0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι μου θυμίζει αυτό...Εδώ με εγκυκλίους και μη πλήρη κάλυψη των κενών διαλύεται ο θεσμός του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου (προς όφελος των voucher-ΚΔΑΠ) και δεν κουνιέται φύλλο. Κι όχι μόνο δεν κουνιέται φύλλο, αλλά υπάρχει η "σιωπηλή συναίνεση" των Μονίμων ΠΕ70 που μου/σου λένε κατ' ιδίαν ότι θέλουν να σχολάνε 13:15 και μη σώσει και λειτουργήσει το Ολοήμερο.Πάει η δεκαετία της αδιοριστίας και του δυναμικά διεκδικητικού ΠΑΣΑΔ. Και μιας κι έχει ο καιρός γυρίσματα, αν δεν ξέρεις την ιστορία και δεν διεκδικείς, η ιστορία θα επαναληφθεί...
Καλημέρα! Λέτε να έχουμε καμία εξέλιξη-ανακοίνωση σήμερα ; Παρασκευή είναι αγαπημένη μέρα του υπουργείου https://www.esos.gr/arthra/95562/telesigrafo-yp-paideias-stis-dieythynseis-ekpaideysis-steilte-ta-kena-onomastika-ana
Πριν λίγο μίλησα με υπάλληλο του Υπουργείου σε τμήμα που αφορά τις προσλήψεις αναπληρωτών πρωτοβάθμιας. Μου είπε ότι φέτος υπάρχει εντολή να γίνονται βήμα βήμα οι προσλήψεις λόγω των όσων μας έχει αναφέρει ο Patreas. Αυτή τη στιγμή ταυτόχρονα ξαναβλέπουν κενά και συνομιλούν για πιστώσεις κι από αλλού γιατί το υπουργείο Παιδείας προς το παρόν διαθέτει μόνο κρατικού προϋπολογισμού οπότε τις διαθέτει από παραιτήσεις, μη αναλήψεις. Τίποτα καινούριο..ο,τι ξέραμε αλλά τουλάχιστον κινούνται.