PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
Μεταθέσεις
(Συντονιστές:
happiness
,
giokspy
)
Αδυναμία έκδοσης Πιστοποιητικού εντοπιότητας
Τελευταία νέα
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2025-2026
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2025-2026
Προσλήψεις 127 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2025-2026
Προσλήψεις 284 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών για το διδακτικό έτος 2025-2026
Προσλήψεις 9.445 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αδυναμία έκδοσης Πιστοποιητικού εντοπιότητας (Αναγνώστηκε 197 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
fereggyos
Νέο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
Αδυναμία έκδοσης Πιστοποιητικού εντοπιότητας
«
στις:
Σήμερα
στις 06:56:37 pm »
Tweet
Συνάδελφοι καλησπέρα,
Καθώς βρίσκομαι στην διαδικασία συμπλήρωσης / υποβολής αίτησης μετάθεσης, αντιμετωπίζω το παραπάνω θέμα. Ειδικότερα, αιτήθηκα έκδοση του εν λόγω δικαιολογητικού μέσω gov. Προχθές μου έστειλαν μειλ (από το gov), συμβουλεύοντάς με να αποστείλω το Ε1 μέσω μειλ στο δημοτολόγιο του δήμου όπου είμαι δημότης, για να προχωρήσει η διαδικασία, πράγμα που έκανα. Σήμερα πήρα τηλέφωνο για να δω αν προχωράει η διαδικασία και με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να το εκδώσουν, επειδή, λέει, ως πρώτη (και άρα, λέει, μόνιμη!!!) κατοικία μου φαίνεται στο Ε1 να είναι διαφορετική από την περιοχή της οποίας είμαι δημότης εκ γενετής. Πήρα τηλέφωνο στο τμήμα μεταθέσεων της ΔΔΕ όπου ανήκω, και μου είπαν, ότι μπορούν, αντί του πιστοποιητικού εντοπιότητας, να αποδεχθούν τα πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης μαζί.
Παρόλα αυτά, πέρσι τέτοια εποχή που είχα υποβάλει πάλι αίτηση μετάθεσης, μου είχαν εκδώσει το εν λόγω δικαιολογητικό μέσω gov, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ας ληφθεί δε υπόψη, ότι από πέρσι μέχρι και σήμερα δεν έχουν μεταβληθεί καθόλου τα στοιχεία μόνιμης κατοικίας μου, τα οποία είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα που εμφανίζονταν στο περσινό Ε1.
Καθώς, άρχισαν να μπαίνουν ψύλλοι στα αφτιά μου, πήρα από περιέργεια τηλέφωνο σε ένα ΚΕΠ για να διαπιστώσω, τι τελικά ισχύει.Εκεί μου θόλωσαν ακόμη περισσότερο το τοπίο, διαβεβαιώνοντας με μάλιστα, ότι αυτά πλέον τα δικαιολογητικά, λέει, αναζητούνται αυτεπάγγελτα από την εκάστοτε υπηρεσία με διάταξη που είναι, λέει,σε ισχύ από τις 10/10/2025, πράγμα το οποίο βέβαια πουθενά δεν αναφέρεται ρητά από την φετινή εγκύκλιο.
Αναρωτιέμαι λοιπόν: 1) Μήπως, απλά από το δημοτολόγιο του δήμου μου, με δουλεύουν κανονικά, όταν μου λένε ότι δεν μπορούν να εκδώσουν το δικαιολογητικό με το αιτιολογικό, ότι η πρώτη κατοικία μου στο Ε1 δεν συνάδει με το τόπο όπου είμαι δημότης, πράγμα μάλιστα που δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, καθώς την ιδιόκτητη κατοικία μου (στον τόπο όπου είμαι δημότης) την εκμισθώνω, οπότε εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να δηλωθεί ως πρώτη, από τον λογιστή μου, γιατί μένει άλλος εκεί ; 2) Μήπως χρειάζεται να λάβω έγγραφη διαβεβαίωση από τη ΔΔΕ μου, ότι τα δικαιολογητικά που μου ζητούν σε αντιστάθμισμα του πιστοποιητικού εντοπιότητας, μπορούν να έχουν την ισχύ του ;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Αδυναμία έκδοσης Πιστοποιητικού εντοπιότητας
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:19:11 »
mmmm
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1 στις:
Σήμερα
στις 07:52:17 pm »
Έχει απαντηθεί και αλλού.
Αυτό που θα ελέγξει η Διεύθυνση που ανήκεις είναι αν είσαι δημότης ήδη 2 έτη στην περιοχή που δηλώνει ότι έχεις εντοπιότητα. Τα περί Ε1 κλπ δεν έχουν σημασία. Αν είσαι δημότης σε άλλη περιοχή αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να κάνεις κάτι
Προσπάθησε να εκδόσεις μόνος σου το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Σε κάθε περίπτωση η Διεύθυνση οφείλει να το αναζητήσει αυτεπάγγελτα εφόσον με αυτό υπάρχει μοριοδότηση κριτηρίων όπως οικογενειακή κατάσταση, τέκνα και εντοπιότητα
Καταγράφηκε
fereggyos
Νέο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #2 στις:
Σήμερα
στις 08:18:19 pm »
Τα πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης τα έχω ήδη στα χέρια μου μέσω gov, δεν υπάρχει θέμα. Ούτε έχω κάνει μεταδημότευση, οπότε η περιοχή της πρώτης προτίμησής μου συνάδει με την περιοχή της οποίας είμαι δημότης. Κι όλα αυτά προκύπτουν από τα δυο δικαιολογητικά που διαθέτω.
Καταγράφηκε
mmmm
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Σήμερα
στις 09:05:20 pm »
Το πιστοποιητικό γέννησης δεν χρειάζεται.
Αν στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης φαίνεται η ημερομηνία κτήσης δημοτικότητας δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι άλλο.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:19:11 »
fereggyos
Νέο μέλος
Φύλο: