*

Αποστολέας Θέμα: Γ Φάση αναπληρωτών 2025-2026  (Αναγνώστηκε 112207 φορές)

Daskalos99, kosrous, vama, isabella, math02063, LENA2061, Νικ_ΚΔ, Telis και 53 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Sakiko94

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Γ Φάση αναπληρωτών 2025-2026
« Απάντηση #868 στις: Σήμερα στις 11:46:21 am »
Δε θα με απογοητεύσεις sakiko γιατί απ' τη βιασύνη τους δε γράφουν σωστά τις φράσεις. Ας είναι και ΕΕΠ. Δεν έχω κανένα θέμα. Όλοι χωράνε σε αυτή τη ζωή!
Ο Πατρεας ας μου πει κάποιος είναι στο υπουργείο Παιδείας και γνωρίζει τις πιστώσεις? Δεν έχω καταλάβει.

Μα σου έχουν απαντήσει δεκάδες φορές συνάδελφοι εδώ μέσα (κι εγώ προσωπικά) ότι ο Patreas έχει εσωτερική πληροφόρηση. Οποίος τον παρακολουθεί χρόνια γνωρίζει ότι αυτά που λέει δεν τα λέει τυχαία και ούτε κάνει προβλέψεις. Έχει δώσει χιλιάδες πληροφορίες ο άνθρωπος κι έπεσε έξω μια φορά σε 1 και δεν χάνεις ευκαιρία κάθε φορά να το επισημαίνεις. Λες και παίρνει αυτός τις τελικές αποφάσεις.

Επίσης, ο Patreas είχε πει 100 πιστώσεις για ΚΕΔΑΣΥ. Όχι 500 όπως λανθασμένα θυμάσαι. Κοιτά μην τον κατηγορήσεις πάλι μετά ότι έδωσε λάθος πληροφόρηση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:07:09 »

Αποσυνδεδεμένος Μαρια_Σ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #869 στις: Σήμερα στις 11:52:23 am »
Η γ φάση φαίνεται πως θα ανακοινωθεί την άλλη πέμπτη επομένως η ανάληψη θα πάει προς 20 Νοέμβρη υποθέτω αφού θέλουμε κ κάποιες μέρες για δήλωση σχολείων και τοποθέτηση

Υγ ο/η κύριος/κυρια Patreas σε όσα λέει είναι πάντα αξιόπιστος, πιο έγκυρος θα έλεγα από τα διάφορα site που διαβάζουμε…Πιθανολογώ ότι είναι άτομο μέσα από το υπουργείο για να ξέρει τόσες έγκυρες λεπτομέρειες και μέσω αυτού του προφίλ του εδώ μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες ώστε να βοηθήσει μιας και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει όλο αυτό.

Αποσυνδεδεμένος Kostantina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #870 στις: Σήμερα στις 12:01:05 pm »
Σύμφωνα με την εσωτερική πληροφόρηση κάνει προβλέψεις τέλος πάντων. Είχε πει στη β φάση για ικανοποιητικη κάλυψη κενών στη δευτεροβάθμια ειδικής. Έπεσε έξω και το παραδέχτηκε ο ίδιος. Τώρα πριν βγει η γ φάση, μίλησε για τις πιστώσεις μέχρι το τέλος της σχολικης χρονιας (Αν η πληροφόρηση που έχει αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη,  γιατί βιάζεται να ενημερωσει? Περίεργα μου φαίνονται εμένα αυτά). Και εν τέλει βρέθηκαν κι άλλες πιστώσεις για ειδική.
Απλά τα πράγματα.
Ας είναι όπου είναι ο άνθρωπος.

« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 12:05:59 pm από Kostantina »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Σήμερα στις 12:15:14 pm »
Ακριβώς Μαρία βοηθάει. Τώρα λαθάκια πάντα γίνονται. Μένει να δούμε όμως στις προσλήψεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:07:09 »

Αποσυνδεδεμένος Μαρια_Σ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Σήμερα στις 12:15:57 pm »
Σήμερα μετά το ευχάριστο των 7000 ατόμων στη γ φάση (εάν ισχύει δηλαδή)
Μένει να δούμε την κατανομή
Εμένα κυρίως θα με ενδιέφερε για ειδική ΠΕ03 πόσους θα πάρει και αν γνωρίζει κανείς τα κενά στην Αχαια

Συνδεδεμένος Sakiko94

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Σήμερα στις 12:31:53 pm »
Σύμφωνα με την εσωτερική πληροφόρηση κάνει προβλέψεις τέλος πάντων. Είχε πει στη β φάση για ικανοποιητικη κάλυψη κενών στη δευτεροβάθμια ειδικής. Έπεσε έξω και το παραδέχτηκε ο ίδιος. Τώρα πριν βγει η γ φάση, μίλησε για τις πιστώσεις μέχρι το τέλος της σχολικης χρονιας (Αν η πληροφόρηση που έχει αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη,  γιατί βιάζεται να ενημερωσει? Περίεργα μου φαίνονται εμένα αυτά). Και εν τέλει βρέθηκαν κι άλλες πιστώσεις για ειδική.
Απλά τα πράγματα.
Ας είναι όπου είναι ο άνθρωπος.

Δεν είχε πει για ικανοποιητική κάλυψη στη Β Φάση. Ούτε για ποσοστά 1/3 και 50% που είχες πει έλεγε. Αυτά ήταν τα ποσοστά για την Α Φάση και τα μπέρδεψες. Αυτό που είχε πει ήταν ότι στην ΕΙΔΙΚΗ Δευτεροβάθμιας θα υπάρχει καλύτερη κάλυψη από την Γενική. Βέβαια είχε πει επίσης ότι θα υπάρχει 100% κάλυψη στα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα και στα Πρότυπα. Από τις 348 προσλήψεις που γίναν στους ΠΕ02 Γενικής (χωρίς τα ΥΜΕΠΑΛ), οι 255 ήταν σε αυτά. Άρα από τα 577 των ΠΕ02 Γενικής Παιδείας καλύφθηκαν μόνο 93 θέσεις αλλά οκ. Μπορείς να συνεχίσεις να διαβάζεις/θυμάσαι επιλεκτικά μόνο αυτά που σε εξυπηρετούν ως ΠΕ02 Ειδικής.

Άρα από τη μία παρακαλάμε τον Patrea για μία ενημέρωση και από την άλλη τον κατηγορούμε ότι ενημερώνει νωρίς (!) με μη έγκυρες πληροφορίες. Μάλιστα... Σου απαντάω εγώ γιατί (ορθώς) ο Patreas δεν θα μπει στη διαδικασία να σου απαντήσει. Εμ βοηθάει εμ τον κατηγορούμε κιόλας (βέβαια μόνο όταν δεν μας συμφέρουν αυτά που λέει).

Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις για τις πιστώσεις κράτα μικρό καλάθι και μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.

Αποσυνδεδεμένος Μαρια_Σ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Σήμερα στις 12:51:34 pm »
Ας μη λιθοβολούμε ο ένας τον άλλον ρε παιδιά. Ο καθένας λέει την άποψη και τη γνώμη του
Ας τα αφήσουμε τώρα αυτά και ας μείνουμε στη γ φάση

Συνδεδεμένος Sakiko94

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #875 στις: Σήμερα στις 01:00:48 pm »
Ας μη λιθοβολούμε ο ένας τον άλλον ρε παιδιά. Ο καθένας λέει την άποψη και τη γνώμη του
Ας τα αφήσουμε τώρα αυτά και ας μείνουμε στη γ φάση

Έχεις δίκιο! Αλλά δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να πετάγονται σπόντες για την αξιοπιστία του μόνου ανθρώπου μας βοηθάει και να μένουν αναπάντητες. Γιατί θα έρθει η στιγμή που θα μπουχτίσει και ο ίδιος με αυτήν την αχαριστία και θα σταματήσει να ασχολείται. Και τότε θα πηγαίνουμε στα τυφλά. Λες και θα ήξερε κανείς ποσά είναι τα πραγματικά κενά και τι κοροϊδία παίζει από το Υπουργείο αν δεν ήταν ο Patreas.

Αποσυνδεδεμένος elen4

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Σήμερα στις 01:04:53 pm »
Εγώ εύχομαι να δοθεί ένας αξιοπρεπής αριθμός πιστώσεων και όσο το δυνατόν περισσότερο δίκαιος στους κλάδους που πραγματικά πλήττονται.. και να μην επαναληφθούν μαγειρέματα ;)

Συνδεδεμένος kosrous

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Σήμερα στις 01:11:48 pm »
Λέτε τώρα εσείς λέτε και αφήστε την Ζαχ με το ωραίο μακιγιάζ και το μαλλί (έχουν ίδιο κομμωτή στο υπουργείο παιδείας με οικονομίας;) να μας λέει στην λίγο στημένη συνέντευξη της ΕΡΤ ότι τα κενά είναι 3500...

ΥΓ. "Έλληνας είναι αυτός που όταν αγοράζει κάτι και δεν έχει οδηγίες χρήσης γκρινιάζει, ενώ όταν αγοράζει κάτι που έχει οδηγίες χρήσης δεν τις διαβάζει και πάλι γκρινιάζει...."

| ΠΕ11 - 1/3 Κάλυψη Hools μόνο |

Αποσυνδεδεμένος elen4

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Σήμερα στις 01:18:15 pm »
Kosrous μία γκρίνια μας έμεινε και εμάς.. αν την αφήσουμε και αυτή.. τελείως πρόβατα  ;D αν και η γκρίνια φέρνει γκρίνια και ποτέ δε βοηθάει  :D διαλέγετε και παίρνετε  :D

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Σήμερα στις 01:22:37 pm »
Sakiko ναι όταν είχε πει καλύτερη κάλυψη από τη γενική λόγω ΕΣΠΑ στη δευτεροβάθμια, κάτι σημαίνει αυτό σε αριθμό. Και πάλι επιμένεις ότι τον κατηγορώ, ενώ δεν τον κατηγορώ, απλά αμφεβαλα για κάποιες προβλέψεις του. Επίσης ο Πατρεας δε θα πάθει και τίποτα από μια εκπαιδευτικό που τον αμφισβήτησε. Ή και περισσότεροι να ναι. Εκτός αν θίγεται ο ναρκισσισμός του ή εικόνα του.
Βέβαια ολοι έχουμε περιθώρια εξέλιξης αν το δουλεύουμε...

Συνδεδεμένος kosrous

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Σήμερα στις 01:26:43 pm »
Kosrous μία γκρίνια μας έμεινε και εμάς.. αν την αφήσουμε και αυτή.. τελείως πρόβατα  ;D αν και η γκρίνια φέρνει γκρίνια και ποτέ δε βοηθάει  :D διαλέγετε και παίρνετε  :D

Η γκρίνια δεν θα αλλάξει κάτι όμως.
Φέτος για κάποιους (άλλους περισσότερο - άλλους λιγότερο) η χρονιά είναι ναυάγιο.
Η εμπειρία μου δείχνει ότι από τα διάφορα site παίρνεις μια πληριοφορία.
Αρκετές φορές αυτή την πληροφορία την "ξέρουμε" ήδη από εδώ μέσα.
Τώρα αν γκρινιάζουμε πόσους πεχχ θα πάρει, πόσους πεχχ είπε, πόσο το ένα πόσο το άλλο προσωπικά πιστεύω απλά μέχρι να τρέξει η κάθε φάση κακό μας κάνει παρά καλό.
Και εγώ περιμένω από α φάση να μπω ΑΚΟΜΑ γιατί δεν είμαι και σε θέση στον πίνακα μου που μπαίνω οριακά "κάθε χρονιά" και με έχει κουράσει αυτό το "παιχνίδι" με τις λέξεις / νούμερα / κόλπα που κάνουν.
Αλλά εδώ περιμένω Τετάρτη το χάραμα τον Πατρέα να δώσει τα φώτα του για να δω αν θα δω φως ή γενικά σκέτο γ!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Σήμερα στις 01:40:46 pm »
Kosrous πιο στημένο δε γίνεται. Από τα 3.500 πήγε στο διπλάσιο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33124
  • Τελευταία: EiriniNZ
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1194440
  • Σύνολο θεμάτων: 19570
  • Σε σύνδεση σήμερα: 734
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)