0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα η απορία μου είναι η εξής...600+, όσες είναι οι οργανικές τους πλέον, μαθηματικούς δεν υπάρχει περίπτωση να διορίσει, εκτίμησή μου είναι γύρω στους 350. Επομένως τι λόγο είχαν να νομοθετήσουν τόσες οργανικές ΠΕ03; Εκτός κι αν καλυφθούν πολλές από μεταθέσεις.υ.γ. Τα υπολοιπα για γλώσσα και μαθηματικά είναι ανάξια σχολιασμού.
καπου ειχα διαβασει γυρω στα 40 ατομα εχουν δικαιωμα για μεταθεση σε ειδικη
Εμένα η απορία μου είναι η εξής...600+, όσες είναι οι οργανικές τους πλέον, μαθηματικούς δεν υπάρχει περίπτωση να διορίσει, εκτίμησή μου είναι γύρω στους 350. Επομένως τι λόγο είχαν να νομοθετήσουν τόσες οργανικές ΠΕ03; Εκτός κι αν καλυφθούν πολλές από μεταθέσεις.υ.γ. Τα υπόλοιπα για γλώσσα και μαθηματικά είναι ανάξια σχολιασμού.
Ας με διαφωτισει καποιος, αν γνωριζει, παρακαλω.. μπορει διορισμενος ξενογλωσσος με σεμιναριο 400 ωρων να συμπληρωσει ωραριο σε Τ.Ε.?
Συμφωνώ μαζί σου...όμως επειδή στην Ελλάδα όλα γίνονται με δικαστήρια και επειδή φαίνεται πως γνωρίζεις αρκετά παραπάνω από τους περισσότερους από εμάς, μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις κάτι σχετικό με νομοθεσία-ΦΕΚ που να αναφέρεται πως γινόταν η κατανομή των αναπληρωτών στα τμήματα ένταξης;;Υπάρχει κάποιος άλλος στο forum που να ξέρει κάτι σχετικό... γιατί όπως κατάλαβα από αυτά που έγραψε ο Kinegiros στα Τ.Ε. πρέπει να απασχολούνται ΠΕ02 και ΠΕ03. Απo που προκύπτει αυτό;;
63 άτομα
Το επιχείρημα να υπάρχει ΠΕ03 ή ΠΕ04 ειναι άτοπο τελείως. Δεν νοείται να υπάρχει ΤΕ με ΠΕ04 και καθόλου ΠΕ03. Γιατι όπως λέει και η ΕΕΦ οι μαθητές θα στερούνται τη δυνατότητα υψηλής ποιότητας στη διδασκαλία των Μαθηματικων σε αυτή τη περίπτωση, που ειναι η βάση όλων των επιστημών. ΥΓ: Ίσως θα πρεπει να λάβει γνώση και η Μαθηματική Εταιρεία.
Το επιχείρημα να υπάρχει ΠΕ03 ή ΠΕ04 ειναι άτοπο τελείως. Δεν νοείται να υπάρχει ΤΕ με ΠΕ04 και καθόλου ΠΕ03...
Ενώ το να υπάρχει ΤΕ με ΠΕ03 χωρίς ΠΕ04 είναι οκ σωστά;