*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4556757 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10444 στις: Οκτώβριος 08, 2013, 11:55:30 μμ »
το πρώτο που γράφει ο mackis για το ΠΥΣΔΕ που υπηρετείς ειναι πολύ σωστό... τυπικά νόμιμοι, ηθικά όμως ;....

ελπίζοντας να θυμάμαι τα προηγούμενα ερωτήματα απαντώ :

1. η ένσταση στο γραφείο υπουργού διά μέσω των ΔΔΕ/ΔΠΕ που ανήκει οργανικά κάποιος ( για το επισημότερο και "νομοτυπότερο" της διαδικασίας )
2. ΥΠΑΙΘ
    Γραφείο Υπουργού
    Α. Παπανδρέου 37
     Μαρούσι
(αν θελετε το στέλνετε και στο τμήμα Β ' ώστε να έχετε απαντήσεις απο δύο διαφορετικές μεριές αν και λυπάμαι τους συναδέλφους στο τμήμα Β που θα πελαγώσουν με εκατοντάδες ενστάσεις που πιθανόν να μην μπορούν να απαντήσουν).

3. η ένσταση υποβάλεται ως πέντε μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πρώτων ενστάσεων (δηλαδή απο χθες). Δεν χρειάζεται η αναμονή του ΦΕΚ για την  υποβολή της ένστασης διότι πρόκειται για ένσταση στην ένσταση.
Η πρώτη ήταν "αίτηση θεραπείας" δηλαδή ζητούσες να επανεξεταστεί η αίτησή σου για μετάταξη οπότε έπρεπε να περιμένεις την επισημη ανακοίνωση των μετατάξεων. Εδώ μιλάμε για ένσταση επί του αποτελέσματος, δλδ γιατί πήρε αυτός και δεν πήρα εγώ.

( επίσης, μιας και αναφέρουμε φεκ , όσοι μετατάχθηκαν εκ νέου τώρα με τις ενστάσεις, πρέπει να περιμένουν το ΦΕΚ για να φύγουν απο την ΔΔΕ που τώρα υπηρετούν. Χωρίς ΦΕΚ δεν μπορούν να φύγουν).
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 09, 2013, 12:01:30 πμ από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:00:21 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10445 στις: Οκτώβριος 08, 2013, 11:59:52 μμ »
Καλα..εχω ριξει το γελιο της αρκουδας!!Για να μην ριξω τα κλαματα δηλαδη.Ας το παρουμε χαλαρα το θεμα.Το υπουργειο τουλαχιστον εχει πετυχει αυτο.Να ειμαστε ολοι στην τσιτα και να μην πληττουμε βρε αδελφε!!
Κατα τα αλλά..εγω αυτο που σκεφτομαι εριναι..οτι ο νομός που διεκδικω με τις εθελοντικες δεν εδωσε καθολιυ κενα σε αυτη τη β φαση..ξερω ομως, οτι εχει τουλαχιστον 2 κενα..100/100...εμενα παλι με επιασε το μανιατικο μου,να κανω στις υποχρεωτικες τωρα..και ας μην δινει κενα(ομως δοτικοτητα εχει το ΠΥΣΔΕ μου)αλλα εφοσον κανω διεκδικηση δικαστικα για τις εθελοντικες..τι σκατα;;βαλομαι κατα του εαυτου μου..αν κανω αιτηση τωρα με τις υποχρεωτικες;;οεο;; :P

Γατόπαρδε,

εννοείται ότι θα κάνεις ένσταση για τις εθελοντικές (και δικαστήριο αν χρειαστεί) και εννοείται ότι θα κάνεις αίτηση και ένσταση μετά για τις υποχρεωτικές...Παιδιά το συμφέρον σας κοιτάχτε και διεκδικήστε το με νύχια και με δόντια...

Απλά για να μην παρεξηγηθώ για τις εθελοντικές είπα το εξής...με απόφαση υφυπουργού βγήκαν οι οργανικές στα σχολεία με ΦΕΚ με απόφαση υπουργού μπορεί να ακυρωθεί η διαδικασία και το ΦΕΚ...

Επίσης για τις υποχρεωτικές τελικά αυτό είναι το νόημα να καλυφθούν υποχρεωτικά τα κενά της αβθμιας...και τα κενά είναι και αυτά που δεν εμφανίζονται... ;)
Από κει και πέρα με μια καλογραμμένη ένσταση (εννοείται ότι το σπρώξιμο πάντα βοηθούσε αλλά άμα το είχατε-ειχαμε δεν θα γράφαμε εδώ) όλα μπορούν να συμβούν...

Αποσυνδεδεμένος anna__

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10446 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:00:52 πμ »
bitch να σε ρωτήσω, η δική μου ένσταση δεν ικανοποιήθηκε για ΠΥΣΔΕ που τώρα το εμφανίζουν να έχει τριάντα φεύγα κενά.αξίζει τον κόπο να κάνω ξανά ένσταση?

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10447 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:03:35 πμ »
Καλα..εχω ριξει το γελιο της αρκουδας!!Για να μην ριξω τα κλαματα δηλαδη.Ας το παρουμε χαλαρα το θεμα.Το υπουργειο τουλαχιστον εχει πετυχει αυτο.Να ειμαστε ολοι στην τσιτα και να μην πληττουμε βρε αδελφε!!
Κατα τα αλλά..εγω αυτο που σκεφτομαι εριναι..οτι ο νομός που διεκδικω με τις εθελοντικες δεν εδωσε καθολιυ κενα σε αυτη τη β φαση..ξερω ομως, οτι εχει τουλαχιστον 2 κενα..100/100...εμενα παλι με επιασε το μανιατικο μου,να κανω στις υποχρεωτικες τωρα..και ας μην δινει κενα(ομως δοτικοτητα εχει το ΠΥΣΔΕ μου)αλλα εφοσον κανω διεκδικηση δικαστικα για τις εθελοντικες..τι σκατα;;βαλομαι κατα του εαυτου μου..αν κανω αιτηση τωρα με τις υποχρεωτικες;;οεο;; :P

Ε, μα είσαι εξ ορισμού... διχασμένο ον, γατόπαρδος γαρ. Αναρωτιέμαι, η γάτα διεκδικεί δικαστικά τις εθελοντικές και η λεοπάρδαλη υποβάλλει αίτηση μετάταξης ή το αντίστροφο;
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:00:21 »

Αποσυνδεδεμένος Loggin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δε λατρεύω τίποτα. Οζμπόντεν πια;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10448 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:08:00 πμ »
Ευτυχώς που ήταν "υποχρεωτικές" ::) οι μετατάξεις....
Σκοτωμός έγινε, φανταστείτε δηλαδή να ήταν και "εθελοντικές"!
Οζμπόντεν πια;

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10449 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:09:40 πμ »
Ευτυχώς που ήταν "υποχρεωτικές" ::) οι μετατάξεις....
Σκοτωμός έγινε, φανταστείτε δηλαδή να ήταν και "εθελοντικές"!

Εθελοντικές ήταν...άλλο ότι βαπτίστηκαν υποχρεωτικές για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα...
Βλέπε πλεονάσματα και κενά...(πραγματικά και φανταστικά που εξυπηρετούσαν καταστάσεις)...  ;)

Αποσυνδεδεμένος anna__

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10450 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:14:22 πμ »
μόνο που οι εθελοντικές ήταν πιο αξιοκρατικές κ αυτό δεν τους συνέφερε..αυτό που ζούμε πάντως πριν μερικά χρόνια ούτε που θα το φανταζόμασταν..

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10451 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:16:51 πμ »
bitch να σε ρωτήσω, η δική μου ένσταση δεν ικανοποιήθηκε για ΠΥΣΔΕ που τώρα το εμφανίζουν να έχει τριάντα φεύγα κενά.αξίζει τον κόπο να κάνω ξανά ένσταση?

όχι Άννα, νομιζω πως όχι. Ένσταση κάνεις για τις μετατάξεις που έγιναν κατόπιν επανεξέτασης, όχι για τα κενά που πιθανώς να δοθούν για τη β' φάση μετατάξεων.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10452 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:18:50 πμ »
@ bitch μια που εισα εδω... μηπως ξερεις κ φαξ του γραφειου του υπουργου???

(τι ζηταω πολλα???)

Αποσυνδεδεμένος ΠE11-2000

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Verba volant, scripta manent...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10453 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:20:17 πμ »
../..
ΥΓ. Καλά το άλλο που μου ήρθε τώρα πάλι...για κάντε βρε αλάνια καμιά δοκιμή στην διεύθυνση των ηλεκτρονικών αιτήσεων του Αυγούστου...δουλεύει;

http://teachers.exams.minedu.gov.gr
"Τούτον τον χειμώνα, άμα τον πηδήξαμε,
γι' άλλα δέκα χρόνια, άιντε, καθαρίσαμε..."

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #10454 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:20:30 πμ »
Ε, μα είσαι εξ ορισμού... διχασμένο ον, γατόπαρδος γαρ. Αναρωτιέμαι, η γάτα διεκδικεί δικαστικά τις εθελοντικές και η λεοπάρδαλη υποβάλλει αίτηση μετάταξης ή το αντίστροφο;
Καθολου διχασμενη δεν ειμαι.Τις εθελοντικες τις διεκδικουμε με νυχια και με δοντια,καθως ειμαστε οι απολυτα αδικημενοι..και ειμαστε απολυτα νομιμοι και παταμε γερα.Το θεμα ειναι οτι εστω πως μας δικαιωνει το δικαστηριο..ομως πως υποχρεωνει το κρατος να τις πραγματοποιησει;;εκει ειναι η αμφιοβολια μου. :-\
Εκτος των αλλων..με νυχια και με δοντια,ως γατοπαρδος..θα παρω οχι το σχολειο που δικαιωματικα μου ανηκει...αλλα εστω τον νομο μου..που βρισκεις το περιεργο  σε αυτο;Με ολα τα ΝΟΜΙΜΑ μεσα..και χωρις κανενα ΜΕΣΟ αγαπητε μου..Εχω τοσο αδικηθει,και οχι μονο εγω..που θα πιαστω απο το οτιδηποτε για να παω εκει που δικαιωματικα πρεπει να παω..,χωρις ομως να στερησω απο κανεναν κατι που δικαιουται.Για να σου δωσω να καταλαβεις.Στον νομο που θελω να παω..μια θεση εδινε στις εθελοντικες.ΜΟΝΟ ΜΙΑ.Ημουν δευτερη απο ολους τους εκ/κους του κλαδου μου,η πρωτη ειχε και αυτη μια επιλογη μονο στις εθελονιτικες..σε εντελως ασχετο νομο απο τον δικο μου,εγω ημουν η δευτερη πανελληνιως..αρα επαιρνα αυτην την θεση.
Με τις υποχρεωτικες..δινει 3 κενα..ενω ο νομος ειναι αδειος.Δενε χει κανεναν της ειδιοτητας μου στην α/θμια/Πσιρνει την μεταταξη μονο ενας..και καλα μενουν 2 θεσεις κενες.Τα υπολοιπα καμια 20ρια σχολεια ΕΑΕΠ..μενουν κενα.Και αντι να κανει τις εθελοντικες.,εστω τις υποχρεωτικες μεταταξεις..βαζει αναπληρωτες.
Δηλαδη οκ..ποσο νομιμο σου φαινεταιν αυτο;Και στα χτεσινα κενα..δεν δινει κανενα κενο!
ΟΚ..γιατι να μην κανω λοιπον και εγωγ αιτηση νσε αυτες τις υποχρεωτικες,οταν εχω δει οτι στηγν α φαση,που εγω δεν συμετειθχα..εδωσαν θεεις σε νομους που ΔΕΝ ειχαν δωσει κενα;;κανω κατι παρανομο η περιεργο;;να δικαιωθω θελω.Απλοα το ζητουμενο μου εινξαι καθαρα διαδικαστικο..εφοσον κανω και δικαστικη διεκδικηση των εθελοντικων

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10455 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:24:08 πμ »
φαξ υπουργού δεν έχω αλλά αν πατήσετε στο google τηλεφωνικός κατάλογος υπουργείου παιδείας θα βρείτε όλα τα τηλέφωα του γραφειου .... απο εκει που λέει γραφείο τύπου και γραφείο συμβούλων ως εκείνο που λέει τηλέφωνο εξυπηρετησης κοινού , όποιο και να πάρετε θα σας δώσουν και ένα φαξάκι....  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος anna__

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10456 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:24:40 πμ »
είχα κάνει ένσταση γιατί άτομα με λιγότερα μόρια από μένα είχαν πάει στην πρώτη επιλογή μου.κ είχα γράψει κ ονόματα.δεν καταλαβαίνω τι έγινε. κ τώρα βγάζουν κ κενά στην περιοχή.δεν ξέρω αν πρέπει να ξανακάνω ένσταση.

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10457 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:25:02 πμ »
Καθολου διχασμενη δεν ειμαι.Τις εθελοντικες τις διεκδικουμε με νυχια και με δοντια,καθως ειμαστε οι απολυτα αδικημενοι..και ειμαστε απολυτα νομιμοι και παταμε γερα.Το θεμα ειναι οτι εστω πως μας δικαιωνει το δικαστηριο..ομως πως υποχρεωνει το κρατος να τις πραγματοποιησει;;εκει ειναι η αμφιοβολια μου. :-\
Εκτος των αλλων..με νυχια και με δοντια,ως γατοπαρδος..θα παρω οχι το σχολειο που δικαιωματικα μου ανηκει...αλλα εστω τον νομο μου..που βρισκεις το περιεργο  σε αυτο;Με ολα τα ΝΟΜΙΜΑ μεσα..και χωρις κανενα ΜΕΣΟ αγαπητε μου..Εχω τοσο αδικηθει,και οχι μονο εγω..που θα πιαστω απο το οτιδηποτε για να παω εκει που δικαιωματικα πρεπει να παω..,χωρις ομως να στερησω απο κανεναν κατι που δικαιουται.Για να σου δωσω να καταλαβεις.Στον νομο που θελω να παω..μια θεση εδινε στις εθελοντικες.ΜΟΝΟ ΜΙΑ.Ημουν δευτερη απο ολους τους εκ/κους του κλαδου μου,η πρωτη ειχε και αυτη μια επιλογη μονο στις εθελονιτικες..σε εντελως ασχετο νομο απο τον δικο μου,εγω ημουν η δευτερη πανελληνιως..αρα επαιρνα αυτην την θεση.
Με τις υποχρεωτικες..δινει 3 κενα..ενω ο νομος ειναι αδειος.Δενε χει κανεναν της ειδιοτητας μου στην α/θμια/Πσιρνει την μεταταξη μονο ενας..και καλα μενουν 2 θεσεις κενες.Τα υπολοιπα καμια 20ρια σχολεια ΕΑΕΠ..μενουν κενα.Και αντι να κανει τις εθελοντικες.,εστω τις υποχρεωτικες μεταταξεις..βαζει αναπληρωτες.
Δηλαδη οκ..ποσο νομιμο σου φαινεταιν αυτο;Και στα χτεσινα κενα..δεν δινει κανενα κενο!
ΟΚ..γιατι να μην κανω λοιπον και εγωγ αιτηση νσε αυτες τις υποχρεωτικες,οταν εχω δει οτι στηγν α φαση,που εγω δεν συμετειθχα..εδωσαν θεεις σε νομους που ΔΕΝ ειχαν δωσει κενα;;κανω κατι παρανομο η περιεργο;;να δικαιωθω θελω.Απλοα το ζητουμενο μου εινξαι καθαρα διαδικαστικο..εφοσον κανω και δικαστικη διεκδικηση των εθελοντικων

Εχεις απόλυτο δίκιο σε όλα. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύουν έτσι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ...και το κακό είναι οτι ο Νόμος πλέον δίνει το απόλυτο διακιώμα στον Υπουργό να κάνει παιχνίδι με οργανικές...

@PE11-2000

Ευχαριστώ. Ήθελα να δω αν έχει ξεκινήσει η προεργασία για την β φάση...

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)