kosrous, jamink, Daskalos99, vama, isabella, math02063 και 40 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε θα με απογοητεύσεις sakiko γιατί απ' τη βιασύνη τους δε γράφουν σωστά τις φράσεις. Ας είναι και ΕΕΠ. Δεν έχω κανένα θέμα. Όλοι χωράνε σε αυτή τη ζωή!Ο Πατρεας ας μου πει κάποιος είναι στο υπουργείο Παιδείας και γνωρίζει τις πιστώσεις? Δεν έχω καταλάβει.
Σύμφωνα με την εσωτερική πληροφόρηση κάνει προβλέψεις τέλος πάντων. Είχε πει στη β φάση για ικανοποιητικη κάλυψη κενών στη δευτεροβάθμια ειδικής. Έπεσε έξω και το παραδέχτηκε ο ίδιος. Τώρα πριν βγει η γ φάση, μίλησε για τις πιστώσεις μέχρι το τέλος της σχολικης χρονιας (Αν η πληροφόρηση που έχει αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, γιατί βιάζεται να ενημερωσει? Περίεργα μου φαίνονται εμένα αυτά). Και εν τέλει βρέθηκαν κι άλλες πιστώσεις για ειδική.Απλά τα πράγματα. Ας είναι όπου είναι ο άνθρωπος.
Ας μη λιθοβολούμε ο ένας τον άλλον ρε παιδιά. Ο καθένας λέει την άποψη και τη γνώμη του Ας τα αφήσουμε τώρα αυτά και ας μείνουμε στη γ φάση
Kosrous μία γκρίνια μας έμεινε και εμάς.. αν την αφήσουμε και αυτή.. τελείως πρόβατα αν και η γκρίνια φέρνει γκρίνια και ποτέ δε βοηθάει διαλέγετε και παίρνετε