0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας συναδελφοι.θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου για κυπρο στις ειδικοτητες πε18.12 και πε10(τεχν γεωπονος και κοινωνιολογος αντιστοιχα).Αν ναι, μπορεις και στην ειδικη αγωγη;Το site τους δεν τα ξεκαθαριζει ακριβως και τα τηλεφωνα που εχουν δε τα σηκωνουνσας ευχαριστω!
δηλαδη παει αποκλειστικα με χρονια κτησης πτυχιου? τα μεταπτυχιακα δε μπορουν να σε ανεβασουν στον πινακα?
Απάντηση στα 2 προηγούμενα. 1). Για το ποια πτυχία πρέπει να πάρεις τηλ. και να τους πεις ΤΕΙ ή ΑΕΙ π.χ. και την ειδικότητά σου,2). Προκήρυξη δεν βγαίνει εκεί, μέχρι 31/12 στέλνεις τα χαρτιά σου και τον επόμενο Φεβρουάριο καταρτίζουν πίνακα διοριστέων.Πολύ καθαρά, χωρίς τις δικές μας λαμογιές και τους λιγδιάρηδες που ψάχνουν όλο τρύπες και παραθυράκια οι άχρηστοι.Ελπίζω να βοήθησα και συγγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά οι δικοί μας είναι όλοι α..α, οι κλεφτοκοτάδες.
Καλησπέρα! Έχω κι εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση. Δε φαντάζομαι να υπάρχει πρόβλημα να κάνεις τα χαρτιά σου και για την Ελλάδα (ή να εργάζεσαι εδώ ως ωρομίσθιος) και παράλληλα να καταθέσεις αίτηση και για την Κύπρο; Έτσι δεν είναι;