*

Αποστολέας Θέμα: Γ Φάση αναπληρωτών 2025-2026  (Αναγνώστηκε 87510 φορές)

Rory21, geoarna, born21 και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος math02063

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Γ Φάση αναπληρωτών 2025-2026
« Απάντηση #714 στις: Σήμερα στις 10:35:12 am »
Ε τι έχεις βοηθήσει δηλαδή, αφού από τα γραπτά σου δεν φαίνεται να έχεις και πολύ σχέση. Θα σε συμβούλευα να γράφεις λιγότερο και να παρακολουθείς περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:37:17 »

Αποσυνδεδεμένος Kostantina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Σήμερα στις 10:43:45 am »
Η βοήθεια δεν είναι μόνο στα social.
Έχω βοηθήσει με εθελοντισμό, με δουλειά (όπου πληρώνεσαι κιόλας)σε κάποιους τομείς (π.χ. εκπαίδευση, ψυχολογία).
Η προσφορά είναι με πολλούς τρόπους. Αυτό ήθελα να εξηγήσω πριν. Μπορεί να είναι με μια απάντηση στα social, μια δημοσίευση (καλή ώρα όπως κάνει ο Πατρεας), μπορεί να είναι έξω με κόσμο (δουλειά, εθελοντισμός κλπ).

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Σήμερα στις 10:53:44 am »
Η βοήθεια δεν είναι μόνο στα social.
Έχω βοηθήσει με εθελοντισμό, με δουλειά (όπου πληρώνεσαι κιόλας)σε κάποιους τομείς (π.χ. εκπαίδευση, ψυχολογία).
Η προσφορά είναι με πολλούς τρόπους. Αυτό ήθελα να εξηγήσω πριν. Μπορεί να είναι με μια απάντηση στα social, μια δημοσίευση (καλή ώρα όπως κάνει ο Πατρεας), μπορεί να είναι έξω με κόσμο (δουλειά, εθελοντισμός κλπ).
Κι αν αυτός που είχες βοηθήσει γυρνούσε και σου έλεγε ότι άργησες ή δεν έκανες και κάτι ακόμα που ήθελε, πώς θα ένιωθες; Αυτό είναι ο δικαιωματισμός. Το αντί να λέει ευχαριστώ αυτός που βοηθιέται, να κάνει και παρατηρήσεις από πάνω. Θες να το πεις αχαριστία; Θράσος; Όπως θες πες το. Εγώ είμαι 41.
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 04:31:48 pm από trust no one »

Αποσυνδεδεμένος Sakiko94

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Σήμερα στις 11:13:50 am »
Ρε συνάδελφοι σοβαρευτείτε λίγο! Δεν σας φταίει ούτε ο Patreas ούτε ο Μάριος που κάποιοι βαριούνται να διαβάσουν για να καταλάβουν 5 βασικά πράγματα. Δεν μπορεί να τους κατηγορούμε και να απαιτούμε απαντήσεις που δεν έχουν να μας δωσουν… Κάπου έλεος δηλαδή! Άλλο να πεις αυτό δεν το κατάλαβα μπορείτε να μου το εξηγήσετε κι άλλο να τους κατηγορείς για πράγματα που δεν έχουν πει γιατί τα έχεις μπερδέψει όλα ή γιατί δεν σε συμφέρουν αυτά που λένε ως κλαδο ή γιατί εμπιστεύεσαι σελίδες που στόχο έχουν μόνο τα κλικ μόνο και μόνο επειδή το chat που χρησιμοποίησαν αναφέρει τον κλάδο σου. Θα πρότεινα να σταματήσει εδώ η συζήτηση και η γκρίνια και να πάμε παρακάτω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:37:17 »

Συνδεδεμένος kosrous

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Σήμερα στις 11:31:16 am »
Καλημέρα σε όλους αγχωμένους και μή! και χρόνια πολλά...
Δεδομένα ξέρετε τι σημαίνει νομίζω.
Τα συμπεράσματα που θα βγάλει κάποιος εξαρτώνται από τα δεδομένα που έχει αναλύσει. Φτωχά δεδομένα φτωχά αποτελέσματα.
Γιαυτό βλέπουμε στο fb κάθε μέρα " είμαι πεχχ θέση 903849 δηλωμένη όλη η γη, έχω πιθανότητες;" Όταν ρωτάει κάποιος κάτι τέτοιο χωρίς να έχουμε δεδομένα για κενά - κάλυψη - γεωγραφική κατανομή/δήλωση υπολοίπων πως να του απαντήσεις χωρίς περιθώριο λάθους μεγαλύτερο από 50%;
Σήμερα ξέρει κανείς να πει πόσα κενά έχουμε τελικά; Λέγανε 15κ, πήγε 7,5κ, δεν ήταν ούτε 7,5κ και στο χθεσινή εμφάνιση Ζαχ αναφέρθηκε για 3,5κ κενά. 3,5κ; 3,5;;; (όποτε ρώτησα για κενά δεν απάντησε κανείς γιατί ΔΕΝ ξέρει)
Οπότε εγώ ο πε11 που είχα 700 κενά και τώρα δεν ξέρω πόσα είναι, μπορώ να κάνω μια πρόβλεψη με τα όσα δεδομένα έχω από τις προηγούμενες φάσεις και απλά θα ελπίζω να αυξηθεί η κάλυψη (1/3 έδινε) για να έχω πιθανότητες. Πέρυσι είχα "πετύχει" με την βοήθεια των πινάκων του trust ότι μπαίνω Β Αθήνας με ευκολία, άσχετα που μπήκα σε πιο πάνω επιλογή γιατί δεν ήξερα ότι έχει κενό. Στους πίνακες του υπουργείου μετά είδα ότι έπιανα την Β Αθήνας όπως είχα υπολογίσει! Κόβω ΤΠΥ όποιος θέλει χαχαχα  ;D

Μετέφερα τον τρόπο σκέψης μου. Βλέπετε δεν ρωτάω δεν λέω γενική / ειδική, απλά βάζω κάτω τι ξέρω και με κριτική σκέψη (δεν παρακολούθησα το work shop!) καταλήγω σε ένα συμπέρασμα με μέτριο λάθος μέσα!

ΥΓ. εδώ μέσα μπήκα και εγώ έχοντας δει αναρτημένο μήνυμα στο φβ με υπογραφή patreas. Μπορώ να πω ότι από εδω μέσα έμαθα να υπολογίζω αν και πότε θα μπω. Στο fb γίνεται χαμός ενώ εδώ είναι πιο "εξειδικευμένα" τα πράγματα. Έτσι το βλέπω εγώ.

ΥΓ2. όποιος θέλει να απολαύσει την συνέντευξη με τον αγαπημένο Λακασά και την Υπουργό μας
https://www.youtube.com/watch?v=5R5tofspBAc&t=1s
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 04:41:28 pm από kosrous »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Σήμερα στις 11:42:07 am »
Trust no one αυτό είναι αχαριστία.
Sakiko Αν έχει κάποιος τη διάθεση όπως απαντούσα εγώ σε πιο απλά ερωτήματα κατανόησης, ας μου εξηγήσει...
Λοιπόν. Ρωτάει μια κοπέλα (πε86)στη γ φάση ειδικής θα πάρει όλες τις ειδικότητες? Και απαντάει ο Μάριος ένταξη (πε02, πε03, πε04 και κάτι άλλα). Και ρωτάει μια κοπέλα δηλαδή παράλληλη πε60 δεν θα πάρει? Και μένει αναπάντητο.
Εσείς τι καταλαβαίνετε από αυτή τη συζήτηση?
Η παράλληλη στήριξη δεν είναι μέσα στην ειδική αγωγή?
Απαντησε σωστά εν τέλει πιο πριν?
Τι θέλει να πει?
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 11:44:09 am από Kostantina »

Συνδεδεμένος kosrous

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Σήμερα στις 12:43:12 pm »
Trust no one αυτό είναι αχαριστία.
Sakiko Αν έχει κάποιος τη διάθεση όπως απαντούσα εγώ σε πιο απλά ερωτήματα κατανόησης, ας μου εξηγήσει...
Λοιπόν. Ρωτάει μια κοπέλα (πε86)στη γ φάση ειδικής θα πάρει όλες τις ειδικότητες? Και απαντάει ο Μάριος ένταξη (πε02, πε03, πε04 και κάτι άλλα). Και ρωτάει μια κοπέλα δηλαδή παράλληλη πε60 δεν θα πάρει? Και μένει αναπάντητο.
Εσείς τι καταλαβαίνετε από αυτή τη συζήτηση?
Η παράλληλη στήριξη δεν είναι μέσα στην ειδική αγωγή?
Απαντησε σωστά εν τέλει πιο πριν?
Τι θέλει να πει?

Για μένα τα ερωτήματα είναι λάθος. Καταλαβαίνω το άγχος αλλά το να ρωτάς αν θα πάρει, πόσους θα πάρει και δεν ξέρει να σου απαντήσει ο άλλος φταίει; Κάθε χρονιά σε κάθε φάση τα ρωτάνε αυτά. Τα μαθαίνουμε πότε; Λίγο πριν τρέξει η φάση και λίγες ώρες πριν από τον Πατρέα. Άντε και το έμαθες από σήμερα, ναι θα πάρει πε999 γενικοειδικής. Και; Τι θα αλλάξει; Μπορεί να σε πάρει μπορεί να μην σε πάρει. Δεν κάθεται κανείς να υπολογίσει μόνος τους ή έστω να σκεφτεί πως μπορεί να υπολογίσει με τα δεδομένα πυ έχει. Εδώ δεν ξέρουμε να κάνουμε αναζήτηση στις ομάδες στο fb Και ρωτάμε τα ίδια και τα ίδια....
Όλα έτοιμα με μορφή ναι / όχι τα θέλουμε. Τι όχι;
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 12:44:48 pm από kosrous »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Σήμερα στις 01:29:55 pm »
Kosrous μα η κοπέλα μπερδεύτηκε και ρωτάει αν θα πάρουν για την ειδικότητα της ειδική αγωγή (ΟΧΙ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ). Και απανταει ενταξη. Και μετά μπερδεύεται και ρωτάει άλλη κοπέλα που είναι νηπιαγωγός για την παράλληλη.
Εγώ με τη σειρά μου που δε γνωρίζω τα πράγματα τόσο καλά, να μην απορήσω?

Αποσυνδεδεμένος Greekshadow

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Σήμερα στις 01:34:48 pm »
Και επειδή τελείωσε και η παρέλαση για πείτε τώρα μιλάμε για ανάληψη υπηρεσίας 11-15 η ανακοίνωση πινάκων; Εγώ ρωτάω τον patreas επειδή ξέρει. Αυτός είχε γράψει ίσα που θα προλάβουν οι περισσότεροι την 17/11 μήπως εννοεί ανάληψη; Να μας απαντήσει

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Σήμερα στις 01:39:16 pm »
Greekshadow Αποκλειεται να ξέρει. Πολύ απλά υπολόγισε σωστα ότι θα αργησουν οι προσλήψεις.
Εγώ πιστεύω για ανάληψη μετά τη 17 Νοέμβρη. Μια χαρά το καθυστερούν για να αυγατισουν οι προσλήψεις όπως προειπωθηκε.

Συνδεδεμένος magioladitis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Σήμερα στις 02:50:41 pm »
Την πληροφορία που είχα ότι καταγράφονται ΝΕΑ κενά παράλληλης (σε σχέση με το Σεπτέμβρη) και στη συνέχεια ότι καταγράφονται κενά Ειδ. Αγωγής από τις ΔΔΕ την έδωσα. Πως προέκυψε το αν θα πάρει ¨ολες τις ειδικότητες" ως ερώτηση; Αν έχουν εγκριθεί νεες διαγνώσεις θα πάρει, διαφορετικά όχι. Απλό. Επίσης, εγώ έχω πληροφορίες για χρόνο/deadlines καταγραφώ ουσιαστικά.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #725 στις: Σήμερα στις 04:37:28 pm »
@Kostantina, απλά να ξέρεις ότι με τέτοια νοοτροπία και συμπεριφορά, με μαθηματική ακρίβεια σου λέω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διαμαρτύρεσαι ότι κανένας δε σου απαντάει. Θες να με ακούσεις; Καλώς. Δε θέλεις. Πάλι καλώς.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #726 στις: Σήμερα στις 05:04:06 pm »
Magioladiti οπότε όταν ο άλλος πε86 ρωτάει με αγωνία αν θα πάρει την ειδικότητα της τότε δεν απαντάς μόνο ένταξη γιατί αυτό πατερμηνευεται. Απαντάς ότι λογικά ναι θα πάρει εφόσον καταγράφονται κενά στην παράλληλη. Έτσι κι αλλιώς παίρνουν. Τώρα αν δε γίνει, δεν έγινε και κάτι. Δε θα παρεξηγηθεί ο άλλος.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Σήμερα στις 05:04:50 pm »
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το εκτιμώ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη