*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2026  (Αναγνώστηκε 10740 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νεοδιόριστος Πάπας
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2026
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 24, 2025, 01:29:08 am »
Αυτό όντως είναι έτσι, υπάρχει κάποιος που μπορεί να το επιβεβαιώσει;
Δηλ. αν εγώ βάλω 2 περιοχές για μετάθεση, και μετατεθώ στην 2η, μπορεί να δώσει την 1η για διορισμούς ενώ εγώ δεν πήγα εκεί;
Ναι. Μέχρι το '24 δε γινόταν. Το '24 έγινε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:44:08 »

Αποσυνδεδεμένος bagelisb

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 24, 2025, 01:50:54 am »
Έγινε με το "κόλπο" της ίδρυσης νέων οργανικών και των συμπληρωματικών μεταθέσεων στην Αθμια και στην ΕΑΕ.
Γίνεται και εξ' αρχής;

Αποσυνδεδεμένος Meg4

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 24, 2025, 01:59:14 am »
Έγινε με το "κόλπο" της ίδρυσης νέων οργανικών και των συμπληρωματικών μεταθέσεων στην Αθμια και στην ΕΑΕ.
Γίνεται και εξ' αρχής;
Ναι. Για παράδειγμα εγώ βάζω πρώτη επιλογή Ιωάννινα, δεύτερη επιλογή Καστοριά και παίρνω μετάθεση στη Καστοριά. Αν δεν υπάρχει κανένας άλλος που να έχει κάνει αίτηση μετάθεσης για Ιωάννινα στην ειδικότητά μου, μπορεί να διορίσει όσους θέλει σε λειτουργικά κενά. Αυτά στη Δευτεροβαθμια. Στην Πρωτοβάθμια διορίζει μόνο σε οργανικά κενά. Εδώ να συμπληρώσω ότι δεν ξέρω τι ακριβώς μεσολαβεί με τις μετατάξεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2025, 02:03:25 am από Meg4 »

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 24, 2025, 03:17:08 am »
Αυτό όντως είναι έτσι, υπάρχει κάποιος που μπορεί να το επιβεβαιώσει;
Δηλ. αν εγώ βάλω 2 περιοχές για μετάθεση, και μετατεθώ στην 2η, μπορεί να δώσει την 1η για διορισμούς ενώ εγώ δεν πήγα εκεί;

Όχι, βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:44:08 »

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 24, 2025, 03:17:52 am »

Ακριβώς.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2025, 03:25:29 am από vama »

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 24, 2025, 03:23:57 am »
Ναι. Για παράδειγμα εγώ βάζω πρώτη επιλογή Ιωάννινα, δεύτερη επιλογή Καστοριά και παίρνω μετάθεση στη Καστοριά. Αν δεν υπάρχει κανένας άλλος που να έχει κάνει αίτηση μετάθεσης για Ιωάννινα στην ειδικότητά μου, μπορεί να διορίσει όσους θέλει σε λειτουργικά κενά. Αυτά στη Δευτεροβαθμια. Στην Πρωτοβάθμια διορίζει μόνο σε οργανικά κενά. Εδώ να συμπληρώσω ότι δεν ξέρω τι ακριβώς μεσολαβεί με τις μετατάξεις.

Αυτό που γράφεις δεν ισχύει.  Όπου και να πάρω μετάθεση, αφού δεν πήρα στην πρώτη μου επιλογή, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οργανικά κενά και δεν μπορεί να διορίσει.
Στην πρωτοβάθμια συνέβη να υπάρξουν πρώτα  συμπληρωματικές μεταθέσεις και μετά διορισμοί σε κάποιες περιοχές στις οποίες όμως  ιδρύθηκαν πρώτα νέες οργανικές . Αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και δυστυχώς πάρα πολύ άδικη.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2025, 03:34:31 am από vama »

Αποσυνδεδεμένος MeliAn

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 24, 2025, 03:41:24 am »
Αν και δε παρακολούθησα τους πίνακες φέτος, καθώς έχω διοριστεί, νομίζω ότι από τους εκκαθαρισμενους του trust θα καταλάβεις πάνω κάτω τι γίνεται. Δηλαδή, πόσοι διορισμένοι του 2023 θα μπορούν να κάνουν αίτηση και σε ποια περιοχή υπηρετούσαν ως αναπληρωτές (αν δεν κάνω κάποιο λάθος). Αν δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ήταν στην περιοχή σου ή στους τριγύρω νόμους, ίσως να σκεφτείς να ανοίξεις λίγο περισσότερο τις περιοχές που θα δηλώσεις, λόγω λήξης των πινάκων.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!!Ναι θα το ψάξω λίγο με τους πινακες καλύτερα....

Αποσυνδεδεμένος Meg4

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 24, 2025, 04:04:00 am »
Αυτό που γράφεις δεν ισχύει.  Όπου και να πάρω μετάθεση, αφού δεν πήρα στην πρώτη μου επιλογή, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οργανικά κενά και δεν μπορεί να διορίσει.
Στην πρωτοβάθμια συνέβη να υπάρξουν πρώτα  συμπληρωματικές μεταθέσεις και μετά διορισμοί σε κάποιες περιοχές στις οποίες όμως  ιδρύθηκαν πρώτα νέες οργανικές . Αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και δυστυχώς πάρα πολύ άδικη.
Όπως έγραψα παραπάνω δεν ισχύει στην πρωτοβάθμια καθώς εκεί διορίζει σε οργανικά κενά, ισχύει όμως στη Δευτεροβαθμια που διορίζει και σε λειτουργικά.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
Διορισμοί και το 2026
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 24, 2025, 09:26:03 am »
Οι διορισμένοι του 2023 θα έχουν δικαίωμα να κάνουν το οτιδήποτε από τις 16/8/2026 και μετά. Οπότε τώρα προφανώς και δε θα τους βρει κάποιος στους εκκαθαρισμένους πίνακες μου. Οι διορισμοί είναι εδώ και γράφουν και ημερομηνία ΦΕΚ διορισμού

https://drive.google.com/drive/folders/1WsvHbEaFtktjpif9AeWfZwdfBgrsLsLy

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 24, 2025, 10:34:44 am »
Όπως έγραψα παραπάνω δεν ισχύει στην πρωτοβάθμια καθώς εκεί διορίζει σε οργανικά κενά, ισχύει όμως στη Δευτεροβαθμια που διορίζει και σε λειτουργικά.

Όχι ούτε στη Δευτεροβάθμια δεν ισχύει. Το αν διορίζει σε λειτουργικά ή οργανικά κενά είναι άσχετο.

Όταν ένα.ΠΥΣΔΕ δεν "δεχτεί" μεταθέσεις ενώ υπάρχουν ενεργές αιτήσεις μεταθέσεις προς αυτό το ΠΥΣΔΕ, δεν μπορεί να "δεχτεί " και διορισμούς.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2025, 06:33:57 pm από vama »

Αποσυνδεδεμένος lovemath

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2025, 09:35:04 am »
Αν κάποιος διορίστηκε το 2023 και παραιτήθηκε το 2024 ή το 2025, μπορεί να ξαναδιοριστεί το 2026;
Ή πρέπει να περάσει 3ετία από την ημερομηνία παραίτησης;

Οι διορισμένοι του 2023 θα έχουν δικαίωμα να κάνουν το οτιδήποτε από τις 16/8/2026 και μετά. Οπότε τώρα προφανώς και δε θα τους βρει κάποιος στους εκκαθαρισμένους πίνακες μου. Οι διορισμοί είναι εδώ και γράφουν και ημερομηνία ΦΕΚ διορισμού

https://drive.google.com/drive/folders/1WsvHbEaFtktjpif9AeWfZwdfBgrsLsLy
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2025, 09:48:38 am από lovemath »

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2025, 04:17:11 pm »
Αν κάποιος διορίστηκε το 2023 και παραιτήθηκε το 2024 ή το 2025, μπορεί να ξαναδιοριστεί το 2026;
Ή πρέπει να περάσει 3ετία από την ημερομηνία παραίτησης;

3 χρόνια μετά το ΦΕΚ διορισμού. Το τι έκανε ενδιάμεσα δεν έχει καμία σημασία.

Αποσυνδεδεμένος Sabi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2025, 05:50:44 pm »
Ερώτηση. Συνάδελφος έχει θέσει περίπου 400 ΠΕ60 κύριους πίνακες ειδικής. Φέτος όχθες τμήματα ένταξης περίπου 1800 και διόρισε 1200 εκπαιδευτικούς. Αρα έμειναν 600 θέσεις που δεν έδωσε και αν δώσει έστω τις μισές του χρόνου θα διοριστεί. Το σκέφτομαι σωστά; Λέτε να μην λειτουργήσουν τα Τμήματα ένταξης και να μην δώσει τις θέσεις για διορισμό; Είναι στο δίλημμα εάν θα δηλώσει δυσπρόσιτο τώρα ως αναπληρωτής για να πάρει τα διπλά ή αν δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί με 1 ώρα δρόμο μιας και πιθανόν να διορίζεται του χρόνου. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη !

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2025, 06:18:12 pm »
Ερώτηση. Συνάδελφος έχει θέσει περίπου 400 ΠΕ60 κύριους πίνακες ειδικής. Φέτος όχθες τμήματα ένταξης περίπου 1800 και διόρισε 1200 εκπαιδευτικούς. Αρα έμειναν 600 θέσεις που δεν έδωσε και αν δώσει έστω τις μισές του χρόνου θα διοριστεί. Το σκέφτομαι σωστά; Λέτε να μην λειτουργήσουν τα Τμήματα ένταξης και να μην δώσει τις θέσεις για διορισμό; Είναι στο δίλημμα εάν θα δηλώσει δυσπρόσιτο τώρα ως αναπληρωτής για να πάρει τα διπλά ή αν δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί με 1 ώρα δρόμο μιας και πιθανόν να διορίζεται του χρόνου. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη !
Εξαρτάται. Το δυσπρόσιτο δίνει π.χ. 10 μόρια και το σχολείο που σκοπεύει να δηλώσει δίνει 7-8; Γιατί μετά τον διορισμό θα θέλει και μετάθεση (εκτός αν διοριστεί σπίτι του κατευθείαν). Η μετάθεση θέλει μόρια κι αν η διαφορά των σχολείων φέτος είναι 2-3 μόρια, εγώ το θεωρώ ανεκτό. Αν όμως η διαφορά είναι 5+ μόρια, τότε θα δυσκολέψει τη μελλοντική μετάθεση.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33110
  • Τελευταία: Mimao
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193276
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 434
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)