*

Αποστολέας Θέμα: ΟΠΕΚΕΠΕ και στην Παράλληλη Στήριξη;  (Αναγνώστηκε 3799 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpanania

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΟΠΕΚΕΠΕ και στην Παράλληλη Στήριξη;
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 04, 2025, 07:13:29 pm »
Χαχα συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να το διορθώσω... που είναι το edit;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:25:23 »

Αποσυνδεδεμένος ppil

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 04, 2025, 08:37:30 pm »
... Άλλος για μεταδιδακτορική έρευνα και άλλος για το ονόρε :)
Τι επιτήδεια χωσιά! Αν το κατάλαβα σωστά βέβαια...
Ξόδεψα την καρδιά μου όλη για να σε ντύσω αστραπή

Αποσυνδεδεμένος Goat

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 04, 2025, 09:18:55 pm »
Ακριβώς όπως τα λέει ο πατέρας είναι. Εγώ γνωρίζω κάποια εσπερινά ΕΠΑΛ που αν πας 9 η ώρα ούτε τα φώτα δεν είναι ανοιχτά και οι εγγραφές είναι όλες εικονικές ώστε να καλύπτονται τα ωράρια των μονίμων. Επίσης γραμμένοι 25 και παρακολουθούν οι 3. Όμως έχουν και προτεραιότητα όταν προσλαμβάνονται οι αναπληρωτές ειδικοτήτων με αποτέλεσμα στο εσπερινό να μπαίνουν 2 καθηγητές στα 3 παιδιά και στο πρωινό 100 ώρες έλλειψη καθηγητών και τμήματα που κάνουν 2 ώρες ή καθόλου μάθημα ή ένας καθηγητής για 26!!! Η νύχτα είναι σκοτεινή... Και συμβαίνει και στην όμορφη πόλη του βορρά που αρχίζει από Κ
Πολύ γνωστά όλα αυτά. Η απορία μου είναι, ποιος διευθυντής αναλαμβάνει τη διοίκηση σχολικής μονάδας όπου ειναι ελαστικές οι απουσίες, οι μαθητές έχουν φύγει στις εννιά, και όλα τα αλλα που λίγο πολύ ειναι γνωστά; Δε φοβούνται τυχόν ελέγχους; Ή ειναι βαλτοί; Δεν εξηγείται αλλιώς

Αποσυνδεδεμένος mpanania

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 04, 2025, 09:53:15 pm »
Είναι συστημικοί...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:25:23 »

Αποσυνδεδεμένος geoarna

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 04, 2025, 10:09:04 pm »
Ακριβώς όπως τα λέει ο πατέρας είναι. Εγώ γνωρίζω κάποια εσπερινά ΕΠΑΛ που αν πας 9 η ώρα ούτε τα φώτα δεν είναι ανοιχτά και οι εγγραφές είναι όλες εικονικές ώστε να καλύπτονται τα ωράρια των μονίμων. Επίσης γραμμένοι 25 και παρακολουθούν οι 3. Όμως έχουν και προτεραιότητα όταν προσλαμβάνονται οι αναπληρωτές ειδικοτήτων με αποτέλεσμα στο εσπερινό να μπαίνουν 2 καθηγητές στα 3 παιδιά και στο πρωινό 100 ώρες έλλειψη καθηγητών και τμήματα που κάνουν 2 ώρες ή καθόλου μάθημα ή ένας καθηγητής για 26!!! Η νύχτα είναι σκοτεινή... Και συμβαίνει και στην όμορφη πόλη του βορρά που αρχίζει από Κ
Εγω γνωρίζω δύο εσπερινά ΕΠΑΛ και ένα εσπερινο ΓΕΛ με παρόμοια κατάσταση. Και μάλιστα με διπλό καθηγητή με 3 και 5 παρόντες και σε πρωινα ΕΠΑΛ με 25 μαθητές ανήλικους δεν βάζουν δεύτερο γιατί δεν έχουν καθηγητές.

Αποσυνδεδεμένος Ege

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ11
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 06, 2025, 01:22:08 am »
diav, ξέρεις στην Ελλάδα κάποιον άριστο και ασυμβίβαστο που να έχει αναδειχτεί μόνο με την αξία του;
Εγώ προσωπικά όχι.
Εγώ ξέρω. Μία συμφοιτήτριά μου στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών που τελείωσε με άριστα κι είπε και τον όρκο. Ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου κι ενώ διέπρεπε στο εξωτερικό, είχε διαιτητεύσει Μουντιάλ κι Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Ελλάδα ήταν κολλημένη στη Β' Εθνική.
Ναι, είχε αναδειχθεί (στο εξωτερικό) μόνο με την αξία της αλλά εδώ στην Ελλάδα μάλλον δεν αναδείχθηκε ποτέ...

Αποσυνδεδεμένος modistra

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 06, 2025, 04:50:08 pm »
Κι εγώ ξέρω τέτοια άτομα, αλλά δεν εργάζονται στην εκπαίδευση, ούτε ως εκπαιδευτικοί ούτε ως διοικητικοί.

Αποσυνδεδεμένος me2 papoutsia panina

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 07, 2025, 10:27:05 am »
Αν θέλει ο όποιος δημοσιογράφος , έχει έτοιμη εκπομπή στο πιάτο με επιλεγμένα δημόσια αναρτημένα έγγραφα των ιδίων εμπλεκομένων  φάτσα φόρα και όχι πλάτη κανενός ! Ας καλέσει (Şahin ή άλλος) εκπροσώπους ΠΔΕ, ΥΠΑΙΘΑ (ΕΣΠΑ), κομμάτων με Κρήτες αρχηγούς και ας παίξει μπάλα έτοιμη στημένη σέντρα !

Α, ρε Κορνάρε, και ήταν έπος της μεγαλονήσου μόνο ο Ερωτόκριτος λέγαμε…
Kαλημέρα,
Μπράβο Patrea που έκανες αναφορά,
Ναι τα κανάλια άρχισαν να  μιλάνε diav.
Μπορεί το σκάνδαλο της Κρήτης να μην έχει προβληθεί ακόμα από την  τηλεόραση, ωστόσο σήμερα στην εκπομπή της Σκορδάς "Buongiorno" στο MEGA , έγινε συζήτηση για την Παράλληλη Στήριξη, όπου μίλησε γονέας και εκπρόσωπος αντιπολίτευσης.
....!!!

Αποσυνδεδεμένος diav

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 07, 2025, 11:17:31 am »
Καλημέρα σε σένα και σε όλους, αλλά θα σε στεναχωρήσω : ελάχιστη σχέση είχε η αναφερόμενη τηλεοπτική παρέμβαση  με την ουσία και τις  προεκτάσεις της πατρεϊκής (πατερικής ;D ) παρέμβασης . Για την εν λόγω παρουσίαση και το θέμα (όχι της συγκεκριμένης κατανοητής αγωνίας των γονιών, αλλά πολλών παρόμοιων περιπτώσεων) έχω γνώμη , αλλά δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας (είναι και λίγο πιο ριζοσπαστική η δική μου θεώρηση ) , στην παρούσα συγκυρία  πρακτικά  το προβαλλόμενο περιπτωσιολογικά έχει να κάνει με το γενικότερο θέμα υπαρχόντων κενών, όπως αυτά υπολογίζονται,  και ποσοστών κάλυψης των πραγμάτων ως έχουν. Και από μία άποψη καλώς επέλεξαν να το παρουσιάσουν , όπως και εδώ σε άλλα νήματα και παντού σχολιάζεται η κατάσταση, δεν μπήκαν όμως στα «χωράφια» της ανάρτησης του Π. , που δεν τα υποψιάζονται καν. Γνώμη μου, ίσως μιλήσει και ο ίδιος , όταν και αν… (ε, μερικοί  8)του κακοποιήσαμε την ανάρτηση ολίγον τι, αλλά την ανεβάζουμε και πάνω πάνω  ::) , έτσι είναι αυτά).

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33110
  • Τελευταία: Mimao
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193276
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)