0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα επιμείνω λίγο ακόμα στο θέμα, γιατί με ενδιαφέρει άμεσα και θέλω να είμαι σίγουρος πριν απογοητευθώ πλήρως. Ξεκοκκάκιλα την εγκύκλιο μετατάξεων και βρήκα αυτό:Προσοχή όσον αφορά στη συνολική πραγματική υπηρεσία, οι διευθύνσεις θα πρέπει να συμπεριλάβουν στο ΠΥΜ τα ακόλουθα:Συνολική εκπαιδευτική προϋπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης και τυχόν προϋπηρεσίας (σε έτη-μήνες-μέρες), έως και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και σε ποιον κλάδο/κλαδους αποκτήθηκε η εν λόγω προϋπηρεσία.Στην υποσημείωση για την τυχόν προϋπηρεσία λίγο παρακάτω σε παραπέμπει στην εγκύκλιο μεταθέσεων και σε συγκεκριμένη σελίδα (στην περίπτωση της Α/θμιας στη σελίδα 13). Στη σελίδα αυτή, λοιπόν, αναφέρεται ξεκάθαρα το εξής στο 2.1.:α) Ο συνολικός χρόνος από τη δημοσίευση του ΦΕΚ διορισμού, έως τις 31/8 του έτους που διενεργούνται οι μεταθέσεις (για τον υπολογισμό της συνολικής προϋπηρεσίας)Οπότε τι τελικά ισχύει; Βάσει αυτού έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάταξης και όσοι συμπληρώνουν την 5ετία μέχρι 31/8!
Ναι, φυσικά. Έγιναν μετά τις μεταθέσεις της Άνοιξης και ακόμα περιμένουμε να ανακοινωθούν!
Παιδιά καλησπέρα..έχουμε κάνα νεότερο για τις μετατάξεις;γιατί μπήκα τυχαία στο teachers.minedu και είδα ότι μου έχουν βγάλει την τωρινή μου οργανική..και γράφει πρέπει να συμπληρωθεί η τρέχουσα υπηρέτηση..αυτό σημαίνει κάτι;
Γνωρίζει κανείς γιατί βγήκαν μόνο οι μετατάξεις προς πρωτοβάθμια και όχι αυτές στην δευτεροβάθμια; Ευχαριστώ πολύ
Ναι βγήκαν!!!Τελικά την πήρα!!!Εύχομαι σε όλους καλά αποτελέσματα!!!