*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4798549 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10626 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 04:17:59 pm »
1.Μονιμη ε;Η λεξη 'μονιμοτητα' στην Ελλαδα του 2013 ειναι μαλλον ανεκδοτο!!
2.Ειμαι σε 5 σχολεια.
3.Στο διαλειμμα τρεχω απο το ενα σχολειο στο αλλο.
4.27 παιδια στην ταξη.Περυσι σαν αποσπασμενη ειχα και 31 παιδια σε τμημα.
5.Σε δυο σχολεια τη μερα.
6.Οι μαθητες μου δεν ειναι 5 ετων,αλλά 11 και 12 ετων.Δεν ηξερα οτι αρχιζουν το δημοτικο στα πεντε τους.Εμεις της β'ξενης γλωσσας διδασκουμε στην Ε' και ΣΤ' ταξη...μαλλον σου διαφευγει αυτο....συναδελφε!!!!!
7.Ο εμπαιγμος οντως δεν οφειλεται σε μενα,αλλά στους γονεις που δεν εδωσαν σωστη ανατροφη στα παιδια τους που στα 11 και 12 πλεον δεν μπορεις να διαμορφωσεις το χαρακτηρα τους.
8.Δεν γνωριζεις τις αντοχες του άλλου και κατω απο ποιες συνθηκες εργαζεται.Δες πως ειναι τα πραγματα στην Ευρωπη!!!!!!!
Τι να σου πω συναδελφε....αν εσυ εισαι τοσο αψογος και τα καταφερνεις μπραβο σου!!!Δεν ξερω αν εχεις παρει μεταταξη ή οχι,αν εισαι μακρια απο το σπιτι σου ή οχι και τι προβληματα μπορει να εχεις,παντως ξερεις μια χαρα να κρινεις και να βγαζεις συμπερασματα και κακίες.Λυπαμαι πραγματικα!Πιστευω επισης οτι οι περισσοτεροι απο εμας που καναμε αιτηση μεταταξης ,το καναμε κατω απο το καθεστως φοβου και ανασφαλειας και με την προοπτικη να ειμαστε στο σπιτι μας,διοτι δεν θα βλεπαμε το σπιτι μας ουτε σε 20 χρονια ετσι οπως εγιναν οι μεταθεσεις και οι αποσπασεις!!!!!
Y.Γ.Ξερω και συναδελφους που ειναι σε 6 και 7 σχολεια(ΠΕ05 και ΠΕ07).Και για 8 ακουσα απο συναδελφο ΠΕ07.Δεν νομιζω εσυ σαν ΠΕ19 να ησουν ποτέ σε τοσα σχολεια.Γι'αυτο τα λες ολα αυτα με τοση ευκολια.Κανε το μια φορα και ελα να μου πεις τις εντυπωσεις σου!!!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:52:50 »

Αποσυνδεδεμένος koukida

• Νέο μέλος
  • *
  • ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #10627 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 04:34:23 pm »
Λογικα αφου τα κενα πηραν ΦΕΚ, θα πρεπει να τη βγαλουν αμεσα
http://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/fek-2531-metataxeis.pdf
Me βάση αυτά τα κενά θα δηλωσουμε δηλαδη? είναι σιγουρο αυτο? :-\
“Dominion does not mean domination. We hold dominion over animals only because of our powerful and ubiquitous intellect. Not because we are morally superior. Not because we have a "right" to exploit those who cannot defend themselves. Let us use our brain to move toward compassion and away from cruelty, to feel empathy rather than cold indifference, to feel animals' pain in our hearts.” M.Bekoff

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10628 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 05:37:39 pm »
Λογικα ετσι θα γινει!!!Διαφορετικα δεν θα εβγαζε ξανα κενα,τα οποια ειναι μαλλον αυτα που δεν καλυφθηκαν στην α'φαση των μεταταξεων.
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος ΠE11-2000

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Verba volant, scripta manent...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10629 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 05:53:36 pm »

Αν δεν βγει διευκρινιστική εγκύκλιος ή κάποιο (γνωστό, πλέον  ;D) νον πέιπερ, δεν βγάζεις -πάλι- άκρη!
Πολλές θέσεις (αυτούσια νούμερα) φέρεται να τις κέρδισαν οι ενιστάμενοι.
"Τούτον τον χειμώνα, άμα τον πηδήξαμε,
γι' άλλα δέκα χρόνια, άιντε, καθαρίσαμε..."

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:52:50 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10630 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 05:56:51 pm »
Υπόθεση κάνω...

Για να δικαιωθούν οι ενστάσεις πρέπει να υπάρχουν κενά. Τα κενά λοιπόν είναι αυτά του ΦΕΚ (αλλιώς θα έβγαιναν πρώτα οι μετατάξεις των ενστάσεων - στον αέρα δηλαδή από θέμα προυπάρχοντων κενών και μετά τα κενά για την β φάση...)
Ενα θέμα είναι αν θα βγουν οι μετατάξεις των ενστασεων σε άλλο ΦΕΚ (προγενέστερο) σε σχέση με αυτούς που θα πάρουν μετάταξη με τη νέα φάση ή όλοι μαζί σε ένα ΦΕΚ...
Είδατε τα χρυσά μου πως μπορούν μια χαρά να τα μπερδέψουν και να μην ξέρεις από που σου ήρθε;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2013, 05:59:04 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10631 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 06:50:22 pm »
Το θέμα είναι επίσης ,αυτοί που δικαιώθηκαν στην ένστασή τους και τελικά μετατάχθηκαν,σε τι κενά θα τους τοποθετήσουν?Δεν είναι άδικο να τους τοποθετήσουν στα εναπομείναντα κενά?Τι φταίνε οι ίδιοι αν το υπουργείο έκανε λάθος?Και εντέλει αφού δικαιώθηκαν,γιατί αυτοί που είχαν πάρει αδίκως τη θέση τους,δεν ξαναγυρίζουν στη θέση τους στην δευτεροβάθμια?\
Αυτό με τις οργανικές για όλους το κατάλαβε κανείς?Εμείς που πάμε σε 6 σχολεία,θα πάρουμε οργανική,(οργανική να την κάνει ο Θεός),στο σχολείο τοποθέτησής μας?Και του χρόνου δηλαδή θα είμαστε στην ίδια ομάδα σχολείων?.Και το σημείο που αναφέρει ότι τοποθετούμαστε από 1 εώς 5 σχολεί πού το πάτε?Εμείς που είμαστε σε 6?Οέο?Κανείς προιστάμενος να μας απαντήσει?

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10632 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:08:46 pm »
Το θέμα είναι επίσης ,αυτοί που δικαιώθηκαν στην ένστασή τους και τελικά μετατάχθηκαν,σε τι κενά θα τους τοποθετήσουν?Δεν είναι άδικο να τους τοποθετήσουν στα εναπομείναντα κενά?Τι φταίνε οι ίδιοι αν το υπουργείο έκανε λάθος?Και εντέλει αφού δικαιώθηκαν,γιατί αυτοί που είχαν πάρει αδίκως τη θέση τους,δεν ξαναγυρίζουν στη θέση τους στην δευτεροβάθμια?\
Αυτό με τις οργανικές για όλους το κατάλαβε κανείς?Εμείς που πάμε σε 6 σχολεία,θα πάρουμε οργανική,(οργανική να την κάνει ο Θεός),στο σχολείο τοποθέτησής μας?Και του χρόνου δηλαδή θα είμαστε στην ίδια ομάδα σχολείων?.Και το σημείο που αναφέρει ότι τοποθετούμαστε από 1 εώς 5 σχολεί πού το πάτε?Εμείς που είμαστε σε 6?Οέο?Κανείς προιστάμενος να μας απαντήσει?

Κοίτα ας αφήσουμε προς το παρόν το κομμάτι με τις οργανικές γιατί σηκώνει αρκετή κουβέντα και ουσιαστικά είναι προσχέδιο πάμε τώρα στο άλλο που ρωτάς...
Από την στιγμή που όλοι όταν διορίζονται πάνε σε προσωρινά κενά και μάλιστα βάσει της ημερομηνίας του ΦΕΚ διορισμού (δηλαδή όσοι διορίζονται Σεπτέμβρη δεν εριμένουν τους άλλους που διορίζονται Νοέμβρη) θεωρώ ότι το πιο πιθανό είναι να τοποθετηθείτε προσωρινά σε εναπομείναντα κενά...Τώρα αν η αβθμια γυρίσει πίσω κάποιους που της διατέθηκαν από την ββθμια (αφού πλέον οι λόγοι της διάθεσης δεν υφίστανται δεν το αποκλείω).

ΥΓ. Καλά πάντως αμα γίνει αυτό δηλαδή η ββθμια σπρώχνει κόσσμο στην αβθμια γιατί της περισσεύουν και μετά η αβθμια ξαναστέλνει κόσμο στην ββθμια γιατί μετα τις μετατάξεις περισσεύουν και σε αυτήν δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών...πραγματικά θα τους έλεγα να πάω σπίτι μου μέχρι να αποφασίσετε τι θέλετε και αν αποφασίσετε μου λέτε...  ;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:13:58 pm από guestteacher »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10633 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:32:41 pm »
Πάντως για conflicts μεταξύ μεταταγμένων και αναπληρωτών βρέθηκε η λυση...
Αντε πάλι για εσάς τους μεταταγμένους δουλεύει η Υπουργάρα...αλλά εσείς εκεί...μικρόψυχοι, κακιασμένοι και γκρινιάρηδες...  ;D ;D ;D ;D

http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/tropologia-topothethseis-anaplhroton-ekpaideytikon-oromisthion

YΓ.... Ασχετο ο Αη
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:34:16 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #10634 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:44:15 pm »
Παιδια,.,τα κενα που εμφανιθσαν δεν ειναι τα εναπομειναντα απο τις ενστασεις.Τουλαχιστον οχι σε ολες τις περιπτωσεις.
Ξαναλεω την περιπτωση που με ενδιαφερει.Στον νομο που ενδιαφερομαι..στις πρωτες υποχρεωτικες μεταταξεις ειχε δωσει 3 πλεοναζοντες και ισαριθμα κενα στο ΠΥΣΠΕ.Οταν βγηκαν τα αποτελεσματα μονο ΕΝΑΣ ειχε παει στην  α/θμια.Αρα εχει 2 κενα.(ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ).
τΙς ΕΝΣΤΑΣΕΙς ΚΑΙ ΤΙς ΠΕΡΙΟΧΕς ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΙς ΚΟΙΤΑΞΑ.κανενας ΤΙς ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑς ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.
Ομως στα νεα κενα,δεν εδωσε ουτε τους 2 παραπανω πλεοναζοντες που απεμειναν,και πιθανολογω οτι απλα δεν πηγαν στο οικειο ΠΥΣΠΕ,διοτι μαλλον ειχαν παρει μεταταξη τελικα σε αλλα ΠΥΣΠΕ,οποτε και δεν εβγαλε κανενα κενο,παρολο που εχει .
Σε πολλες περιπτωσεις το πηγαν αναλογα με τις πρωτες μεταταξεις.
Γενικα παλι,καμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Αποσυνδεδεμένος baxalo2013

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10635 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:33:07 pm »
Μία ερώτηση για την bitch ή για άτομα που ξέρουν...
Έκανα στις εθελοντικές αλλά όχι στην α-φάση. Και στις εθελοντικές και στην α-φάση (μετα τις ενστάσεις) θα μπορούσα να πηγαινα στην πρώτη μου επιλογή.

θα μπορούσα να κάνω έρώτημα προς το υπουργείο και να επικαλλεστώ εκτός από το "έννομο συμφέρον" και την "αρχή της καλής πίστης  και της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου." - με το σκεπτικό ότι δεν με ενημέρωσε το Υπουργείο ότι τις θέσεις των εθελοντικών τις δώσαν σε δεύτερη διαδικασία και έπρεπέ να κάνω αίτηση και στην δεύτερη;

Thanks προκαταβολικά :)

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10636 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:07:26 pm »
Κοίτα ας αφήσουμε προς το παρόν το κομμάτι με τις οργανικές γιατί σηκώνει αρκετή κουβέντα και ουσιαστικά είναι προσχέδιο πάμε τώρα στο άλλο που ρωτάς...
Από την στιγμή που όλοι όταν διορίζονται πάνε σε προσωρινά κενά και μάλιστα βάσει της ημερομηνίας του ΦΕΚ διορισμού (δηλαδή όσοι διορίζονται Σεπτέμβρη δεν εριμένουν τους άλλους που διορίζονται Νοέμβρη) θεωρώ ότι το πιο πιθανό είναι να τοποθετηθείτε προσωρινά σε εναπομείναντα κενά...Τώρα αν η αβθμια γυρίσει πίσω κάποιους που της διατέθηκαν από την ββθμια (αφού πλέον οι λόγοι της διάθεσης δεν υφίστανται δεν το αποκλείω).

ΥΓ. Καλά πάντως αμα γίνει αυτό δηλαδή η ββθμια σπρώχνει κόσσμο στην αβθμια γιατί της περισσεύουν και μετά η αβθμια ξαναστέλνει κόσμο στην ββθμια γιατί μετα τις μετατάξεις περισσεύουν και σε αυτήν δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών...πραγματικά θα τους έλεγα να πάω σπίτι μου μέχρι να αποφασίσετε τι θέλετε και αν αποφασίσετε μου λέτε...  ;
@guestteacher
Ακριβώς έτσι βλέπω ότι γίνεται στη δική μου περιοχή. Στην ειδικότητα των Γαλλικών, η β/θμια έστειλε πολύ κόσμο α/θμια, η οποία όμως αρνείται ακόμη να μας τοποθετήσει, καθώς εκκρεμεί η υ.α. με τους "δικαιωμένους" της Δευτέρας για μετάταξη, οι οποίοι καλύπτουν ακριβώς τα κενά. Επομένως, θεωρείται σχεδόν σίγουρα ότι θα μας ξαναγυρίσουν πίσω.

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10637 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:10:47 pm »
@elenam

Πραγματικά νιώθω τυχερός που δεν έχω εμπλακεί στην όλη διαδικασία (είτε ηθελημένα είτε άθελα μου).
Πίστεψε με η κάθε Διεύθυνση κάνει τα δικά της και ο Ξέρξης κάθεται στο όρος Αιγάλεω και παρακολουθεί αμέριμνος (εγώ πάντα το έλεγα αυτό το Υπουργείο στο όρος Αιγάλεω έπρεπε να ήταν...)

Αποσυνδεδεμένος victoryhope

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10638 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:20:18 pm »
Μία ερώτηση για την bitch ή για άτομα που ξέρουν...
Έκανα στις εθελοντικές αλλά όχι στην α-φάση. Και στις εθελοντικές και στην α-φάση (μετα τις ενστάσεις) θα μπορούσα να πηγαινα στην πρώτη μου επιλογή.

θα μπορούσα να κάνω έρώτημα προς το υπουργείο και να επικαλλεστώ εκτός από το "έννομο συμφέρον" και την "αρχή της καλής πίστης  και της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου." - με το σκεπτικό ότι δεν με ενημέρωσε το Υπουργείο ότι τις θέσεις των εθελοντικών τις δώσαν σε δεύτερη διαδικασία και έπρεπέ να κάνω αίτηση και στην δεύτερη;

Thanks προκαταβολικά :)

Ξέρεις πόσοι την πατήσαμε έτσι;;;; Απλώς τις εθελοντικές τις βάφτισαν υποχρεωτικές. Το όλο θέμα έχει αναλυθεί στο φόρουμ αυτό. Απλώς εξαπατηθήκαμε εμείς που κάναμε στις εθελοντικές και οχι στην α' φάση των υποχρεωτικών. Τώρα ερώτημα να κάνεις αλλά προφανώς θα λάβεις μια "ετοιματζίδικη" απάντηση που πιθανολογώ ότι την ξέρεις ήδη. Ας προσέχαμε με άλλα λόγια
Ναι, λατρεύω την εκπαίδευση αλλά πολύ μας ταλαιπωρούν!

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10639 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:27:12 pm »
@elenam

Πραγματικά νιώθω τυχερός που δεν έχω εμπλακεί στην όλη διαδικασία (είτε ηθελημένα είτε άθελα μου).
Πίστεψε με η κάθε Διεύθυνση κάνει τα δικά της και ο Ξέρξης κάθεται στο όρος Αιγάλεω και παρακολουθεί αμέριμνος (εγώ πάντα το έλεγα αυτό το Υπουργείο στο όρος Αιγάλεω έπρεπε να ήταν...)

Έχω ρίξει το βρισίδι της... αρκούδας, τόσο στο υπουργείο που δεν ενέπλεξε την ειδικότητά μου στην α' φάση μετατάξεων, παρ' ότι ήμαστε ένα σωρό άτομα στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, όσο και τη διεύθυνσή μου, που κωλυσιεργεί χαρακτηριστικά να διαθέσει κόσμο στην α'θμια. Με όλα αυτά που διαβάζω και ακούω όμως, αναρωτιέμαι: μήπως θα 'πρεπε να τους ευγνωμονώ;
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά