0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
emmaki, κι εγώ επιβεβαιώνω ότι παιδιά καθηγητών παίρνουν χαμηλότερους βαθμούς, το έχω δει να συμβαίνει. Έχω δει όμως και συναδέρφους να στρέφονται κατά συναδέρφων για χαμηλή βαθμολογία σε διαγώνισμα. Το αποτέλεσμα; Το γραπτό πήγε για αναβαθμολόγηση στα κεντρικά και πήρε ακόμη χαμηλότερη βαθμολόγία!!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι το περιβάλλον στο σχολείο για το οποίο γίνεται λόγος είναι άκρως τοξικό....Να πω την αλήθεια, όσο ήμουν μαθήτρια, ποτέ δεν με απασχόλησε το θέμα βαθμολογία... Διάβαζα για τον εαυτό μου και μόνο.
Αχ συνάδελφοι. Δε στενοωριέμσι για μένα αλλά για τα παιδιά μου κι όλα τα υπόλοιπα που αδικεί. Έχουμε και ίδιους μαθητές και ξέρουμε την απόδοση τους. Σκέφτηκα και γω να καλέσω την σύμβουλο για αναβαθμολόγηση. Δε με νοιάζει ο βαθμός αλλά γιατί θίγει εμένα σαν καθηγήτρια προσωπικά
Ένα παιδί καταλαβαινει ότι πάμε στο σχολείο για τη γνώση και δεν πειράζει ο βαθμός;;;; Είναι παιδιά.Εσεις πείτε το αυτό αφού έχετε ανώτερο επίπεδο. Εμείς είμαστε επαρχιώτες.
Κάποιοι εκπαιδευτικοί, όμως, δίνουν Πολλά δικαιώματα.
Έχω τα παιδιά μου μαθητές μου αναγκαστικά. Επαρχία με μικρό σχολείο κσι δεν μπορούσα να τα πάω να φοιτήσουν σε άλλη πόλη ή εγώ να δουλέψω σε άλλη πόλη. Έχουμε τους ίδιους μαθητές και τους ξέρουμε έναν έναν.Θελω να αναγνωρίζεται ο κόπος τους και να μισησουν το σχολείο. Ευχαριστώ όσους συμμετείχατε στη συζήτηση.