0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλα..εχω ριξει το γελιο της αρκουδας!!Για να μην ριξω τα κλαματα δηλαδη.Ας το παρουμε χαλαρα το θεμα.Το υπουργειο τουλαχιστον εχει πετυχει αυτο.Να ειμαστε ολοι στην τσιτα και να μην πληττουμε βρε αδελφε!!Κατα τα αλλά..εγω αυτο που σκεφτομαι εριναι..οτι ο νομός που διεκδικω με τις εθελοντικες δεν εδωσε καθολιυ κενα σε αυτη τη β φαση..ξερω ομως, οτι εχει τουλαχιστον 2 κενα..100/100...εμενα παλι με επιασε το μανιατικο μου,να κανω στις υποχρεωτικες τωρα..και ας μην δινει κενα(ομως δοτικοτητα εχει το ΠΥΣΔΕ μου)αλλα εφοσον κανω διεκδικηση δικαστικα για τις εθελοντικες..τι σκατα;;βαλομαι κατα του εαυτου μου..αν κανω αιτηση τωρα με τις υποχρεωτικες;;οεο;;
Ευτυχώς που ήταν "υποχρεωτικές" οι μετατάξεις....Σκοτωμός έγινε, φανταστείτε δηλαδή να ήταν και "εθελοντικές"!
bitch να σε ρωτήσω, η δική μου ένσταση δεν ικανοποιήθηκε για ΠΥΣΔΕ που τώρα το εμφανίζουν να έχει τριάντα φεύγα κενά.αξίζει τον κόπο να κάνω ξανά ένσταση?
../..ΥΓ. Καλά το άλλο που μου ήρθε τώρα πάλι...για κάντε βρε αλάνια καμιά δοκιμή στην διεύθυνση των ηλεκτρονικών αιτήσεων του Αυγούστου...δουλεύει;
Ε, μα είσαι εξ ορισμού... διχασμένο ον, γατόπαρδος γαρ. Αναρωτιέμαι, η γάτα διεκδικεί δικαστικά τις εθελοντικές και η λεοπάρδαλη υποβάλλει αίτηση μετάταξης ή το αντίστροφο;
Καθολου διχασμενη δεν ειμαι.Τις εθελοντικες τις διεκδικουμε με νυχια και με δοντια,καθως ειμαστε οι απολυτα αδικημενοι..και ειμαστε απολυτα νομιμοι και παταμε γερα.Το θεμα ειναι οτι εστω πως μας δικαιωνει το δικαστηριο..ομως πως υποχρεωνει το κρατος να τις πραγματοποιησει;;εκει ειναι η αμφιοβολια μου. Εκτος των αλλων..με νυχια και με δοντια,ως γατοπαρδος..θα παρω οχι το σχολειο που δικαιωματικα μου ανηκει...αλλα εστω τον νομο μου..που βρισκεις το περιεργο σε αυτο;Με ολα τα ΝΟΜΙΜΑ μεσα..και χωρις κανενα ΜΕΣΟ αγαπητε μου..Εχω τοσο αδικηθει,και οχι μονο εγω..που θα πιαστω απο το οτιδηποτε για να παω εκει που δικαιωματικα πρεπει να παω..,χωρις ομως να στερησω απο κανεναν κατι που δικαιουται.Για να σου δωσω να καταλαβεις.Στον νομο που θελω να παω..μια θεση εδινε στις εθελοντικες.ΜΟΝΟ ΜΙΑ.Ημουν δευτερη απο ολους τους εκ/κους του κλαδου μου,η πρωτη ειχε και αυτη μια επιλογη μονο στις εθελονιτικες..σε εντελως ασχετο νομο απο τον δικο μου,εγω ημουν η δευτερη πανελληνιως..αρα επαιρνα αυτην την θεση.Με τις υποχρεωτικες..δινει 3 κενα..ενω ο νομος ειναι αδειος.Δενε χει κανεναν της ειδιοτητας μου στην α/θμια/Πσιρνει την μεταταξη μονο ενας..και καλα μενουν 2 θεσεις κενες.Τα υπολοιπα καμια 20ρια σχολεια ΕΑΕΠ..μενουν κενα.Και αντι να κανει τις εθελοντικες.,εστω τις υποχρεωτικες μεταταξεις..βαζει αναπληρωτες.Δηλαδη οκ..ποσο νομιμο σου φαινεταιν αυτο;Και στα χτεσινα κενα..δεν δινει κανενα κενο!ΟΚ..γιατι να μην κανω λοιπον και εγωγ αιτηση νσε αυτες τις υποχρεωτικες,οταν εχω δει οτι στηγν α φαση,που εγω δεν συμετειθχα..εδωσαν θεεις σε νομους που ΔΕΝ ειχαν δωσει κενα;;κανω κατι παρανομο η περιεργο;;να δικαιωθω θελω.Απλοα το ζητουμενο μου εινξαι καθαρα διαδικαστικο..εφοσον κανω και δικαστικη διεκδικηση των εθελοντικων