0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ19-20 είμαι στη διάθεση Δ' Αιτωλοακαρνανίας και ψάχνω αμοιβαία μετάθεση για οπουδήποτε Αττική.έχω 5 χρόνια υπηρεσίας.το ξέρω ότι οι αμοιβαίες για όποιον στη διάθεση δεν προβλέπονται και για αυτό προτιμώ να κάνω αίτηση με συνάδελφο στην ίδια μοίρα για να μην πάρω στον λαιμό μου κάποιον με οργανική.είμαι της άποψης να τους κάνουμε χιλιάδες αιτήσεις και αν θέλουν ας τις απορρίψουν. πρέπει να το σκεφτούνε αυτό το θέμα φέτος ακόμα και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα.
Παράθεση από: greeker στις Μαΐου 13, 2011, 06:45:31 pmΠΕ19-20 είμαι στη διάθεση Δ' Αιτωλοακαρνανίας και ψάχνω αμοιβαία μετάθεση για οπουδήποτε Αττική.έχω 5 χρόνια υπηρεσίας.το ξέρω ότι οι αμοιβαίες για όποιον στη διάθεση δεν προβλέπονται και για αυτό προτιμώ να κάνω αίτηση με συνάδελφο στην ίδια μοίρα για να μην πάρω στον λαιμό μου κάποιον με οργανική.είμαι της άποψης να τους κάνουμε χιλιάδες αιτήσεις και αν θέλουν ας τις απορρίψουν. πρέπει να το σκεφτούνε αυτό το θέμα φέτος ακόμα και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα.εγώ θα έλεγα να μαζευτείτε και να προωθήσετε το αίτημα οι αμοιβαίες μεταθέσεις να γίνονται και μεταξύ αυτών που δεν έχουν οργανική...οργανωθείτε, μαζί και με τις τοπικές ΕΛΜΕ και προωθήστε τα συμφέροντά σας! μην το αφήνετε στο "μιλητό"
Λοιπόν, επειδή είμαστε πολύς κόσμος ακριβώς σε αυτή την κατάσταση, πρέπει να πιέσουμε από τη βάση να γίνουν δεκτές τέτοιες αιτήσεις. Καταθέστε γραπτώς το αίτημα στην ΕΛΜΕ της περιοχής σας και ζητήστε έγγραφη απόφαση ΑΜΕΣΑ, όπως κάνουμε εμείς εδώ.
Παράθεση από: ΠΕ0404 στις Μαΐου 13, 2011, 11:44:46 pmΛοιπόν, επειδή είμαστε πολύς κόσμος ακριβώς σε αυτή την κατάσταση, πρέπει να πιέσουμε από τη βάση να γίνουν δεκτές τέτοιες αιτήσεις. Καταθέστε γραπτώς το αίτημα στην ΕΛΜΕ της περιοχής σας και ζητήστε έγγραφη απόφαση ΑΜΕΣΑ, όπως κάνουμε εμείς εδώ. μπορείς να ανεβάσεις αυτό το αίτημα και να πεις σε ποιά ΕΛΜΕ έχει απευθυνθεί;και πως αντέδρασαν; βλέπεις φώς ή...;
Παράθεση από: greeker στις Μαΐου 14, 2011, 01:24:22 pmΠαράθεση από: ΠΕ0404 στις Μαΐου 13, 2011, 11:44:46 pmΛοιπόν, επειδή είμαστε πολύς κόσμος ακριβώς σε αυτή την κατάσταση, πρέπει να πιέσουμε από τη βάση να γίνουν δεκτές τέτοιες αιτήσεις. Καταθέστε γραπτώς το αίτημα στην ΕΛΜΕ της περιοχής σας και ζητήστε έγγραφη απόφαση ΑΜΕΣΑ, όπως κάνουμε εμείς εδώ. μπορείς να ανεβάσεις αυτό το αίτημα και να πεις σε ποιά ΕΛΜΕ έχει απευθυνθεί;και πως αντέδρασαν; βλέπεις φώς ή...;Δεν εχει γίνει καμία κίνηση ακόμα, αφού είναι σαββατοκύριακο. Πιστεύω, όμως, από βδομάδα να γίνει συμβούλιο και να τεθεί - σε κάθε περίπτωση αν υπάρξη απόφαση θα την κοινοποιήσω.
Παράθεση από: bitch στις Μαΐου 13, 2011, 10:54:20 pmΠαράθεση από: greeker στις Μαΐου 13, 2011, 06:45:31 pmΠΕ19-20 είμαι στη διάθεση Δ' Αιτωλοακαρνανίας και ψάχνω αμοιβαία μετάθεση για οπουδήποτε Αττική.έχω 5 χρόνια υπηρεσίας.το ξέρω ότι οι αμοιβαίες για όποιον στη διάθεση δεν προβλέπονται και για αυτό προτιμώ να κάνω αίτηση με συνάδελφο στην ίδια μοίρα για να μην πάρω στον λαιμό μου κάποιον με οργανική.είμαι της άποψης να τους κάνουμε χιλιάδες αιτήσεις και αν θέλουν ας τις απορρίψουν. πρέπει να το σκεφτούνε αυτό το θέμα φέτος ακόμα και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα.εγώ θα έλεγα να μαζευτείτε και να προωθήσετε το αίτημα οι αμοιβαίες μεταθέσεις να γίνονται και μεταξύ αυτών που δεν έχουν οργανική...οργανωθείτε, μαζί και με τις τοπικές ΕΛΜΕ και προωθήστε τα συμφέροντά σας! μην το αφήνετε στο "μιλητό"Λοιπόν, επειδή είμαστε πολύς κόσμος ακριβώς σε αυτή την κατάσταση, πρέπει να πιέσουμε από τη βάση να γίνουν δεκτές τέτοιες αιτήσεις. Καταθέστε γραπτώς το αίτημα στην ΕΛΜΕ της περιοχής σας και ζητήστε έγγραφη απόφαση ΑΜΕΣΑ, όπως κάνουμε εμείς εδώ. Δεν είναι καμιά σπουδαία διαδικασία, αλλά δεν έχει νόημα να πιέσει μόνο μια ΕΛΜΕ και πολύ περισσότερο καθένας από μας από μόνος του. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ολοι μας οτι αυτό που έγινε φέτος δεν είχε προηγούμενο. Το σπίτι μας ούτε σε φωτογραφία δε θα το δούμε στα επόμενα χρόνια. Κι αν νομίζουν κάποιοι ότι έχουν ελπίδα για τις μεταθέσεις του χρόνου, κάνουν λάθος!!! Του χρόνου θα είναι ακόμα χειρότερα!!! Αφήστε που γίνεται καθεστώς το αμετάθετο! Όσο μένουμε αδρανείς το νομιμοποιούμε! Σε λίγα χρόνια σχεδόν δε θα υφίσταται η έννοια της μετάθεσης. Μόνο με αποσπάσεις θα υπάρχει κινητικότητα. Ξεχάστε τις κρυφές ελπίδες που ο καθένας θρέφει και κινητοποιηθείτε!! Δεν αρκεί ο καθένας να ψάχνει μόνος να βρει λύση στο πρόβλημά του.