0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να σημειώσουμε κάπου στην αίτηση ποια δικαιολογητικά θα στείλουμε; Πχ τη βεβαίωση εντοπιότητητας και οικογενειακής κατάστασης. Αυτά πού τα στέλνουμε;Τη οριστικοποίησα και δεν μπορώ να την ακυρώσω, χωρίς να έχω προσέξει ότι χρειάζεται να γράψουμε στις παρατηρήσεις τα δικαιολογητικά.Πάντως τα έστειλα τη διεύθυνση της οργανικής μου και ό,τι προκύψει.
Δεν υπαρχει προβλημα.
Εντάξει. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση! Πρέπει να στείλουμε και την αίτηση σε pdf στη διεύθυνσή μας ή τη βλέπουν από το σύστημα; Δεν αναφέρει κάτι σχετικό η εγκύκλιος, πέραν της αποθήκευσής/εκτύπωσής της.
Έχει αλλάξει κάτι ως προς την αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών από τις Διευθύνσεις; Διαβάζω εδώ μέσα ότι στέλνουν κάποιοι όλα τα δικαιολογητικά. Από όσο ξέρω εδώ και αρκετά χρόνια οι Διευθύνσεις αναζητούν αυτεπάγγελτα τα δικαιολογητικά που υπάρχουν στα πληροφοριακά συστήματα του κράτους (πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και πιστοποιητικό εντοπιότητας). Προσωπικά μέχρι και πέρσι δεν τα έστελνα και υπολογίζονταν κανονικά. Έχει αλλάξει κάτι φέτος; Στην εγκύκλιο δεν βλέπω κάτι διαφορετικό πάντως. ΥΓ: Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε πιστοποιητικά που δεν μπορεί να βρει η υπηρεσία (π.χ. συνυπηρέτησης, ειδικών κατηγοριών κλπ).
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω κάνει προσωρινή υποβολή της αίτησής μου και στον έλεγχο διαπίστωσα ότι δε μου έχουν περάσει το παιδί. Πρέπει να απευθυνθώ κάπου ή θα το αλλάξουν αργότερα; Θα έχω πρόβλημα;
Πρέπει να κάνεις αίτημα μέσω του teachers ώστε να το διορθώσουν . Τα βλέπουν τα αιτήματα και απαντούν. Μπορείς επίσης να πάρεις και τηλέφωνο στη Διεύθυνση. Πάντως σε εμάς έστειλαν ενημερωτικό από τη Διεύθυνση ακόμα και αν διαπιστώσουμε λάθη να κάνουμε την αίτηση και τα λάθη θα διορθωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.