mizsolitude και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει έγγραφο ή ΦΕΚ που να αναφέρει ότι ένας μαθηματικός ΜΝΑΕ/ΥΜΕΠΑΛ έχει την υποχρέωση να υπογράφει το απουσιολόγιο και το δικαίωμα να βάζει ωριαίες όταν λείπει ο πρώτος καθηγητής. Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου απαντούσατε. Ευχαριστώ πολύ!
Σας ευχαριστώ πολύ! Ρώτησα τον υποδιεθυντή αν θα μπαίνω κανονικά ενώ λείπει η πρώτη καθηγήτρια και μου είπε ότι θα μπαίνω. Εγώ θα ήθελα να κάνω μία συζήτηση με τη διευθύντρια έχοντας όμως στην κατοχή μου ένα έγγραφο γιατί με τα λόγια θα μου πει και εκείνη να μπαίνω. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να στείλω στο υπουργείο ερώτηση; Δεν έχω βρει να το γράφει κάπου ξεκάθαρα πάντως ότι ο ΜΝΑΕ υπογράφει κανονικά.
Καλά αν είναι δυνατόν ας σοβαρευτούμε λίγο ρωτάω για κάτι σοβαρό όχι για πιτόγυρα και πίτσες.
Έστειλα μέιλ στο minedu που έχει φόρμα επικοινωνίας και πήρε και αριθμό πρωτοκόλλου, ελπίζω ότι θα μου απαντήσουν. Αν περάσουν κάποιες μέρες και δεν γίνει θα πάρω τηλέφωνο να μιλήσω με τον υπεύθυνο! Έχει ενδιαφέρον πάντως η απάντηση αφού θα είναι εγγράφως ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες...
Και εγώ αυτό σου έγραψα. Ας σοβαρευτούμε λίγο.Είσαι καθηγητής σε σχολείο, άσχετα με τον τρόπο πρόσληψης. Οταν η τάξη σου είναι εκεί οφείλεις να είσαι και εσύ εκεί για να κάνεις μάθημα. Θέλεις ΦΕΚ για αυτό; Καταγράφεις και τις απουσίες. Θέλεις ΦΕΚ για αυτό; Οσο και να ψάξεις δεν υπάρχει.Αν ο Διευθυντής σου δώσει ρητή εντολή, κατά προτίμηση έγγραφη, να μην μπεις, τότε δεν μπαίνεις και κάνεις κενό. Και μάντεψε, ποιός έχει την ευθύνη των μαθητών όταν κάνουν κενό, ενώ στο πρόγραμμα του σχολείου γράφει το όνομά σου;