0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μόρια που είχε τον Οκτώβριο του 2025. Τα μόρια του γάμου, εφόσον παντρευτεί το. 2026 θα τα πάρει τον Οκτώβριο του 2026.
Γιατί, παιδιά, δεν μπορείς να κάνεις αίτηση βελτίωσης, αφού μπορείς να κάνεις αίτηση μετάθεσης; Εγώ τον Ιούνιο πήρα βελτίωση, φέτος ξεχρεώνω τη νέα οργανική και τον Νοέμβριο έκανα αίτηση και για μετάθεση και για βελτίωση.
Ναι έτσι είναι. Όμως ο gio ,δεν λέει αυτό . Λέει στην περίπτωση που αντί να υπηρετήσεις την οργανική σου, πάς με μονοετή θητεία σε πρότυπο μπορείς να αιτηθείς μόνο μετάθεση και όχι βελτίωση.
δεν ξερω αν διαβαζεις βουλωμενο γραμμα, το δικα μου ομως (παντα) τα διαβαζεις σωστα
ρε παιδια, ένας καλός συνάδελφος δε θα ανεβάσει φέτος τους συγκεντρωτικούς πίνακες αιτήσεων μετάθεσης ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ να δούμε πού βρισκόμαστε; Τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι καλοί συνάδελφοι τους ανέβασαν και φυσικά είμαστε ευγνώμονες για τη δουλειά που έκαναν...
Δες 9 μηνύματα πριν το δικό σου. Αλλά επειδή κατά πάσα πιθανότητα κι εσύ όπως και το 99,99% των συναδέλφων σου θα πεις "ωχ καλά άσ'το, σιγά μην κάτσω να κάνω όλη αυτή τη δουλειά", να ενημερώσω το τεμπέλικο κοινό της Δευτεροβάθμιας, ότι βρέθηκε φιλότιμη συνάδελφος σας, που έκατσε κι έκανε τη δουλειά. Κάποια στιγμή λοιπόν (γιατί πραγματικά δε θέλω καν να φανταστώ ότι εγείρετε και χρονικές απαιτήσεις), θα τους βγάλω. Αν κάποιος βιάζεται, μπορεί ευχαρίστως να τους βγάλει εκείνος.
Περιμένω 6 δδε που έχουν πεσμένα site για να τους ολοκληρώσω.
Ας μας πει ποιες διευθύνσεις είναι και θα τους στείλουμε.