*

Αποστολέας Θέμα: Απεργία 28/2  (Αναγνώστηκε 15846 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
Απ: Απεργία 28/2
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 09:06:54 pm »
Ένα πράγμα ζήτησαν οι γονείς των σκοτωμένων παιδιών. Να σταθούμε πλάι τους στη διαδήλωση της Παρασκευής. Αν κωλύεσθε δεν πειράζει. Καλύτερα ό,τι κάνουμε να το κάνουμε με την καρδιά μας. Αλλιώς ας τ' αφήσουμε. Εγώ απεργώ και διαδηλώνω την Παρασκευή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:01:13 »

Συνδεδεμένος Έσπερος

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 09:08:03 pm »
Θεωρώ ότι θα είναι από τις απεργίες με τα μεγαλύτερα ποσοστά των τελευταίων πολλών χρόνων. Εμάς σύλλογος 27 ατόμων μόνο ένας δε θα απεργησει.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει να "σεβόμαστε" και αυτούς που δε θα απεργήσουν. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει (εγώ ξέρω άτομο που δε θα απεργησει επειδή ζορίζεται πολύ οικονομικά). Οπότε μην πετροβολειτε.

Εγώ προσωπικά δεν πετροβολω κανέναν. Με ενοχλεί το στιλακι όμως ότι η απεργία είναι μια μέρα στην οποία ο μη απεργός φοβάται μη του χαλάσει σε κάτι η ρουτίνα του.

Εγω μετά το 41% κι επειδή είχα κάνει τις μεγάλες απεργίες μετά τα Τεμπη, είχα πει ότι δεν θα απεργήσω ξανά… Αλλά τώρα δεν γίνεται, μόνο και μόνο από προσωπική μου ντροπή, να ξεσηκώνεται το σύμπαν, η κυβέρνηση να κάνει λες και το πολίτευμα απειλείται με εκτροπή,  και να μην συμμετεχω.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 09:14:26 pm »
Εγώ προσωπικά δεν πετροβολω κανέναν. Με ενοχλεί το στιλακι όμως ότι η απεργία είναι μια μέρα στην οποία ο μη απεργός φοβάται μη του χαλάσει σε κάτι η ρουτίνα του.

Εγω μετά το 41% κι επειδή είχα κάνει τις μεγάλες απεργίες μετά τα Τεμπη, είχα πει ότι δεν θα απεργήσω ξανά… Αλλά τώρα δεν γίνεται, μόνο και μόνο από προσωπική μου ντροπή, να ξεσηκώνεται το σύμπαν, η κυβέρνηση να κάνει λες και το πολίτευμα απειλείται με εκτροπή,  και να μην συμμετεχω.

Εμαθα το απογευμα για σχολειο της Αθηνα που την Παρασκευη θα παει εκδρομη….
Χωρις ντροπη!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος thouvou000

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 09:46:03 pm »

Εμαθα το απογευμα για σχολειο της Αθηνα που την Παρασκευη θα παει εκδρομη….
Χωρις ντροπη!
Αυτοί δεν ψήφισαν Άδωνι; Μην τα ξεχνάμε αυτά. Οπότε πού το περίεργο; Δεν υπάρχει καμία ντροπή εκεί κάτω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:01:13 »

Αποσυνδεδεμένος Mr_Staind

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 11:19:10 pm »
Πάντως, μην απορήσετε αν δείτε πολλά σχολεία να λειτουργούν.Η συγκεκριμένη απεργία αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα γαλάζια στρατιωτάκια, ώστε να αποδείξουν την πίστη τους στο καθεστώς. Το να μην απεργήσουν, όχι μόνο δε συνιστά ντροπή αλλά παράσημο υπακοής που ελπίζουν ότι θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως μελλοντικά από το κόμμα.

Αποσυνδεδεμένος cgs

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
Απεργία 28/2
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 05:04:50 am »
Οι μεγάλες τραγωδίες....

Τα σχολεία είναι κλειστά τον Ιούλιο...

Υπάρχει ΚΑΙ το ΜΑΤΙ.. πέρασαν 6 χρόνια...

https://www.iefimerida.gr/news/433724/dialogos-ntokoymento-mati-eihe-ginei-kolasi-kai-elegan-ston-tsipra-oti-i-pyrkagia-einai

https://www.tanea.gr/2024/07/23/greece/posoi-itan-telika-oi-nekroi-sto-mati-online/

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 08:36:48 am »
Υπάρχει ΚΑΙ το ΜΑΤΙ.. πέρασαν 6 χρόνια...

Υπαρχουν ΚΑΙ οι πυρκαγιες στην Πελοποννησο το 2007, αλλα τι σχεση εχει η αναφορα σου με το θεμα του νηματος;
We are so many...

Αποσυνδεδεμένος KoutiPandoras

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 11:16:08 am »
Αν δεν είναι αυτό φασιστικό τότε τι.....?!
Στη δημοκρατία αγαπητέ ότι θέλει κανει ο καθε ενας διχως να παραβιαζει την ελευθερία του άλλου. Δεν ειμαι γαλάζιος, ούτε ΚΚΕ. Ειναι αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου να μην απεργήσω. Τους χαρακτηρισμούς σου αν επιθυμείς, επώνυμα..... Γιατί όσοι κρύβεστε πίσω από ανώνυμα account, αναρωτιέμαι γιατί οι διαχειριστές σας αφήνουν να γράφετε ότι σας κατέβει.
Ένα τελευταίο. Μια μη συμμετοχή σε απεργία, δε σημαίνει πως ξεχνάμε τα θύματα είτε στο Μάτι είτε στα Τέμπη είτε αλλού.....

Πάντως, μην απορήσετε αν δείτε πολλά σχολεία να λειτουργούν.Η συγκεκριμένη απεργία αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα γαλάζια στρατιωτάκια, ώστε να αποδείξουν την πίστη τους στο καθεστώς. Το να μην απεργήσουν, όχι μόνο δε συνιστά ντροπή αλλά παράσημο υπακοής που ελπίζουν ότι θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως μελλοντικά από το κόμμα.

Αποσυνδεδεμένος thouvou000

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 11:32:03 am »
Στη δημοκρατία αγαπητέ ότι θέλει κανει ο καθε ενας διχως να παραβιαζει την ελευθερία του άλλου. Δεν ειμαι γαλάζιος, ούτε ΚΚΕ. Ειναι αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου να μην απεργήσω. Τους χαρακτηρισμούς σου αν επιθυμείς, επώνυμα..... Γιατί όσοι κρύβεστε πίσω από ανώνυμα account, αναρωτιέμαι γιατί οι διαχειριστές σας αφήνουν να γράφετε ότι σας κατέβει.
Ένα τελευταίο. Μια μη συμμετοχή σε απεργία, δε σημαίνει πως ξεχνάμε τα θύματα είτε στο Μάτι είτε στα Τέμπη είτε αλλού.....
προφανως και είναι δικαίωμα σου να μην απεργησεις. Όταν έρθει όμως η ώρα να ζητήσεις εσυ βοήθεια για κάτι, μην περιμενεις στήριξη από αυτους που δεν στήριξες. Εσυ παει στη δημοκρατία, γιατί βλέπεις μιλαμε για δημοκρατία οπότε μας συμφέρει, έτσι; όσο για την ανωνυμία που λες αυτό γίνεται γιατί κάτι γαλαζια τσιρακια καραδοκουν στο διαδίκτυο

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 11:40:49 am »
1ον.... Προφανως και δε περιμενω να βγαλω ακρη οταν τα βλεπετε ΟΛΑ κομματικα.
2ον.... Εχω απεργησει για κατι συγκεκριμενο και βοηθεια οπως λες ΔΕΝ πηρα ποτέ. Ξερεις γιατι....? Γιατι οι συνδικαλιστες ηταν στο κόλπο και δε τους βόλευε το δίκαιο. Το δικαιο δυστυχως το βρισκει κανεις με άλλους τρόπους. Οχι με απεργία. Τη διαμαρτυρία μου τη κάνω στη κάλπη. Ας πάτε λοιπον να κάνετε διαδήλωση στις Σέρρες που ψηφισαν ξανά Καραμανλή ή πηγαινετε στο ξεχασμένο Μάτι και διαμαρτυρηθείτε για τη δόμηση εδώ και 40-50 χρόνια.....
3ον..... Είμαστε ανοιχτοι νομιζω όσοι δεν απεργουμε, στο να πάμε για διαδηλωση είτε απόγευμα είτε Κυριακή. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
4ον.... Επαναλαμβανω οτι δυστυχως καποιοι/ες του εχετε βάλει πολιτική χροια. Κρίμα για τα θύματα. Τίποτε άλλο.....

προφανως και είναι δικαίωμα σου να μην απεργησεις. Όταν έρθει όμως η ώρα να ζητήσεις εσυ βοήθεια για κάτι, μην περιμενεις στήριξη από αυτους που δεν στήριξες. Εσυ παει στη δημοκρατία, γιατί βλέπεις μιλαμε για δημοκρατία οπότε μας συμφέρει, έτσι; όσο για την ανωνυμία που λες αυτό γίνεται γιατί κάτι γαλαζια τσιρακια καραδοκουν στο διαδίκτυο

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 12:09:11 pm »
1ον.... Προφανως και δε περιμενω να βγαλω ακρη οταν τα βλεπετε ΟΛΑ κομματικα.
2ον.... Εχω απεργησει για κατι συγκεκριμενο και βοηθεια οπως λες ΔΕΝ πηρα ποτέ. Ξερεις γιατι....? Γιατι οι συνδικαλιστες ηταν στο κόλπο και δε τους βόλευε το δίκαιο. Το δικαιο δυστυχως το βρισκει κανεις με άλλους τρόπους. Οχι με απεργία. Τη διαμαρτυρία μου τη κάνω στη κάλπη. Ας πάτε λοιπον να κάνετε διαδήλωση στις Σέρρες που ψηφισαν ξανά Καραμανλή ή πηγαινετε στο ξεχασμένο Μάτι και διαμαρτυρηθείτε για τη δόμηση εδώ και 40-50 χρόνια.....
3ον..... Είμαστε ανοιχτοι νομιζω όσοι δεν απεργουμε, στο να πάμε για διαδηλωση είτε απόγευμα είτε Κυριακή. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
4ον.... Επαναλαμβανω οτι δυστυχως καποιοι/ες του εχετε βάλει πολιτική χροια. Κρίμα για τα θύματα. Τίποτε άλλο.....

OK……

Υπεροχη δικαιολογηση της απεργοσπασιας!
Σαφως δικαιωμα του καθενος να ειναι ή οχι απεργοσπαστης και σαφως γινεται σεβαστο. Δεν παυει ομως να ειναι απεργοσπαστης!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος Mr_Staind

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 02:03:52 pm »
Στη δημοκρατία αγαπητέ ότι θέλει κανει ο καθε ενας διχως να παραβιαζει την ελευθερία του άλλου.
Παραβίασα την ελευθερία σου, αγαπητέ;  Αναφέρθηκα στο ποιόν ορισμένων ανθρώπων που τους έχουμε ζήσει χρόνια και γνωρίζουμε ότι μπροστά στο προσωπικό και κομματικό συμφέρον δεν λογαριάζουν τίποτε και δεν διέπονται από καμιά κοινωνική ευαισθησία. Τώρα, αν εσύ θίχτηκες, είτε ταυτίζεσαι μαζί τους είτε έχεις μια διαστρεβλωμένη εικόνα για το τι σημαίνει δημοκρατία. Δεν μπορεί να έχεις μια κυβέρνηση που επιπλέει στο βόθρο του δεσποτισμού και της αυθαιρεσίας και να χαρακτηρίζεις τη δική μου άποψη ως φασιστική...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 02:53:45 pm »
Παραθέτω συγκεκριμένη αιτιολόγηση. Ψαξτε λιγάκι γιατί στην ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των κινητοποιήσεων στο εξωτερικό, αυτές θα γίνουν απόγευμα. Εδώ γιατί όχι;
Ετσι για να μη μας λέτε απεργοσπάστες….

OK……

Υπεροχη δικαιολογηση της απεργοσπασιας!
Σαφως δικαιωμα του καθενος να ειναι ή οχι απεργοσπαστης και σαφως γινεται σεβαστο. Δεν παυει ομως να ειναι απεργοσπαστης!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 02:57:36 pm »
Η αδυναμία των λεγομένων σου φαίνεται από την ανάγκη σου να χαρακτηρίσεις κάποιον και να τον βάψεις είτε κόκκινο είτε μπλε είτε οποιοδήποτε άλλο κομματικό χρώμα. Φυσικά και παραβιάζει την ελευθερία μου όταν σε καθετί που μπορεί να υποστηρίζω και να αιτιολογώ, κάποιοι θα πρέπει να με χαρακτηρίζετε. Όσο για την τελευταία πρόταση, αυτή αποτελεί παραλήρημα ενός ανθρώπου που κομματικοποιείται. Προσοχή. Κομματικοποιείται. Όχι πολιτικοποιείται. Και θα σου θέσω ένα ερώτημα λοιπόν. Για ποιο λόγο στις υπόλοιπες χώρες όπου γίνονται κινητοποιήσεις, στην πλειονότητά, Αυτές πραγματοποιούνται απογευματινή ώρα. Όταν θα μου απαντήσετε σε αυτό τότε μπορεί και να δεχτώ ότι δε μιλάτε κομματικά. Παρεπιπτόντως αγαπητέ μίλησα για δημοκρατία. Η οποία σίγουρα εμπεριέχει και την ελευθερία. Αλλά ας μην ξεχνάμε Τα βασικά και να μη στοχοπιούμε. Καλή συνέχεια.

Παραβίασα την ελευθερία σου, αγαπητέ;  Αναφέρθηκα στο ποιόν ορισμένων ανθρώπων που τους έχουμε ζήσει χρόνια και γνωρίζουμε ότι μπροστά στο προσωπικό και κομματικό συμφέρον δεν λογαριάζουν τίποτε και δεν διέπονται από καμιά κοινωνική ευαισθησία. Τώρα, αν εσύ θίχτηκες, είτε ταυτίζεσαι μαζί τους είτε έχεις μια διαστρεβλωμένη εικόνα για το τι σημαίνει δημοκρατία. Δεν μπορεί να έχεις μια κυβέρνηση που επιπλέει στο βόθρο του δεσποτισμού και της αυθαιρεσίας και να χαρακτηρίζεις τη δική μου άποψη ως φασιστική...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182514
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)