0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α
Παράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιουλίου 03, 2009, 10:54:26 pm Συγχαρητήρια !!!!!!!!! Και εγώ φιλόλογος είμαι και πέρασα με σειρά 248.δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά γιατί δεν κάνεις ακόμα ένα παιδάκι για να κάθεσαι 2 χρόνια κατα σειρα και να παίρνεις μόρια.;συγχαρητήρια και σ εσένα. Δύο χρόνια κάθεσαι αν κάνεις παιδί, γιατί νόμιζα ένα μόνο
Συγχαρητήρια !!!!!!!!! Και εγώ φιλόλογος είμαι και πέρασα με σειρά 248.δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά γιατί δεν κάνεις ακόμα ένα παιδάκι για να κάθεσαι 2 χρόνια κατα σειρα και να παίρνεις μόρια.;
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 04, 2009, 01:32:20 amΠαράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιουλίου 03, 2009, 10:54:26 pm Συγχαρητήρια !!!!!!!!! Και εγώ φιλόλογος είμαι και πέρασα με σειρά 248.δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά γιατί δεν κάνεις ακόμα ένα παιδάκι για να κάθεσαι 2 χρόνια κατα σειρα και να παίρνεις μόρια.;συγχαρητήρια και σ εσένα. Δύο χρόνια κάθεσαι αν κάνεις παιδί, γιατί νόμιζα ένα μόνο Προφανώς εννοεί 1 χρόνο άδεια εγκυμοσύνης και 1 χρόνο άδεια ανατροφής. Ίσως, βέβαια, να δικαιούσαι και άδεια ανατροφής για το παιδί που ήδη έχεις.
Πρωτα θα διορισθουν οι 24μηνιτες+ασεπ,μετα οι του 40% και τελευταιοι οι ασεπιτες,αυτο σημαινει οτι οι θεσεις θα καλυφθουν απο τις δυο πρωτες κατηγοριες και οτι περιοχες περισεψουν θα βγει ανακοινωση για να δηλωσετε περιοχες,η εμπειρια μου μου λεει οτι οσο καλυτερη σειρα στον ασεπ εχεις τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να πας στην περιοχη 1ης προτιμησης,προσεξε περιοχη πρωτης προτιμησης οχι σχολειο,δηλαδη ;αφου πιασεις την περιοχη μετα βασει των μοριων σου σε τοποθετουν σε σχολειο ,εκει παιζει ρολο η οικογενειακη κατασταση ,εντοπιοτητα κλπ.Εγω ημουν τυχερη γιατι στον προηγουμενο ασεπ,ειχα σειρα 70+και εβγαλε κενα η Δ κυκλαδων που εχω εντοπιοτητα,ετσι καταφερα και ηρθα στην πρωτη μου προτιμηση.Το θεμα ειναι να βγουν κενα για τους ασεπιτες στην περιοχη που θελεις,ευχομαι σε ολους σας καλη τοποθετηση.