0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο χθες
Η Σιβιτανίδειος είναι ένα αυτόνομο μεμονωμένο ΙΕΚ που όλοι αγαπούν να μισούν. Το βασικό προτέρημά του, που το καθιστά δημοφιλές, είναι ότι πληρώνει κάθε μήνα, άντε κάθε δίμηνο τους εκπαιδευτές του, μέχρι και αποζημίωση απόλυσης τους δίνει λόγω λήξης της σύμβασης! (Μη φανταστείτε κανένα μεγάλο ποσό αλλά είναι κάτι δεκάδες ευρώ). Από εκεί και πέρα μέχρι πριν μερικά χρόνια το βύσμα πήγαινε σύννεφο. Τα τελευταία χρόνια αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει, αλλά και πάλι ορισμένα μόρια ευνοούν τους παλιούς. (Αυτός είναι και ο λόγος που η πιστοποίηση δεν είναι υποχρεωτική αλλά απλά μοριοδοτείται επιπλέον, για να μην μείνουν εκτός παλαιοί εκπαιδευτές). Μέχρι πέρσι το βύσμα εξακολουθούσε καθώς εκτός από το "επίσημο" ΙΕΚ υπήρχε και το Πειραματικό ΙΕΚ Σιβιτανιδείου, όπου εκεί βολεύονταν όσοι δεν δίδασκαν στο επίσημο! Φέτος δε το βλέπω στο νέο site (άλλαξε και μορφή το site) αν και μπορεί να μη το πρόσεξα... Από εκεί και πέρα, σιγά μη βγάλουν την προκήρυξη παράνομη, εδώ δεν την έβγαζαν παλιά που η προκήρυξη δεν είχε μοριοδότηση και αναγράφονταν ότι κατά τις αναθέσεις "θα συνεκτιμηθεί και η προηγούμενη καλή συνεργασία με τη διοίκηση κατά τα προηγούμενα έτη"...
Όπως διάβασα αλλού η Σιβιτανίδειος υποχρεώθηκε να κάνει προσλήψεις μέσω μοριοδότησης εδώ και δύο χρόνια ύστερα από πολλαπλές καταγγελίες στη δημόσια διοίκηση και ελέγχους που της έγιναν. Για το βόλεμα των δικών της, τα προηγούμενα χρόνια είχε δημιουργήσει το Πειραματικό ΙΕΚ Σιβιτανιδείου, αλλά έχω την εντύπωση ότι από φέτος το κατήργησε.Από εκεί και πέρα να πω ότι οι οριστικοί πίνακες αναρτήθηκαν ήδη από τις 4/10, η επιλογή εκπαιδευτών ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα και στις 5/10 έγινε η καθιερωμένη, όπως το συνηθίζει, συγκέντρωση των εκπαιδευτών όπου τους ανακοινώθηκαν και οι ώρες και τα μαθήματα (η Σιβιτανίδειος σε ενημερώνει ότι επιλέχθηκες αλλά δε λέει τηλεφωνικά ωράριο και μαθήματα, πρέπει να πας στη συγκέντρωση των εκπαιδευτών για να το μάθεις) και ήδη το εξάμηνο και τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα 8/10...Αυτά! Υ.Γ και να πούμε ότι σε αντίθεση με το ΙΝΕΔΙ
Η Σιβιτα. συνεχιζει τη ρεμουλα, καθως δεν καλει απο τη λιστα μοριοδοτησης, αλλα τους συνηθεις οικειους της και μοιραζει τις ωρες. εγω ειμαι πρωτη στην ειδικοτητα μου, πηρα τηλεφωνο την παρασκευη μου ειπαν οτι δεν ειναι εκεινοι που καλουν και δεν ξερουν και τελικα δε με πηραν ποτε. ειναι ντροπη τους! δεν παιρνουν χαμπαρι αυτοι οι ανθρωποι με τιποτα! αισχος!
mariliane , καλημέρα...(Νομίζω ότι..) ΔΕΝ είσαι η μοναδική Ψηλά στη Λίστα και κομμένη από τηλέφωνα και αναθέσεις... Διασταυρώνω και στη δική μου ειδικότητα... σε λίγο θα ξέρω... ΥΓΟΥ'. Μια φορά είπα να πω κι εγώ καλή κουβέντα για τη Σιβ. , αλλά αποδεικνύεται το παλιό ... "τα ίδια σκ####...".Ε , ρε γλέντια!... Θ._
η μοριοδοτηση βγαινει για να παρακαμπτεται! ειναι γελοιοι!!!