*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4800658 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lautassari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #11116 στις: Δεκεμβρίου 12, 2013, 05:41:33 pm »
Σκέψεις: ένα σχέδιο που δεν έχει υπογραφεί και πρωτοκολληθεί δεν είναι τίποτε. Όταν πάει για υπογραφή, ο τελικός υπογράφων μπορεί να ζητήσει νέες αλλαγές και διορθώσεις και φτου κι' απ' την αρχή. Ελπίζω λοιπόν να λείπει μόνο η Υπογραφή και αυτό μόνο.
Άλλη σκέψη: Πώς είναι δυνατόν να μιλάνε για ανάρτηση στο διαδίκτυο χωρίς να έχει υπογραφεί.
Μάλλον οι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν ακριβώς σε τι φάση βρίσκεται η διαδικασία.
Επίσης Παρασκευές σκάνε συνήθως τα μαντάτα για να μην τους ζαλίζουν τα τηλέφωνα. Άρα μήπως έρχονται αύριο τα νέα ή μήπως έχουν όλα ετοιμαστεί και το βραδάκι σκάσει η ανάρτηση;; Σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:13:57 »

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11117 στις: Δεκεμβρίου 12, 2013, 05:47:59 pm »
@lautassari
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με τις σκέψεις σου. Τις ίδιες ακριβώς έκανα κι εγώ. Δυστυχώς σήμερα δεν μπόρεσα να πάρω τηλέφωνο, όμως θα προσπαθήσω αύριο. Πάντως, σόρυ παιδιά, αλλά έχω απογοητευτεί. Φοβάμαι ότι η όλη υπόθεση θα εξελιχθεί σε μπαρούφα. Από πολλές πηγές άκουσα κι εγώ ότι η περιβόητη λίστα είναι έτοιμη, όμως με προβληματίζει πάρα πολύ όλη αυτή η καθυστέρηση. Και την άλλη φορά, τον Οκτώβριο, είχαν αργήσει να βγάλουν την άλλη λίστα, δήθεν επειδή περίμεναν να βγει διαπιστωτική πράξη για μισθοδοσίες από α/θμια κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες που κυκλοφορούσαν, όμως νομίζω ότι τώρα η καθυστέρηση, μεταξύ της διασποράς φημών μέχρι τη δημοσίευση, είναι χαρακτηριστικά μεγάλη. Ή προσθαφαιρούν ονόματα ή ασχολείται η περιβόητη "επιτροπή" με άλλα θέματα ή δεν θα τα βγάλουν ποτέ...Μακάρι να βγω ψεύτρα...Μήπως κανείς σας ξέρει ποια είναι τα μέλη αυτής της επιτροπής (εκτός από τον πρόεδρο για τον οποίο είχαμε μιλήσει παραπάνω)? :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11118 στις: Δεκεμβρίου 12, 2013, 06:16:59 pm »
Στο τηλέφωνο που πήρα σήμερα μου είπανε ότι δεν υπάρχει εικόνα. Από την περασμένη Παρασκευή είπαν ότι θα τα ανακοινώνανε από Δευτέρα και έχει φτάσει πέμπτη και τίποτα ακόμη. Εν αναμονή. Ίσως σήμερα αύριο πιθανότατα και έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος agglikouPE06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11119 στις: Δεκεμβρίου 12, 2013, 06:57:03 pm »
Συνάδελφοι το Υπουργείο είναι εδώ και μέρες απασχολημένο με αυτό που συμβαίνει με τα Πανεπιστήμια και φαντάζομαι ότι γι'αυτό έχει κολλήσει η κατάσταση.Εκτός αυτού πιστεύω ότι όντως τα βαζουν και τα ξαναβάζουν κάτω για να ελλατώσουν όσο γίνεται την πιθανότητα νέων ενστάσεων από τα καινούρια αποτελέσματα. Πάντως κι εγώ πήρα χθες και μου είπαν μεγάλος αριθμός θα ικανοποιηθεί αλλά όχι όλες, (γιατί κυκλοφορούσαν κατι τέτοιες φήμες που προφανώς δεν ισχύουν). Πάντως θα πρότεινα σε όλους να μην υπολογίζουν ημέρες και ώρες ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων γιατί είναι ψυχοφθόρο και δε βγάζει πια πουθενα, αφού το μπάχαλο του Υπουργείου είναι φέτος ανεπανάληπτο. Πιστέψτε με και τον ίδιο τον Υπουργό να ρωτήσετε δε θα ξέρει να σας πει τι μέλλει γενέσθαι. Υπομονή λοιπόν σε όλους μας κι ας ελπίσουμε φέτος σε μια Χριστουγεννιάτικη Μετάταξη...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:13:57 »

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11120 στις: Δεκεμβρίου 12, 2013, 09:22:57 pm »
Συνάδελφοι το Υπουργείο είναι εδώ και μέρες απασχολημένο με αυτό που συμβαίνει με τα Πανεπιστήμια και φαντάζομαι ότι γι'αυτό έχει κολλήσει η κατάσταση.Εκτός αυτού πιστεύω ότι όντως τα βαζουν και τα ξαναβάζουν κάτω για να ελλατώσουν όσο γίνεται την πιθανότητα νέων ενστάσεων από τα καινούρια αποτελέσματα. Πάντως κι εγώ πήρα χθες και μου είπαν μεγάλος αριθμός θα ικανοποιηθεί αλλά όχι όλες, (γιατί κυκλοφορούσαν κατι τέτοιες φήμες που προφανώς δεν ισχύουν). Πάντως θα πρότεινα σε όλους να μην υπολογίζουν ημέρες και ώρες ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων γιατί είναι ψυχοφθόρο και δε βγάζει πια πουθενα, αφού το μπάχαλο του Υπουργείου είναι φέτος ανεπανάληπτο. Πιστέψτε με και τον ίδιο τον Υπουργό να ρωτήσετε δε θα ξέρει να σας πει τι μέλλει γενέσθαι. Υπομονή λοιπόν σε όλους μας κι ας ελπίσουμε φέτος σε μια Χριστουγεννιάτικη Μετάταξη...

Αμήν

Αποσυνδεδεμένος koz_driver

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11121 στις: Δεκεμβρίου 12, 2013, 10:59:28 pm »
Εγώ πιστεύω ότι περιμένουν να τελειώσουν οι προθεσμίες που μπορεί κάποιος να κινηθεί δικαστικά. Ο δικηγόρος μου είπε ότι η προθεσμία για να κινηθώ δικαστικά λήγει 60 ημέρες αφότου βγήκε το ΦΕΚ με τα ονόματα αυτών που δικαιώθηκαν μετά από την ένσταση (17/10/2013). Η προθεσμία λοιπόν αυτή λήγει την Δευτέρα οπότε μετά μπορούν να βγάλουν ότι θέλουν και μετά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11122 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 06:58:16 am »
Ίσως δεν έχεις κι άδικο. Πάντως εμένα, ο δικηγόρος μου είπε ότι η προθεσμία είναι 90 μέρες μετά την κατάθεση της δικής μου ένστασης, κάτι που λήγει στις αρχές Ιανουαρίου. Τι να πω, δεν ξέρω...

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11123 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 09:20:52 am »
Επειδή το έψαξα η προθεσμία είναι 60 μέρες και 90 για κατοίκους εξωτερικού. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα γνωστοποίησης της απόφασης στο ενδιαφερόμενο, κάτι που ισχύει με το ΦΕΚ

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11124 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 09:28:05 am »
Επειδή το έψαξα η προθεσμία είναι 60 μέρες και 90 για κατοίκους εξωτερικού. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα γνωστοποίησης της απόφασης στο ενδιαφερόμενο, κάτι που ισχύει με το ΦΕΚ

Ο koz_driver έχει δίκιο. Και ο δικηγόρος που πήγα εγώ έτσι μου είπε, 60 ημέρες από τη δημοσίευση του ΦΕΚ.

Αποσυνδεδεμένος indygo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11125 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 10:33:02 am »
Ο koz_driver έχει δίκιο. Και ο δικηγόρος που πήγα εγώ έτσι μου είπε, 60 ημέρες από τη δημοσίευση του ΦΕΚ.

Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί υποτίθεται ότι μέσα σε 60 μέρες πρέπει να λάβεις απάντηση επι της ένστασής σου. Άρα, από εκεί και μετά θα πρέπει να έχεις 60 μέρες προθεσμία, άρα 120. Κάτι τέτοιο μου είπε ένας δικηγόρος που ρώτησα. Αλλιώς μάλλον την πατήσαμε (όσοι δεν έχουμε προσφύγει ήδη).

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11126 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 10:40:14 am »
Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί υποτίθεται ότι μέσα σε 60 μέρες πρέπει να λάβεις απάντηση επι της ένστασής σου. Άρα, από εκεί και μετά θα πρέπει να έχεις 60 μέρες προθεσμία, άρα 120. Κάτι τέτοιο μου είπε ένας δικηγόρος που ρώτησα. Αλλιώς μάλλον την πατήσαμε (όσοι δεν έχουμε προσφύγει ήδη).

Εμένα έτσι μου είπε, ανεξάρτητα από την κατάθεση ένστασης στην αρμόδια υπηρεσία, μέσα σε 60 ημέρες από την έκδοση του ΦΕΚ είναι η προθεσμία για κατάθεση προσφυγής στα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11127 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 11:01:11 am »
Άρα μπορούμε να καταθέσουμε αγωγή μέχρι τη Δευτέρα; Εγώ έχω καταθέσει αίτηση ακύρωσης αλλά σκεφτόμουν να περιμένω λίγο μέχρι να καταθέσω και αίτηση αναστολής...

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11128 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 11:47:58 am »
Ναι τη Δευτέρα είναι η τελευταία μέρα, μετά τέλος. Ότι έγινε έγινε.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11129 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 01:24:43 pm »
Πάλι τα ίδια. Πήρα στο γραφείο Υπουργού, μου είπαν πως περιμένουν την ανάρτηση στο διαδίκτυο. Τους ρώτησα αν έχει υπογραφεί και δεν γνώριζαν τίποτε. Τότε πως περιμένουν την ανάρτηση?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)