0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πατρέα, περιμένουμε τον τελικό αριθμό, ο οποίος όπως ακούγεται από διάφορα ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ μειώθηκαν σημαντικά μετά τις ανακλήσεις
Μάλλον εννοείς "Πατρέα, σε παρακαλούμε, όποτε κι αν μπορέσεις, δώσε μας τον τελικό αριθμό συνταξιοδοτήσεων. Σε υπερευχαριστούμε".Μην κάνετε λες και τον πληρώνετε.
Συνάδελφοι έχω διαπιστώσει το εξής:σε δευτεροβάθμια με 2 συνταξιοδοτήσεις στην ειδικότητα ΠΕ 88.01 και 1 ΠΕ 88.02 δεν δίνουν κανένα κενό για μετάθεση.Αυτό γίνεται διότι το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε 2 διορισμούς σε ΠΕ 88.02 χωρίς να έχει κενά ,γι αυτό τώρα τους έδωσαν τις ώρες από συνταξιοδοτήσεις και μια χαρά.Τους διορίσαν στα σπίτια τούς ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΟ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ εμείς που είχαμε διοριστεί του 2021 δεν μπορούμε ακομη να πάρουμε μετάθεση.Αν κάθε καλοκαίρι διορίζουν χωρίς κενά ,τι θα γίνει?εμείς πότε δεν πρόκειται να πάρουμε μετάθεση.Γιατί δεν μιλάει κανείς όμως για όλα αυτά?
Το πρόβλημα στη Δευτεροβάθμια είναι ο αλγόριθμος. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Από εκεί και πέρα, οι διορισμοί πάνω από τα κενά των μετατάξεων μια χαρά νόμιμοι είναι. Είναι επί των κενών του "κουβά της Δευτεροβάθμιας" (όπως τον έχει αναφέρει ο Patreas). Πλέον, αναγκαστικά, για να μειωθεί ο αριθμός των αναπληρωτών (που, όπως έχουν πει, αυτός είναι ο σκοπός τους) πρέπει να διορίζουν πάνω από τα κενά των μετατάξεων.
ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ.ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ.ΑΔΙΚΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
Το ότι έφυγε ΠΕ88.01 δεν σημαίνει αυτομάτως ότι πρέπει να βγει οπωσδήποτε ίδιο κενό. Στην εγκύκλιο υπολογισμού των κενών λέει 2 πράγματα: 1. Σε ειδικότητες με κοινές αναθέσεις το μοιράζουν στη μέση αλλά και 2. Ορθή διαχείριση του υπάρχοντος προσωπικού.Οπότε μάλλον το έκαναν σωστά αφού είχαν 2 πε88.02 στη διάθεση πυσδε (νεοδιόριστους), οι οποίοι καλύπτουν με α ανάθεση όλες τις διαθέσιμες ώρες.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ δεν ειπα κατι γι αυτο..το θέμα είναι για ποιο λογο το υπουργείο διόρισε ατόμα χωρίς κενά σε βάρος όλων οσων θελούμε να παρουμε μετάθεση.Αν καθέ χρόνο γινεται αυτη η δουλεία να να διορίζουν χωρίσ κένα ,εμείς δε πρόκειται να πάρουμε μετάθεση.
Όπως είπε ο φίλος μου ο trust παραπάνω. Μάλιασε η γλώσσα μου εδώ μέσα να γράφω ότι τις υπεραριθμίες πάνω από τα κενά θα τις βρούμε μπροστά μας. Ειμασταν όμως αυτοί που δεν θέλαμε διορισμούς. Που ήσουν συναδελφισσα τότε; Έλεγα ότι αυτοί που χαίρονται τότε μόλις καταλάβουν ότι θα γυρίσουν σπίτι τους μετά από 20 χρόνια τότε θα διαμαρτύρονται. Όπως είπε και ο trust όμως διαμαρτυρόμαστε για κάτι μόνο όταν αφορά τον δικό μας κ.... Και άντε εσύ είσαι του 21. Κάτσε να δεις η τελευταία φουρνιά και αυτοί που θα διοριστούν τι εμπλοκή θα φάνε. Δεν πειράζει όμως αρκεί να τρυπώσουν.Υ.Γ. προφανώς και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Έχω με όλους αυτούς που μόνο ο εαυτός τους τους νοιάζει και ας καίγεται το σπίτι του γείτονα.