0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλώς είμαι τοποθετημένη σε Ειδικό σχολείο και φαντάζομαι δεν δίνουν εύκολα απόσπαση για Τμήμα Ένταξης (ακόμα και σε απομακρυσμένη περιοχή). Ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να το διατυπώσω όσο καλύτερα γίνεται.
Αφού γίνουν οι αποσπάσεις εκτός ΠΥΣΔΕ, θα ακολουθήσουν οι αποσπάσεις εντό ΠΥΣΔΕ και το κεινό θα καλυφθεί μέσω πίνακα κατάταξης με ΜΟΡΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ (όχι μόρια μετάθεσης)
Πώς καλύπτεται ένα κενό εκπαιδευτικού που φεύγει με απόσπαση από ένα ΠΥΣΔΕ προς ένα άλλο; -Καλύπτεται αυτόματα με τον εκπαιδευτικό που έχει δηλώσει την περιοχή και έχει τα περισσότερα μόρια, όπως δηλαδή και στις μεταθέσεις (του τύπου ένας φεύγει-ένας έρχεται);-Δεν καλύπτεται και ο εκπαιδευτικός που δεν ικανοποιήθηκε με απόσπαση κάνει ένσταση και ικανοποιείται η αίτηση του μεταγενέστερα;-Δεν καλύπτεται με απόσπαση και δίνεται ως λειτουργικό για αναπληρωτή;Παρακαλώ ας μου λύσει κάποιος την απορία...
Αυτό το απλώς, που μας το λες εκ των υστέρων, δεν είναι και τόσο απλό! Αφού το ξέρετε ότι τα Ειδικά σχολεία πρέπει να στελεχώνονται πρώτα και μετά τα Τμήματα Ένταξης, γιατί μας βάζετε να απαντάμε στα τυφλά σαν να πρόκειται για κάποιον που είναι εκπαιδευτικός γενικής παιδείας;Υπάρχει εγκύκλιος που δεν επιτρέπει να μείνει ακάλυπτο το ΣΜΕΑΕ και να πάτε σε ΤΕ. Αυτό είναι γνωστό και είναι λογικό να λαμβάνεται υπόψη!
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω για τις αποσπάσεις εντός καθώς στην πρωτοβάθμια δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Η σύζυγος μου (πε70 οπως κι εγώ) πήρε μετάθεση στην περιοχή που διορίστηκα φέτος. Εγώ πήρα οριστική τοποθέτηση και θέλω να ζητήσω απόσπαση εντός πυσπε για να πάω κι εγώ στο σχολείο της συζύγου μου. Δικαιούμαι μόρια συνυπηρετησης;
Η αίτηση για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ θα γίνει την περίοδο που θα είστε σε διακοπές. Η σύζυγός σου από την Παρασκευή 20/6 θα ανήκει οργανικά στο ΠΥΣΠΕ που είσαι διορισμένος κι εσύ. Λογικά θα πρέπει να σου δώσουν τα μόρια συνυπηρέτησης, αφού όταν θα κάνεις αίτηση θα υφίσταται η συνυπηρέτηση.
Έλα όμως που οι αιτήσεις βγήκαν νωρίς και η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 12/6.
Σε ποια διεύθυνση τελειώνουν 12/6;