0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://ia37rg02wpsa01.blob.core.windows.net/fek/03/2025/20250303192.pdf
Καλησπέρα. Βλέπω σε κοινή ειδικότητα (ΠΕ11) κάποιοι πήγαν από την περιοχή Α (με τη διευκρίνιση ότι είναι Π.Ε.) σε άλλη (χωρίς διευκρίνιση). Να υποθέσω ότι στις κοινές ειδικότητες κάποιοι πήγαν από την αθμια στη βθμια; Γίνεται αυτό; Νόμιζα γινόταν μόνο το αντίστροφο. Συμπεραίνω πως πήγαν στην αθμια γιατί ειδάλλως θα ήταν μετάθεση κι όχι μετάταξη. Καταλαβαίνω καλά;
Καλησπέρα συνάδελφοι. Μιλώντας σήμερα με πρωτοβάθμια ενός νομού μου είπαν οτι αν πάρεις μετάταξη πηγαίνεις στην θέση μετάταξης την επόμενη σχολική χρονιά. Δηλαδή εάν φέτος εγω έπαιρνα μετάταξη από Δευτεροβάθμια-Πρωτοβάθμια φέτος τον Σεπτέμβριο του 2025 που βγήκαν οι μετατάξεις στην ουσία θα πήγαινα στην θέση μου την επόμενη σχολική χρονιά. Ισχύει;Επίσης για να το ξεκαθαρίσω μέσα μου. Κάνουμε αιτήσεις για μετάθεση-απόσπαση-μετάταξη. Αυτή είναι η σειρά. Αν πάρω απόσπαση και μετά μετάταξη τί γίνεται;
Επίσης για να το ξεκαθαρίσω μέσα μου. Κάνουμε αιτήσεις για μετάθεση-απόσπαση-μετάταξη. Αυτή είναι η σειρά. Αν πάρω απόσπαση και μετά μετάταξη τί γίνεται;