*

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις εκπαιδευτικών εκτός πινάκων στη β'βάθμια  (Αναγνώστηκε 2835 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος barbarosa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Strč prst skrz krk
    • Προφίλ
Για κάλυψη κενών θα επιστρατευτούν εκπαιδευτικοί και εκτός πινάκων. Επίσης θα καλούνται και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί:

https://www.especial.gr/proslispeis-anapliroton-ektos-pinakon-antitheti-i-olme-ti-zita-apo-to-ypourgeio-paideias/
- Θεέ μου, βόηθηξέ μου…😇
- Μα σείε κι εσύ τσι πόδες σου!🤨

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Strč prst skrz krk
    • Προφίλ
Απ: Προσλήψεις εκπαιδευτικών εκτός πινάκων στη β'βάθμια
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 11, 2024, 08:07:36 am »
Εδώ και στην α'βαθμια. Η θητεία αυτή ως προϋπηρεσία μετρά στον εφκα όχι στους πίνακες - στους πίνακες κατόπιν διορισμού λέει...
https://www.proson.gr/paideia/58550_sholeia-proslipseis-anapliroton-ektos-asep-kai-opsyd
- Θεέ μου, βόηθηξέ μου…😇

Αποσυνδεδεμένος Katia Papadopoulou

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 12, 2024, 11:55:51 am »
Εδώ και στην α'βαθμια. Η θητεία αυτή ως προϋπηρεσία μετρά στον εφκα όχι στους πίνακες - στους πίνακες κατόπιν διορισμού λέει...
https://www.proson.gr/paideia/58550_sholeia-proslipseis-anapliroton-ektos-asep-kai-opsyd

Καλα οκ, αυτό σ λίγο ετσι κ αλλιώς θα αλλάξει, διοτι 1) στα δύσκολα κενά πε70=νησιά/επαρχία, δεν θα παει κανείς, 2) θα πάνε στα δικαστήρια οι άνθρωποι κ θα πουνε τα δικαστήρια, βρε Υπουργείο Παιδείας,  ΠΟΥ τις βρισκεις κάθε 3 κ λίγο αυτές τις μπαρούφες π δεν υπάρχουν πουθενά αλλου, η προυπ είναι σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, οι άνθρωποι ΕΧΟΥΝ τα νόμιμα προσόντα, κάνουν την ΙΔΙΑ δουλειά, τους προσέλαβες ΕΣΥ, ΔΕΝ υπάρχει άλλη προκ ΑΣΕΠ να μην μετράει τέτοια προυπ, σοβαρευτείτε κ μετρηστε τη.Μετά θα πουν οι Κυριάκοι, οκ τι να κάνουμε, δε φταιμε εμεις, τη μετράμε μ το ζορι.   Κ ετσι θα πηγαίνουν κ οι 22ρηδες πε70 π απο τα 8 παιδαγωγικά της χώρας, π δεν προλάβανε να μπουν πίνακες στο πουθενά στο χωριό για το 1000ρικο-γιατί γι αυτούς γίνεται ΒΑΣΙΚΑ, οι συνταξιούχοι θα ναι ελαχιστοιιιι

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Strč prst skrz krk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 12, 2024, 01:44:55 pm »
Καλα οκ, αυτό σ λίγο ετσι κ αλλιώς θα αλλάξει, διοτι 1) στα δύσκολα κενά πε70=νησιά/επαρχία, δεν θα παει κανείς, 2) θα πάνε στα δικαστήρια οι άνθρωποι κ θα πουνε τα δικαστήρια, βρε Υπουργείο Παιδείας,  ΠΟΥ τις βρισκεις κάθε 3 κ λίγο αυτές τις μπαρούφες π δεν υπάρχουν πουθενά αλλου, η προυπ είναι σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, οι άνθρωποι ΕΧΟΥΝ τα νόμιμα προσόντα, κάνουν την ΙΔΙΑ δουλειά, τους προσέλαβες ΕΣΥ, ΔΕΝ υπάρχει άλλη προκ ΑΣΕΠ να μην μετράει τέτοια προυπ, σοβαρευτείτε κ μετρηστε τη.Μετά θα πουν οι Κυριάκοι, οκ τι να κάνουμε, δε φταιμε εμεις, τη μετράμε μ το ζορι.   Κ ετσι θα πηγαίνουν κ οι 22ρηδες πε70 π απο τα 8 παιδαγωγικά της χώρας, π δεν προλάβανε να μπουν πίνακες στο πουθενά στο χωριό για το 1000ρικο-γιατί γι αυτούς γίνεται ΒΑΣΙΚΑ, οι συνταξιούχοι θα ναι ελαχιστοιιιι
Το βιολί πάντως συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Για Κρήτη ΠΕ70 αυτή τη φορά
https://www.proson.gr/paideia/58600_sholeia-proslipseis-anapliroton-stin-kriti-prosklisi
Ε, βέβαια, να φαίνεται πως μας κάνουν και χάρη και εμείς δεν τους θέμε. Πάντως ότι θα προκύψει νομικό κώλυμα θα προκύψει. Αλλά αφού είναι εκτός ΑΣΕΠ, δε θα έπρεπε να είναι και εκτός πινάκων; Γιατί αν πρόκειται για εκπαιδευτικούς ανενεργούς στον πίνακα να μην προσμετράται η προϋπηρεσία ως εκπαιδευτική (μη μοριοδοτουμενη για τον πίνακα) θα γίνει ιστορία - εδώ πρέπει να ξανανοίξει το θέμα της διαφάνειας ανά περιφέρεια. Τα κενά να φαίνονται επακριβώς και οι εκπαιδευτικοί να επιλέγουν κατευθείαν μονάδες, όχι γενικώς περιφέρειες, παρά το δυσπρόσιτο κάποιων περιοχών. Αυτός που είναι αποφασισμένος να πάει, θα πάει, είτε με το βυζαντινό εκβιαστικό σύστημα το σημερινό, είτε με το διάφανο.
Κάποια κενά δε θα καλύπτονται - αν δεν υπάρξουν και οικονομικά κίνητρα, θα παραμένουν.
- Θεέ μου, βόηθηξέ μου…😇

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Katia Papadopoulou

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 15, 2024, 03:14:34 pm »
Το βιολί πάντως συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Για Κρήτη ΠΕ70 αυτή τη φορά
https://www.proson.gr/paideia/58600_sholeia-proslipseis-anapliroton-stin-kriti-prosklisi
Ε, βέβαια, να φαίνεται πως μας κάνουν και χάρη και εμείς δεν τους θέμε. Πάντως ότι θα προκύψει νομικό κώλυμα θα προκύψει. Αλλά αφού είναι εκτός ΑΣΕΠ, δε θα έπρεπε να είναι και εκτός πινάκων; Γιατί αν πρόκειται για εκπαιδευτικούς ανενεργούς στον πίνακα να μην προσμετράται η προϋπηρεσία ως εκπαιδευτική (μη μοριοδοτουμενη για τον πίνακα) θα γίνει ιστορία - εδώ πρέπει να ξανανοίξει το θέμα της διαφάνειας ανά περιφέρεια. Τα κενά να φαίνονται επακριβώς και οι εκπαιδευτικοί να επιλέγουν κατευθείαν μονάδες, όχι γενικώς περιφέρειες, παρά το δυσπρόσιτο κάποιων περιοχών. Αυτός που είναι αποφασισμένος να πάει, θα πάει, είτε με το βυζαντινό εκβιαστικό σύστημα το σημερινό, είτε με το διάφανο.
Κάποια κενά δε θα καλύπτονται - αν δεν υπάρξουν και οικονομικά κίνητρα, θα παραμένουν.

Σ ολες τις άλλες προκ ΑΣΕΠ, πας τη προυπ κ την αναγνωρίζει ή οχι το ΑΣΕΠ είτε είναι απο δημόσιο είτε απο ιδιωτικό τομέα. Βάζει κάποια κριτήρια κ σ λεει εγω κύριε μ θέλω αυτή τη προυπ σαν νοσηλευτής πχ κ θελω αυτά τα χαρτιά να μ φέρεις. Εδω, θα πας τα ακριβώς ιδια χαρτιά, για την ακριβώς ιδια προυπ κ θα σ πούνε δεν στη μετράω γιατί εβγαλε αυτή τη πα#$$ρα το Υπ Παιδείας. Τα ιδια γίνανε με το ΣΤΕ κ τους εκπαιδευτικούς απο τα ιδιωτικά.

Το οτι βγάζει μια μπούρδα ο κάθε υπουργός γιατί τον βολεύει, δεν παει να πει οτι η μπούρδα αυτή θα ισχύσει κιόλας. Εγω μια απλή Αγγλικού είμαι  ;D αλλά το φτωχο μ μυαλό λεει, οτι όταν το ΣΤΕ λεει, είστε παράνομοι κ δεν μπορείτε να μην μετράτε την προυπ απο τα ιδιωτικά σχολεία γιατί έτσι γουστάρετε κ να βάζετε απολύσεις κ 2ετιες στο δημόσιο ως όρους για να αγανωριστεί, θα πει πάλι είστε παράνομοι λετε παπάρες κ απαξ κ τους προσλάβατε ΕΣΕΙΣ για να σας κάνουν τη δουλειά, ΘΑ ΤΗ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΘΕΤΕ ΔΕ ΘΕΤΕ, διοτι είναι ΙΔΙΑ με τη θεση π ΕΣΕΙΣ προκηρύσσετε!!

Κ θεωρω, οτι το ξέρουν κ οι 2 Κυριάκοι, αλλά χε%^^νε. Αυτοί τη δουλειά τους θέλουν να κάνουνε τώρα =πε70 22αρηδες ανα την Ελλάδα, ειδικά επαρχία.

Οσον αφορά τα οικονομικά κίνητρα, θεωρω οτι δεν θα δώσουν ΦΡΑΓΚΟ - 1) εδω  δεν δίνουν στους γιατρούς π πλέον υπάρχει κανονικό κύμα φυγής απο το ΕΣΥ, κλείνουν οι κλινικές η μια μετά την άλλη επαρχία,  κ ανοίγουν ιδιωτικά ιατρεία π βγάζουν το μισθό τους σ 1 κ 2 μέρες μέσα 2) το μόνο τους ζόρι απο εκπαιδευτικούς είναι οι ΠΕ70, τους άλλους γραμμένους τους έχουνε, διοτι και έχουν στοκ και δεν κλείνει το σχολείο επειδή λείπει μια ειδικότητα Δθμιας.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Strč prst skrz krk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 15, 2024, 06:08:12 pm »
- Θεέ μου, βόηθηξέ μου…😇

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Strč prst skrz krk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 30, 2024, 01:21:23 pm »
Ανάκληση προσλήψεων λόγω μη ανάληψης ή αίτησης κατόπιν παραίτησης από την προηγούμενη σύμβαση
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/465698_ypoyrgeio-paideias-anakliseis-proslipsis-225-ekpaideytikon
- Θεέ μου, βόηθηξέ μου…😇

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32803
  • Τελευταία: Stelalek
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1179394
  • Σύνολο θεμάτων: 19433
  • Σε σύνδεση σήμερα: 667