0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς αυτό συνέβη εχθές. Και ενώ εμείς μιλούσαμε για κύμα το μόνο κύμα που είδα (είδαμε όλοι μας δηλαδή) είναι αυτό στον ύπνο μου χθες βράδυ και που ήρθε λέει καταπάνω μου και δεν ήξερα προς τα που να κάνω
Πάντως, στη ΔΟΕ ο Λυκουρέντζος είπε χθες ότι έχει ζητήσει την έγκριση 1000 πιστώσεων από το Υπουργείο Οικονομικών.
Παράθεση από: apri στις Νοεμβρίου 27, 2007, 06:37:05 pmΠάντως, στη ΔΟΕ ο Λυκουρέντζος είπε χθες ότι έχει ζητήσει την έγκριση 1000 πιστώσεων από το Υπουργείο Οικονομικών.Aς ελπίσουμε ότι δεν είναι μόνο για τους Δασκάλους γιατί τότε η άπνοια για τους αναπληρωτές της
Παιδιά, όσοι είστε "κοντά" και περιμένετε, δεν κάνετε αύριο πρωί κανένα τηλέφωνο στο υπουργείο να τους ξεκουνήσετε λιγάκι?? Δεν ξέρετε καμιά φορά.. ίσως έχουν κάτι νεότερο να σας πουν. Έτσι θα μάθουμε κι εμείς που περιμένουμε να έλθει νέο κύμα για να προχωρήσουν οι πίνακες των ωρομισθίων.jeronimo, ο πίνακας ωρομισθίων Νοτίου Αιγαίου έχει φτάσει μέχρι το 45 στα Δωδεκάνησα. Είμαι πριν το 40 και δεν είχα δηλώσει Δωδεκάνησα,γ.... την ατυχία μουυυυυυ.