Christine1809, Thndsk35, Zbbt και 39 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ! Υπάρχουν πολλά άτομα που αναμένουν πρόσληψη από προγράμματα ΕΣΠΑ για τα οποία δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα αντίστοιχα ΦΕΚ. Θα βοηθούσε πολύ αν κάποιο παλαιότερο μέλος μπορούσε να καθοδηγήσει ως προς πού μπορεί να απευθυνθεί κάνεις για να μάθει αν πρόκειται να εκδοθεί το ΦΕΚ πριν τη Γ' φάση. Ξεκινουν οι εξαιρετικά ψυχοφθόρες υποθέσεις και αερολογίες πως δε θα προσληφθούν οι 700 Ψυχολόγοι -Κοινωνικοι Λειτουργοί σε αυτή τη φάση, από κάπου πρέπει να έρθει μια οριστική απάντηση!
Και εγώ ότι έχω διαβάσει από site χωρίς να έχω έγκυρη πηγή αναφέρουν 13-14 Νοέμβρη Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να γίνει αύριο ώστε την επόμενη βδομάδα να γίνουν η τοποθετήσεις στα σχολεία και αρχές της μεθεπόμενης η ανάληψη μιας και είχε πει ο πατρεας ότι οριακά θα προλάβουν οι αναπληρωτές την 17 Νοέμβρη Αλλα αν ήταν να συμβεί αυτό θα είχε ακουστεί κάτι οπότε η λογική λέει ότι όντως πάει για τέλος επόμενης βδομάδας η ανακοίνωση ονομάτων
Δεν εκδίδεται ΦΕΚ για τις προσλήψεις αναπληρωτών ούτε για την κατανομή των πιστώσεων ΕΣΠΑ.Φεκ εκδίδονται σε προκηρύξεις, διορισμούς, αποχωρήσεις κλπ.