0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι.
Τα μόρια από τις σχολικές μονάδες και τα ΜΔΣ;
Η προϋπηρεσία είναι δίκη σου και σε ακολουθεί πάντα. Δεν χάνεται. Αλλά δε διευκρινίζεις τι σημαίνει ότι ¨θα διοριστείς από πρωτοβάθμια σε δευτεροβάθμια". Είσαι μόνιμη και θα κάνεις αίτηση ξανά για διορισμό επειδή πέρασε τριετία από τον πρώτο σου διορισμό; Σκοπεύεις να πας στη δευτεροβάθμια με μετάταξη; Είσαι στη γενική αγωγή και θα πας πάλι σε γενική αγωγή;
Είμαι ΠΕ70 γενικής μόνιμη , παρήλθε η τριετία και θα κάνω αίτηση για νέο διορισμό στους ΠΕ02.50. Ως ΠΕ70 έχω προϋπηρεσία σχεδόν πέντε χρόνια. Ως ΠΕ02 σχεδόν τίποτα. Τα μόρια μου συνολικής υπηρεσίας είναι μόνο ως ΠΕ70 και είναι 13 και τα ΜΔΣ 14. Αυτά μεταφέρονται εάν διοριστώ ως ΠΕ02.05 ή όχι; Ευχαριστώ για την απάντηση !
Αν πήγαινες από γενική σε γενική θα σου έλεγα ότι τα μόριά σου μεταφέρονται ανεπιφύλακτα. Τώρα έχω μια επιφύλαξη επειδή το γενικό δεν είναι ειδικό και εσύ πηγαίνεις από τη γενική στην ειδική αγωγή. Θεωρώ, όμως πολύ πιθανό ότι τα μόριά σου θα σε ακολουθούν πάντα γιατί είναι δικά σου. Είναι η προϋπηρεσία σου. Ας τοποθετηθούν και άλλοι συνάδελφοι πάνω σε αυτό για να επιβεβαιωθεί αυτό που σου γράφω!
Καλησπέρα Σχετικά με τα μόρια συνυπηρετησηςΘέλω να κάνω αίτηση βελτίωσης, ο σύζυγος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εκτός από τη βεβαίωση από ααδε όπου φαίνεται η έδρα της επιχείρησης ζητούν και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα.Στα σχετικά πεδία του efka δεν υπάρχει αυτό παρά.μονο βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας, την οποία δεν μπορεί να πάρει.λογω οφειλής.Τι κάνω σχετικά, έχεις κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο;Ευχαριστώ πολυ
Αν χρωστάει χωρίς να έχει μπει σε ρύθμιση, δεν μπορεί να πάρει βεβαίωση, δυστυχώς. Εδω δε χρωστάμε και πάλι για να δώσουν τη βεβαίωση μας έβγαλαν την ψυχή, γιατί δεν είχαμε ξαναζητησει βεβαίωση και έπρεπε να κάνουν έλεγχο από συστάσεως της εταιρείας. Απλά δράμα
Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που υποβάλλω αίτηση σε μουσικό σχολείο, είμαι φιλόλογος. Εχω κάνει αίτηση για βελτίωση μόνο εντός του ΠΥΣΔΕ μου και για το μουσικό. Ωστόσο, δε γνωρίζω με ποια σειρά εξετάζονται. Πρώτα τα μουσικά/καλλιτεχνικά και μετά οι υπόλοιπες; Μου είπαν ότι εξετάζονται τα προσόντα από το ΚΥΣΔΕ, αλλά… Ποια είναι αυτά; Λαμβάνονται υπόψη και τα κοινωνικά κριτήρια (εντοπιότητες, συνυπηρέτησεις κτλ)