0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1.Μονιμη ε;Η λεξη 'μονιμοτητα' στην Ελλαδα του 2013 ειναι μαλλον ανεκδοτο!!2.Ειμαι σε 5 σχολεια.3.Στο διαλειμμα τρεχω απο το ενα σχολειο στο αλλο.4.27 παιδια στην ταξη.Περυσι σαν αποσπασμενη ειχα και 31 παιδια σε τμημα.5.Σε δυο σχολεια τη μερα.6.Οι μαθητες μου δεν ειναι 5 ετων,αλλά 11 και 12 ετων.Δεν ηξερα οτι αρχιζουν το δημοτικο στα πεντε τους.Εμεις της β'ξενης γλωσσας διδασκουμε στην Ε' και ΣΤ' ταξη...μαλλον σου διαφευγει αυτο....συναδελφε!!!!!7.Ο εμπαιγμος οντως δεν οφειλεται σε μενα,αλλά στους γονεις που δεν εδωσαν σωστη ανατροφη στα παιδια τους που στα 11 και 12 πλεον δεν μπορεις να διαμορφωσεις το χαρακτηρα τους.8.Δεν γνωριζεις τις αντοχες του άλλου και κατω απο ποιες συνθηκες εργαζεται.Δες πως ειναι τα πραγματα στην Ευρωπη!!!!!!!Τι να σου πω συναδελφε....αν εσυ εισαι τοσο αψογος και τα καταφερνεις μπραβο σου!!!Δεν ξερω αν εχεις παρει μεταταξη ή οχι,αν εισαι μακρια απο το σπιτι σου ή οχι και τι προβληματα μπορει να εχεις,παντως ξερεις μια χαρα να κρινεις και να βγαζεις συμπερασματα και κακίες.Λυπαμαι πραγματικα!Πιστευω επισης οτι οι περισσοτεροι απο εμας που καναμε αιτηση μεταταξης ,το καναμε κατω απο το καθεστως φοβου και ανασφαλειας και με την προοπτικη να ειμαστε στο σπιτι μας,διοτι δεν θα βλεπαμε το σπιτι μας ουτε σε 20 χρονια ετσι οπως εγιναν οι μεταθεσεις και οι αποσπασεις!!!!!Y.Γ.Ξερω και συναδελφους που ειναι σε 6 και 7 σχολεια(ΠΕ05 και ΠΕ07).Και για 8 ακουσα απο συναδελφο ΠΕ07.Δεν νομιζω εσυ σαν ΠΕ19 να ησουν ποτέ σε τοσα σχολεια.Γι'αυτο τα λες ολα αυτα με τοση ευκολια.Κανε το μια φορα και ελα να μου πεις τις εντυπωσεις σου!!!!!
Λογικα αφου τα κενα πηραν ΦΕΚ, θα πρεπει να τη βγαλουν αμεσαhttp://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/fek-2531-metataxeis.pdf
Me βάση αυτά τα κενά θα δηλωσουμε δηλαδη? είναι σιγουρο αυτο?
Το θέμα είναι επίσης ,αυτοί που δικαιώθηκαν στην ένστασή τους και τελικά μετατάχθηκαν,σε τι κενά θα τους τοποθετήσουν?Δεν είναι άδικο να τους τοποθετήσουν στα εναπομείναντα κενά?Τι φταίνε οι ίδιοι αν το υπουργείο έκανε λάθος?Και εντέλει αφού δικαιώθηκαν,γιατί αυτοί που είχαν πάρει αδίκως τη θέση τους,δεν ξαναγυρίζουν στη θέση τους στην δευτεροβάθμια?\Αυτό με τις οργανικές για όλους το κατάλαβε κανείς?Εμείς που πάμε σε 6 σχολεία,θα πάρουμε οργανική,(οργανική να την κάνει ο Θεός),στο σχολείο τοποθέτησής μας?Και του χρόνου δηλαδή θα είμαστε στην ίδια ομάδα σχολείων?.Και το σημείο που αναφέρει ότι τοποθετούμαστε από 1 εώς 5 σχολεί πού το πάτε?Εμείς που είμαστε σε 6?Οέο?Κανείς προιστάμενος να μας απαντήσει?
Κοίτα ας αφήσουμε προς το παρόν το κομμάτι με τις οργανικές γιατί σηκώνει αρκετή κουβέντα και ουσιαστικά είναι προσχέδιο πάμε τώρα στο άλλο που ρωτάς...Από την στιγμή που όλοι όταν διορίζονται πάνε σε προσωρινά κενά και μάλιστα βάσει της ημερομηνίας του ΦΕΚ διορισμού (δηλαδή όσοι διορίζονται Σεπτέμβρη δεν εριμένουν τους άλλους που διορίζονται Νοέμβρη) θεωρώ ότι το πιο πιθανό είναι να τοποθετηθείτε προσωρινά σε εναπομείναντα κενά...Τώρα αν η αβθμια γυρίσει πίσω κάποιους που της διατέθηκαν από την ββθμια (αφού πλέον οι λόγοι της διάθεσης δεν υφίστανται δεν το αποκλείω). ΥΓ. Καλά πάντως αμα γίνει αυτό δηλαδή η ββθμια σπρώχνει κόσσμο στην αβθμια γιατί της περισσεύουν και μετά η αβθμια ξαναστέλνει κόσμο στην ββθμια γιατί μετα τις μετατάξεις περισσεύουν και σε αυτήν δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών...πραγματικά θα τους έλεγα να πάω σπίτι μου μέχρι να αποφασίσετε τι θέλετε και αν αποφασίσετε μου λέτε... ;
Μία ερώτηση για την bitch ή για άτομα που ξέρουν...Έκανα στις εθελοντικές αλλά όχι στην α-φάση. Και στις εθελοντικές και στην α-φάση (μετα τις ενστάσεις) θα μπορούσα να πηγαινα στην πρώτη μου επιλογή.θα μπορούσα να κάνω έρώτημα προς το υπουργείο και να επικαλλεστώ εκτός από το "έννομο συμφέρον" και την "αρχή της καλής πίστης και της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου." - με το σκεπτικό ότι δεν με ενημέρωσε το Υπουργείο ότι τις θέσεις των εθελοντικών τις δώσαν σε δεύτερη διαδικασία και έπρεπέ να κάνω αίτηση και στην δεύτερη;Thanks προκαταβολικά
@elenamΠραγματικά νιώθω τυχερός που δεν έχω εμπλακεί στην όλη διαδικασία (είτε ηθελημένα είτε άθελα μου).Πίστεψε με η κάθε Διεύθυνση κάνει τα δικά της και ο Ξέρξης κάθεται στο όρος Αιγάλεω και παρακολουθεί αμέριμνος (εγώ πάντα το έλεγα αυτό το Υπουργείο στο όρος Αιγάλεω έπρεπε να ήταν...)