0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρικυμία εν κρανίω ? ούτε με ξερεις, ούτε σε ξέρω. Και δεν είναι σωστό να είμαστε απόλυτοι, ούτε να τσουβαλιαζουμε. Δεν ξέρεις τι γίνεται σε όλη την Ελλαδα και δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, τα γράφεις δημοσίως.
Το να κάνει κάποιος έναν ισχυρισμό, χωρίς να παραθέτει στοιχεία προς υποστήριξη του ισχυρισμού αυτού, κι έπειτα να ζητάει από τους άλλους να αποδείξουν ότι δεν ισχύει, αποτελεί λογική πλάνη. Το καταλαβαίνουμε όλοι ελπίζω αυτό.
Αν υπήρχαν επίσημα στοιχεία για αυτόν τον ισχυρισμό, τότε θα μας έγραφαν οι εφημερίδες. Οταν ο γιος μου ήταν στο δημοτικό μου ζήτησε ο διευθυντής να τον γράψω εικονικά ως συναδελφική διευκόλυνση για να αυξήσει τα τμήματα. Επισης ακόμα κι αν κάποιες εγγραφές είναι πραγματικές, πολλά παιδιά σταματάνε το ολοήμερο στις αρχές του χειμώνα, αλλά δεν καταχωρούνται οι απουσίες έτσι ώστε να καταργηθούν ή να συμπυκνωθούν τα τμήματα γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν μετά με τις ώρες συναδέλφων που θα περισσέψουν. Κι αυτά πλασματικά στοιχεία είναι που συντηρούν εικονικά τμηματα
Περιοχές ποτε θα μάθουμε ξέρει κανείς;
Μετά από την ανακοίνωση των αριθμών και με δεδομένη την ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ για το ολοήμερο νηπιαγωγείο, τι πιστεύετε ότι θα γίνει με τα εναπομείναντα κενά; Οι πιο έμπειροι τι προβλέπουν;