0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν είχε διοριστεί με δικαστική απόφαση και ο διορισμός δεν υπάγεται το νόμο Γαβρόγλου
victor τα φώτα σου παρακαλώ! Μπορεί νεοδιόριστος του 24 να πάρει απόσπαση χωρίς να είναι ειδική κατηγορία;
Ερώτηση:είμαι ειδικότητα ΠΕ86 στη δευτεροβάθμια και θα κάνω αίτηση απόσπασης για το μέρος μου. Σκέφτομαι να βάλω και το κουτάκι για απόσπαση στη πρωτοβάθμια (σε αυτή την περιοχή). Γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο τρέχουν οι αποσπάσεις; Δηλαδή πρώτα θα εξαντληθούν οι δυνατότητες για τη δευτεροβάθμια και μετά για πρωτοβάθμια; Και αυτοί που καταλήγουν πρωτοβάθμια είναι αυτοί με τα λιγότερα μόρια και εφόσον εξαντληθούν οι θέσεις στη δευτεροβάθμια;
καλημερα! για γνωστο μου ρωταω... Διοριστηκε και ενανε δυο χρονια σε νησι. Μολις τωρα πηρε μεταθεση για τη δδε της πολης του. Μπορει να ζητησει αποσπαση σε φορεις;
Αν γνωρίζει κάποιος, μπορεί να μου απαντήσει, αν ο ΕΦΚΑ στέλνει ασφαλιστική ενημερότητα συζύγου έγκαιρα, για την συνυπηρέτηση; Γίνεται διαδικτυακά ή πρέπει να πάει ο σύζυγος αυτοπροσώπως; Εστάλη το αίτημα από προχθές, όμως δεν βλέπω απάντηση.