Lasid, Zwerty, kosrous, SayaS, Μαρια_Σ, insomniac, Eleni_gk, stroumfaki, Poulel, billyss και 39 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ο Magioladitis επίσης δεν μπορούσε να πει το αυτονόητο σε σχόλια εκπαιδευτικών με αγωνία ότι λογικά θα πάρουν ειδική αγωγή πε60 κλπ ειδικότητες και άφηνε να εννοηθεί που δε ξέρω πως τα υπολογίζουν αυτοί που ασχολούνται, ότι δε θα πάρουν. Αλλη παρερμηνεία! Και μου εξήγησε ο άνθρωπος και δεν προσβλήθηκε!Τώρα πως προσβάλλονται κάποιοι δεν μπορώ να ξέρω.
Μα τα έχουμε εξηγήσει 100 φορές και κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν στα ίδια και τα ίδια. Όταν λέγαμε ότι με βάση την λογική τα 40k θα χρηματοδοτήσουν την γενική γιατί δεν είχε μείνει σάλιο, κάποιοι έσκιζαν τα ιμάτια τους ότι αποκλείεται. Εξηγούμε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Το 4.000 αφορά συνολικά τα προγράμματα ΕΣΠΑ, όχι μόνο την παράλληλη. Αυτό λέει η λογική που θα επικαλεστώ και πάλι. Και είναι κρίμα γιατί μπορεί να τα διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι που να ενδιαφέρονται για παράλληλη και να νομίζουν ότι θα γίνουν 4.000 προσλήψεις μόνο στην παράλληλη. Τώρα αν στο μεσοδιάστημα έχει ενεργοποιηθεί κάποιο άλλο πακέτο για παράλληλης αυτό θα μας το πει ο Patreas. Ο οποίος να τονίσουμε ότι δεν είναι μάντης και προφήτης για να ξέρει μήνες πριν τι κινήσεις θα κάνει το υπουργείο μήνες μετά. ΥΓ: στον τίτλο των άρθρων δεν υπάρχει τυχαία η φράση παράλληλη στήριξη (πολλοί στους πίνακες της παράλληλης = πολλά περισσότερα τα clicks)
Kosrous μέχρι τέλος διδακτικού έτους κιόλας. Πολύ βιάστηκε να εκτιμήσει τις πιστώσεις. Δική μου άποψη. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τη γ φάση από βδομάδα.
Ακριβώς. Μέχρι και γιατι στέγνωσε η γενική εχει γίνει εξήγηση
Εδώ δεν είναι group therapy για να εκφράζουμε τις αγωνίες και τα άγχη μας. Μπαίνουμε για ενημέρωση από συναδέλφους που γνωρίζουν περισσότερα. Παρατηρώ, ωστόσο, ότι κάποιοι θέλουν περισσότερο να μιλήσουν πάρα να μάθουν (αν κρίνω από τη συχνότητα των αναρτήσεων τους). Κι όχι μόνο αυτό. Κατηγορούν και τους άλλους για ναρκισσισμό. Καθρέφτη δεν έχετε σπίτι σας;
Σχολιασμοί του τύπου: 'πολύ βιάστηκε ' ' έπεσε έξω στις προβλέψεις' , ' δεν είναι πρώτη φορά που κάνει λάθος' 'δεν είναι αλάνθαστος θεος' και πολλά άλλα...... αυτές οι εκφράσεις αποτελούν ελεύθερη διατύπωση γνώμης και καλοπροαίρετη κριτική ή αντιπαράθεση επιχειρημάτων;;; Όχι!! Είναι αιχμηρές, επικριτικές και παντελώς αβάσιμες αναφορές που αφήνουν υπονοούμενα απαξίωσης του ανθρώπου που αποδεδειγμένα τα γραφόμενα του ενοχλούν τους από πάνω. Τις δε ' αφελείς ' ερωτήσεις περί του ποιος είναι ο patreas, ας μην τις σχολιάσω γιατί θα αναγκαστούν οι διαχειριστές να σβήσουν το μήνυμά μου...κρίμα θα είναι μιας και ελάχιστα μιλώ, παρόλο που στενά παρακολουθώ.