυτό θα γίνει, χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για τη διατύπωση του νόμου Υπάρχει ακραίο σενάριο κάποιος που θα έρθει από μετάθεση να περνάει στα μόρια κάποιον που έχει πάρει ήδη οργανική, αν έχει πχ εντοπιότητα ή/και σνυυπηρέτησηΚαλά ξεμπερδέματα στα δικαστήρια, μακάρι να μη χρειαστεί και να πάνε όλοι εκεί που θέλουν
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Εγώ συγκεκριμένα υπηρέτησα κανονικά δύο χρόνια στον τόπο που διορίστηκα 21/22 και 22/23 και την τρίτη χρονιά 23/24 πήρα απόσπαση στην ειδική στον τόπο μου, επίσης και φέτος 24/25 δούλεψα πάλι ειδική με απόσπαση. Πράγματι η εγκύκλιος δεν το λέει ξεκάθαρα τρία χρόνια από τη ημερομηνία διορισμού στη γενική ή τρία χρόνια προϋπηρεσίας από την ημερομηνία διορισμου; Πάντως εξαιτίας αυτής της ασάφειας η αίτηση μου ακυρώθηκε και τον Μάρτιο πήραν μετάθεση στον τόπο μου κάποιοι με λιγότερα μόρια από τα δικά μου όπως και τώρα με ακυρωμενη αίτηση αίτηση δεν μπορω να συμμετέχω στις συμπληρωματικές μεταθέσεις!
Καλά φαινόταν από χιλιόμετρα ότι θα γίνει ροντέο με τις συμπληρωματικές. Μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί, γιατί έχουν διαφορά τα νούμερα των τμημάτων ένταξης που δημιουργήθηκαν με αυτά που δίνονται για οριστική τοποθέτηση σε αυτούς που είναι στη διάθεση;