0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παδια πως μπορουμε να μαθουμε πανω κατω ποσα κενα εχει καθε περιοχη?με τηλεφωνα στις πρωτοβαθμιες δεν βγαζουμε ακρη!επτασφραγιστο μυστικο!!!για αιτωλοκαρνανια φωκιδα και μεσσηνια ξερει κανεις τιποτα?και στα περσινα νουμερα διορισμων να σταθω, ξερω οτι καθε χρονια η καθε περιοχη εχει διαφορετικη 'ζητηση'ευχαριστω...
Παράθεση από: daimonas στις Αυγούστου 08, 2009, 04:52:07 pmρε παδια πως μπορουμε να μαθουμε πανω κατω ποσα κενα εχει καθε περιοχη?με τηλεφωνα στις πρωτοβαθμιες δεν βγαζουμε ακρη!επτασφραγιστο μυστικο!!!για αιτωλοκαρνανια φωκιδα και μεσσηνια ξερει κανεις τιποτα?και στα περσινα νουμερα διορισμων να σταθω, ξερω οτι καθε χρονια η καθε περιοχη εχει διαφορετικη 'ζητηση'ευχαριστω...Εγώ η αθώα που πήρα στο υπουργείο να ρωτήσω πόσα είναι τα κενά συνολικά και για τους 25 νομούς (ΠΕ60)!!!Μου είπε ότι δεν ξέρουν και όταν επέμεινα λίγο παραπάνω θύμωσε η κυρία... Της είπα "κατάλαβα..." και το έκλεισα!!!Αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο μεγάλο μυστικό αυτά τα κενά και κάνω διάφορες υποθέσεις...
???Παρακαλώ, μια πληροφοριούλα για Δυσπρόσιτη ΄Αντισσα Λέσβου και Αγ. Ευστράτιο, παρακαλώ;
Με όλα αυτά που διαβάζω για τα μέρη δε θέλω να διοριστώ
Παράθεση από: lilo στις Αυγούστου 08, 2009, 10:17:37 amΜε όλα αυτά που διαβάζω για τα μέρη δε θέλω να διοριστώ Να δεις αν ήσουν άλλη ειδικότητα πόσο... ειδυλλιακά θα σου φαίνονταν και τα χειρότερα μέρα Χωρίς παρεξήγηση, μη λέτε τέτοια ρε παιδιά εσείς οι δάσκαλοι γιατί η συμφωνία που υπογράψατε με το Θεό τα τελευταία χρόνια δεν ξέρουμε πόσο ακόμη θα κρατήσει....
Παράθεση από: vee στις Αυγούστου 08, 2009, 09:13:22 am ???Παρακαλώ, μια πληροφοριούλα για Δυσπρόσιτη ΄Αντισσα Λέσβου και Αγ. Ευστράτιο, παρακαλώ; Ειμουνα περυσι Λεσβο ως ΠΕ 60 αλλα οχι στα μέρη που αναφέρεις.Αγ. Ευστράτιος είναι νησάκι με δύσκολη πρόσβαση. Από Λέσβο εξυπηρετείται μέσω Σιγρίου [όχι τακτικές γραμμές]. Σημειωτέον ότι από Μυτιλήνη για Σίγρι θέλεις πάνω από 1,5 ώρες. Νομίζω ότι γίνεται και μέσω Λήμνου. Ρώτησε το λιμεναρχείο καλύτερα.Η Αντισσα είναι ορεινό χωριό στο δρόμο Καλλονής - Σιγρίου. Είναι αρκετά μεγάλο ωστε να μείνεις εκεί. Οι αποστάσεις από χωριά όπως Καλλονή, Ερεσσό ή Σίγρι δεν είναι μεγάλες αλλά δύσκολος ο δρόμος. Φέτος εκλεισε ο δρόμος απ΄οτι θυμάμαι, 2 φορές από χιόνι. Μην φαντάζεσαι για πολύ, για μια μέρα.
Τι να πουν κ αλλοι δηλαδή..εμείς είμαστε απ'τους τυχερούς! Οπότε ας το εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε..να μην είμαστε αχάριστοι..