*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4791348 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #1036 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:09:38 pm »
Αν δεν έχουμε όλες τις επιλογές όπως έκανα κάποιοι νομοί, τότε δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Ίσως πρέπει να πιέσουμε το Υπουργείο να βγάλει συγκεντρωτικά αποτελέσματα όλων των νομών. Πραγματικά δεν ξέρω τι νόημα έχει να προσπαθούμε να τα ψάχνουμε μόνοι μας ενώ υπάρχει αυτή η εύκολη λύση, αφού τα έχουν περασμένα συγκεντρωτικά γιατί δεν το κάνουν ναα τελειώνει η αγωνία μας;

Παρόλαυτα η πρώτη επιλογή αποτελεί σχετικά ασφαλές κριτήριο για το που θέλει να πάει κανείς.
http://www.cartoonstock.com/lowres/wpa0649l.jpg

Κατά την διάρκεια της απεργίας, αν κάποιος συνάδελφος είναι σε θέση κλειδί, θέλει να απεργήσει αλλά δεν μπορεί λόγω οικονομικού, παρακαλώ να μου στείλει pm.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:16:08 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:09:53 pm »
@ jtsop

η αλήθεια ειναι πως το αρχείο που ανέβασες τις προάλλες πραγματικά φαινεται ως αρχειο "εκ των έσω" - ακόμα και αν πράγματι εσύ το επεξεργάστηκες.
Μάλιστα μας ήρθε και έγγραφο να προσέχουμε τους κωδικους μας και να μην γνωστοποιούμε σε τρίτους τα στοιχεια των συστημάτων του υπουργείου.
Ακομα και αν εσύ δεν έχεις κάποια σχέση με όλο αυτό - και θέλω να πιστεύω πως δεν έχεις - ωστόσο, ξέρεις νομίζω αυτο που λένε για τη γυναίκα του Καίσαρα....
Σε κάθε περιπτωση δεν ειναι κακό κάποιος να συγκεντρώνει στοιχεια και να τα επεξεργάζεται. Αρκεί η επεξεργασία να γινεται με τέτοιους τρόπους που να μην "καρφώνεται" κανείς γιατί μετά προκύπτουν ζητήματα εκεί που δεν το περιμενει κανείς...
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:12:26 pm »
@ jtsop

η αλήθεια ειναι πως το αρχείο που ανέβασες τις προάλλες πραγματικά φαινεται ως αρχειο "εκ των έσω" - ακόμα και αν πράγματι εσύ το επεξεργάστηκες.
Μάλιστα μας ήρθε και έγγραφο να προσέχουμε τους κωδικους μας και να μην γνωστοποιούμε σε τρίτους τα στοιχεια των συστημάτων του υπουργείου.
Ακομα και αν εσύ δεν έχεις κάποια σχέση με όλο αυτό - και θέλω να πιστεύω πως δεν έχεις - ωστόσο, ξέρεις νομίζω αυτο που λένε για τη γυναίκα του Καίσαρα....
Σε κάθε περιπτωση δεν ειναι κακό κάποιος να συγκεντρώνει στοιχεια και να τα επεξεργάζεται. Αρκεί η επεξεργασία να γινεται με τέτοιους τρόπους που να μην "καρφώνεται" κανείς γιατί μετά προκύπτουν ζητήματα εκεί που δεν το περιμενει κανείς...

Εγώ από την άλλη θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος συνάδελφος άφηνε τα στοιχεία να διαρρεύσουν, γιατί αυτό είναι στο συμφέρον όλων εκτός από των βυσμάτων.

Κατά την διάρκεια της απεργίας, αν κάποιος συνάδελφος είναι σε θέση κλειδί, θέλει να απεργήσει αλλά δεν μπορεί λόγω οικονομικού, παρακαλώ να μου στείλει pm.

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:14:03 pm »
Κανονικά θα έπρεπε αυτή την δουλειά να την αναλάβουν οι επιστημονικές και συνδικαλιστικές ενώσεις του κάθε κλάδου.
Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι στρατευμένοι στα συμφέροντα της πολιτικής του υπουργείου, εδώ ούτε φόρουμ δεν βάζουν στις ιστοσελίδες τους, σιγά μην βάλουν wiki και σιγά μην κάτσουν να υπολογίσουν το που θα πάει ο καθένας για να κάνουν οικονομία στις ώρες του κλάδου..... ::)

Οπότε αυτή η δουλειά αναγκαστικά περνά από εμάς , τους απλούς εκπαιδευτικούς. Λοιπόν, κάποιο wiki για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό έχει κανείς;

Όταν κάνουμε προσπάθεια να μαζέψουμε στοιχεία από τις διευθύνσεις για τον αριθμό των αιτήσεων τα ακούμε.

Και τώρα φταίμε που  δεν κάνουμε τη σούμα; Ωραίος!

Εγώ προσωπικά για την Αθήνα (Α,

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:16:08 »

Αποσυνδεδεμένος demodos1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:14:24 pm »
 :( Από την Α' Αθήνας δεν βλέπω να τα βγάζουν!!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:16:14 pm »
δεν ειναι ακριβώς έτσι trekto  ούτε μπορεί κάποιος για να βολέψει τον πωπό του να αφήνει έκθετους άλλους συναδέλφους του. Τα συστήματα έχουν συγκεκριμένους χρήστες με συγκεκριμένα δικαιώματα - και ουσιαστικά φωτογραφίζεις πρόσωπα αν κάνεις μια τέτοαι διαρροή. Πέραν του ότι είναι πειθαρχικώς ελέγξιμο το ζήτημα, δεν προκύπτει απο κάπου πως μπορείς να διαρρεύσεις στοιχεία αν δεν έχεις τέτοια εντολή απο τους προΪσταμένους σου. Δεν ειναι τα αρχεία "μπάτε σκύλοι αλέστε" .
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος kitsmanklei

• Νέο μέλος
  • *
  • Παρακαλώ μην μου τα πρήζετε
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:20:42 pm »
Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει νέος κύκλος μετατάξεων του χρόνου; Πολλά ζητάω, ε; Ρωτάω λίγο καχύποπτα γιατί κάποια σχολεία δεν έχουν δοθεί στη λίστα για τις μετατάξεις, ενώ θα μπορούσαν.
απο οτι φαινεται θα καλυφθουθν ολες οι αιτησεις. Αυτοι που θα μεταταχθουν ομως δεν καλυπτουν ολες τις θεσεις των ΕΑΠ. Ειναι πιθανο να εχουμε και του χρονου μεταταξεις αλλα με αυτο το κρατος δεν μπορεις να βασιστεις σε τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:29:14 pm »
@ jtsop

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό.

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:31:19 pm »
δεν ειναι ακριβώς έτσι trekto  ούτε μπορεί κάποιος για να βολέψει τον πωπό του να αφήνει έκθετους άλλους συναδέλφους του. Τα συστήματα έχουν συγκεκριμένους χρήστες με συγκεκριμένα δικαιώματα - και ουσιαστικά φωτογραφίζεις πρόσωπα αν κάνεις μια τέτοαι διαρροή. Πέραν του ότι είναι πειθαρχικώς ελέγξιμο το ζήτημα, δεν προκύπτει απο κάπου πως μπορείς να διαρρεύσεις στοιχεία αν δεν έχεις τέτοια εντολή απο τους προΪσταμένους σου. Δεν ειναι τα αρχεία "μπάτε σκύλοι αλέστε" .

Καταρχήν μπορείς να μας πεις για το τι είναι υποχρεωμένη κάθε
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2013, 05:42:38 pm από trekto »

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:36:56 pm »
απο οτι φαινεται θα καλυφθουθν ολες οι αιτησεις.

Μου φαίνεται δύσκολο να καλυφούν 15 θέσεις στα Δωδεκάνησα αν και μου κάνει εντύπωση ότι 4 από την ΔΙΔΕ Δωδεκανήσου έχουν 1η επιλογή τα Δωδεκάνησα!

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:39:02 pm »

Καταρχήν μπορείς να μας πει για το τι είναι υποχρεωμένη κάθε

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:39:44 pm »
Αν οι δευτεροβάθμιες δεν ανακοινώσουν ούτε αύριο τι μπορούμε να κάνουμε; Είναι σημαντικό να ξέρουμε ΟΛΑ τα δεδομένα μέχρι να λήξουν οι ανακλήσεις.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:45:24 pm »
jtsop όπως σου έγραψα ήδη θέλω να πιστεύω ότι είσαι ειλικρινής. Το ότι όμως ανακοινώνεται ένα αρχείο που ειναι πανομοιότυπο των εγγραφών του συστήματος ακομα και στην λεπτομέρεια πχ Θεσσαλονίκης

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Απριλίου 15, 2013, 05:47:42 pm »

Καταρχήν μπορείς να μας πει για το τι είναι υποχρεωμένη κάθε

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182605
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)