Lasid, Effiemum, Νικ_ΚΔ, Kostantina, Zbbt, topsy και 33 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το τι επιπτώσεις μπορεί να έχει μόνο από στατιστικές έρευνες μπορεί να αποδειχθεί (όπως και το κλασικό ερώτημα αν είναι σωστο δυο γκέι άνθρωποι να μεγαλώνουν παιδί/παιδιά). Κατά τη γνώμη μου όταν ένα παιδί ενός χρόνου έχει ένα σταθερό περιβάλλον/πρόγραμμα, δε νομίζω να του δημιουργείται τόσο έντονο στρες.
Πες μου ότι δεν είδες το βίντεο που σου έδωσα, χωρίς να μου πεις ότι δεν είδες το βίντεο που σου έδωσα... Η συγκεκριμένη που μιλάει (δε ξέρω αν το άνοιξες καν το βίντεο), λέει ότι έχει την "παραξενιά" να μη μιλάει και να μη γράφει για πράγματα τα οποία δεν επιβεβαιώνονται από έρευνες. Ο οικοδεσπότης επί τόπου ρωτάει το chatgpt κι επιβεβαιώνει αυτά που λέει, άρα μπορείς να το επιβεβαιώσεις κι εσύ.
Leon όλοι οι επιστήμονες βιολόγοι, ψυχολόγοι δεν είναι πάντα κατάλληλα καταρτισμένοι. Δεν είδα όλο το βίντεο. Θα κάτσω να το δω από περιέργεια. Αλλά από το πρόσωπο της και μόνο κατάλαβα. Εύχομαι αν έχει κάνει παιδιά να τα χει μεγαλώσει καλά κι όχι σαν στρατιωτάκια.
Εξοικονομήθηκαν 152.000 διδακτικές ώρες από τον εξορθολογισμό προσωπικού στα σχολεία3.300 νέες προσλήψεις αναπληρωτών 31 Οκτωβρίου με 3 Νοεμβρίου- Σφίγγει η μέγκενη των προσλήψεων γιατί το ΕΣΠΑ τελείωσε - Μόνο από κρατικό προϋπολογισμό οι προσλήψεις από δώ και πέρα για το τρέχον σχολικό έτοςΤίτλος δημοσιεύματος του esos Πώς πιστεύεται ότι θα κινηθούν οι παράλληλες με αυτά τα δεδομένα; ( μιας και είναι ΕΣΠΑ η ειδική)