0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι, δεν γράφει. Εκτός από γονέας του είμαι και εκπαιδευτικος του. Το ότι κάνει ιδιαίτερα στους μαθητές που έχει το πρωί στο σχολείο δε βλέπω να το σχολιάζεις. Γιατί άραγε.
Τώρα με προβληματίζετε, γιατί ειδικά στην έκθεση εγώ κάνω από πριν στην τάξη σχετικό σχεδιάγραμμα, με πρόλογο, κύριο μέρος και επίλογο και τους λέω να γράψουν 4 παραγράφους, ώστε να έχω μια καλή δομή. Δεν τους λέω όμως αριθμό σειρών, γιατί σε κάθε μαθητή αυτό είναι υποκειμενικό....
Στα φιλολογικα ανετα μπορεις να κόψεις για ελλιπή αναπτυξη χωρίς να έχεις προσδιορίσει αριθμό σειρών. Δεν τεκμαίρεται ότι υπήρχε δόλος ούτε μπορείς να επικαλεσρείς ότι θεωρείς πως σε άλλα παιδια δεν έκοψε το ίδιο. Ειδικά αν αντί για 20 έβαλε 19, όπως φαντάζομαι. Δεν σκεπφτεσαι το πόσο θα στοχοποοιηθεί το παιδί σου; Ξέρεις πόσοι στα σχολεία δεν θελουν να κάνουν μαθημα σε παιδια συναδέλφων για αυρούς τους λόγους; Θες το παιδί σου να έχει τη στάμπα οτι κανένας δεν παίρνει το τμήμα εξαιτίας αυτού;
Δηλαδή εδύ τους δίνεις από πριν το θέμα της έκθεσης και έτοιμο περιεχόμενο; Δεν γράφουν έτσι καλύτερα απ το αν έγραφαν μόνοι τους;