0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίζουν με τα νεύρα μας; Στο open μόλις πριν λίγο ειπώθηκε ότι την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου θα έχουν καλυφθεί τα κενά...όχι άλλο σανό.
Αιρετός της Γ' Αθήνας αναφέρει στο φβ ότι σύμφωνα με πληροφορίες η γ φάση θα γίνει μέσα Οκτώβρη.
Ρε παιδιά, συγγνώμη, είμαι αναπληρώτρια πε 70, προσλήφθηκαν στην α Πειραιά ως παραλληλη. Μ έχουν στείλει στη Σαλαμίνα, έκανα αίτηση για βελτίωση θέσης και δεν έχουν ενημερώσει,ούτε εμένα ούτε τους συναδέλφους που επίσης έκαναν αίτηση. Διάβασα ότι δε δέχονται τις αιτήσεις των αναπληρωτών για να μη γίνεται καταστρατήγηση του πίνακα. Έγινε η β φάση και συνάδελφοι με λιγότερα μόρια πήγαν σε σχολεία που ήθελα να πάω εγώ και τα είχα βάλει στη δήλωση προτίμησης μου. Τώρα δε γίνεται καταστρατήγηση στον πίνακα;
Ευτυχώς που είχε αυτές τις πληροφορίες ο αιρετός και μάθαμε κι εμείς πότε θα γίνει η επόμενη φάση...
Καλημέρα, Σε σχολείο στη Νέα Ιωνία συνάδελφος φιλόλογος πήγε να κάνει ανάληψη για μναε 8 ώρες και της είπαν ότι δεν έχουν καθόλου βασικό φιλόλογο, δηλ κενό 24 ωρών όπως; της είπαν αλλά προσελαβαν άτομο με 8 ώρες.
Προφανώς και είναι έτσι. Απλώς καντε μου μια χάρη, όσοι & όσες είστε εδώ μέσα.Μη βοηθήσετε να ξαναβγεί στην εξουσία αυτή η διεφθαρμένη κυβέρνηση. Κάνω έκκληση όσους και από μας να προσλαβει παραοανω του χρόνου προεκλογικα.