0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέσβο κανείς; Εγώ ΑΣΕΠ ΠΕ02 Γ' Λέσβου. Αυτό που με απασχολεί ωστόσο είναι άλλο: η τριετής υποχρεωτική παραμονή επιβλήθηκε - δίκαια ή άδικα - εν μία νυκτί και με τρόπο άνισο. Τι εννοώ: αν λ.χ. είχα μισό μόριο παραπάνω θα είχα διοριστεί με την α' φουρνιά και τότε θα παρέμενα για 1 μόλις χρόνο στην οργανική μου. Θέλω να πω ότι είναι κατάφορη αδικία να μου στερείται, εκ τυχαίου γεγονότος, η δυνατότητα να έχω την ίδια αντιμετώπιση με τους υποόλοιπους διοριστέους που κατέλαβαν θέση με βάση την ιδια στην ουσία προκήρυξη διαγωνισμού. Γιατί είναι άλλο πράγμα να μην μπορέσω να πάρω μετάθεση επειδή δεν υπάρχουν κενά και άλλο πράγμα να μου αποκλείεται εκ των προτέρων η δυνατότητα να διεκδικήσω έστω μια καλύτερη -κατά την κρίση- μου θέση. Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο και μου είπε ότι πράγματι πρόκειται για παραβίαση της αρχής της ισότητας και σκέφτομαι μάλιστα να προσφύγω για το λόγο αυτό. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη. Ξέρω ότι πράγματι υπάρει πολύς κόσμος που θα έκανε τα πάντα προκειμένου να είναι στη θέση μου. Όμως δεν μπορώ να δεχτώ και έτσι αδιαμαρτύρητα μια αδικία που μας πλήττει όλους, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Το χειρότερο είναι πως δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιον εξυπηρετεί αυτή η ρύθμιση. Το να έχεις δηλαδή ανθρώπους δυσαρεστημένους που προσπαθούν με κάθε μέσο να φύγουν από τον τόπο στον οποίο εργάζονται με ποιον τρόπο βελτιώνει τη εκπαίδευση (που υποτίθεται είναι και το ζητούμενο); Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά δε βρίσκομαι και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση. Αν έχει κάποιος πληροφορίες για κενά στη Γ' Λέσβου, ας με βοηθήσει...
Πηρα τηλ στη Διευθυνση Μεσσηνιας και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να πουν τα κενα, θα παρουσιαστουμε κ θα τεθουμε στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ που θα κανονισει την τοποθετηση, (αρα δε θα δηλωσουμε εμεις σχολεια;), δεν ξερουν ποτε θα γινει η ορκωμοσια, αν δηλ με το που παρουσιαζομαστε ή ολοι μαζι στις 25, τα χαρτια που πρεπει να προσκομισουμε δεν μου τα ειπαν, μου ειπαν να φερω οτι εχω, ολο το φακελο μου μαζι κ θα τα δουμε εκει. Για τα ΠΕΚ δεν ξερουν κατι.
Παράθεση από: maria79 στις Αυγούστου 13, 2010, 11:42:34 amΠηρα τηλ στη Διευθυνση Μεσσηνιας και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να πουν τα κενα, θα παρουσιαστουμε κ θα τεθουμε στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ που θα κανονισει την τοποθετηση, (αρα δε θα δηλωσουμε εμεις σχολεια;), δεν ξερουν ποτε θα γινει η ορκωμοσια, αν δηλ με το που παρουσιαζομαστε ή ολοι μαζι στις 25, τα χαρτια που πρεπει να προσκομισουμε δεν μου τα ειπαν, μου ειπαν να φερω οτι εχω, ολο το φακελο μου μαζι κ θα τα δουμε εκει. Για τα ΠΕΚ δεν ξερουν κατι.Νομίζω ότι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ τίθεσαι, όταν βγαίνεις υπεράριθμος (ασ με διορθώσει κάποιος, αν κάνω λάθος). Σε γενικές γραμμές δηλαδή δεν ξέρουν τίποτα. Ωραία, πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα
Πρέβεζα κανείς;
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 13, 2010, 04:09:20 pmΠρέβεζα κανείς; ναι είναι ο άντρας μου μόνιμος στην Γ Πρέβεζας
Παράθεση από: kalista στις Αυγούστου 13, 2010, 07:39:44 pmΠαράθεση από: athapris στις Αυγούστου 13, 2010, 04:09:20 pmΠρέβεζα κανείς; ναι είναι ο άντρας μου μόνιμος στην Γ ΠρέβεζαςΕντυπώσεις γενικά και ειδικά; Ποιότητα ζωής, ενοίκια, δραστηριότητες;
Παράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 13, 2010, 04:52:43 pmΠαράθεση από: maria79 στις Αυγούστου 13, 2010, 11:42:34 amΠηρα τηλ στη Διευθυνση Μεσσηνιας και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να πουν τα κενα, θα παρουσιαστουμε κ θα τεθουμε στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ που θα κανονισει την τοποθετηση, (αρα δε θα δηλωσουμε εμεις σχολεια;), δεν ξερουν ποτε θα γινει η ορκωμοσια, αν δηλ με το που παρουσιαζομαστε ή ολοι μαζι στις 25, τα χαρτια που πρεπει να προσκομισουμε δεν μου τα ειπαν, μου ειπαν να φερω οτι εχω, ολο το φακελο μου μαζι κ θα τα δουμε εκει. Για τα ΠΕΚ δεν ξερουν κατι.Νομίζω ότι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ τίθεσαι, όταν βγαίνεις υπεράριθμος (ασ με διορθώσει κάποιος, αν κάνω λάθος). Σε γενικές γραμμές δηλαδή δεν ξέρουν τίποτα. Ωραία, πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα απο οσο ξερω, στη διαθεση εισαι οταν δεν εχεις ακομη οργανικη (π.χ. νεοδιοριστος, μετατιθεμενος σε αλλο νομο) υπεραριθμος βγαινεις οταν εχεις οργανικη και αυτη καταργειται (π.χ. μειωση μαθητων, κλεισιμο σχολειων)