0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άνοιξα νέο θέμα για να κάνουμε εκτιμήσεις για τους επικειμενους διορισμούς στη Δευτεροβαθμια Γενικής. Θεωρείτε ότι οι εκτιμήσεις για 1200 συνολικά με βάση τα οργανικά κενά θα είναι και η τελική κατανομή,
Εφόσον πραγματοποιηθούν βάσει των κενών των μετατάξεων σαν τον παλιό (καλό;) καιρό, ναι!Και ποιος θα κάνει μάθημα;;;
Ο πατρεας είπε 3000 γενική ειδική. Κάποιοι απ' αυτό λένε 2500 γενική 500 ειδική αλλά δε το πιστεύω. Πιστεύω ειδική θα πάρει παραπάνω αλλά κάτω από 1000.
Μάθημα θα κάνουν οι αναπληρωτές.Αλλά αυτό είναι το θέμα; Εγώ γράφω ότι πιστεύω ότι έρχεται όχι ότι θα ήθελα να συμβεί.
Δυστυχως ακουγεται οτι οι διορισμοι θα γινουν στα κενα των μεταταξεωνΔηλαδή 42 πε02, 79 πε03, 54 πε0401, 44 πε0402 κλπ;900 περίπου Δευτεροβαθμια γενικής;
Εμένα μου φαίνεται πολύ μικρό το νούμερο στη γενική για πε02 . Νομίζω πως κάτι θα γίνει και θα διορίσει και στη γενική σεβαστό νούμερο. Παρακολουθώ 5 χρόνια τουσ πίνακες , τα σχόλια , τις ομάδες . Κάθε χρόνο κάτι διαφορετικό γίνεται . Ας περιμένουμε την κατανομή .
Ας ξεκινήσουμε ότι έμεινα 68 οργανικα πε02 και οχι 42. Επίσης ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ πλέον είναι πλεονασματικοί οργανικά από Φιλολόγους και υπάρχου άτομα που δεν πήραν ΚΑΝ μετάθεση, αν διορίσει παραπάνω θα διορίσει μόνο Δωδεκάνησα και Κυκλάδες και φυσικά όσοι πάνε εκεί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ!