0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι το Υπουργείο είναι εδώ και μέρες απασχολημένο με αυτό που συμβαίνει με τα Πανεπιστήμια και φαντάζομαι ότι γι'αυτό έχει κολλήσει η κατάσταση.Εκτός αυτού πιστεύω ότι όντως τα βαζουν και τα ξαναβάζουν κάτω για να ελλατώσουν όσο γίνεται την πιθανότητα νέων ενστάσεων από τα καινούρια αποτελέσματα. Πάντως κι εγώ πήρα χθες και μου είπαν μεγάλος αριθμός θα ικανοποιηθεί αλλά όχι όλες, (γιατί κυκλοφορούσαν κατι τέτοιες φήμες που προφανώς δεν ισχύουν). Πάντως θα πρότεινα σε όλους να μην υπολογίζουν ημέρες και ώρες ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων γιατί είναι ψυχοφθόρο και δε βγάζει πια πουθενα, αφού το μπάχαλο του Υπουργείου είναι φέτος ανεπανάληπτο. Πιστέψτε με και τον ίδιο τον Υπουργό να ρωτήσετε δε θα ξέρει να σας πει τι μέλλει γενέσθαι. Υπομονή λοιπόν σε όλους μας κι ας ελπίσουμε φέτος σε μια Χριστουγεννιάτικη Μετάταξη...
Επειδή το έψαξα η προθεσμία είναι 60 μέρες και 90 για κατοίκους εξωτερικού. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα γνωστοποίησης της απόφασης στο ενδιαφερόμενο, κάτι που ισχύει με το ΦΕΚ
Ο koz_driver έχει δίκιο. Και ο δικηγόρος που πήγα εγώ έτσι μου είπε, 60 ημέρες από τη δημοσίευση του ΦΕΚ.
Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί υποτίθεται ότι μέσα σε 60 μέρες πρέπει να λάβεις απάντηση επι της ένστασής σου. Άρα, από εκεί και μετά θα πρέπει να έχεις 60 μέρες προθεσμία, άρα 120. Κάτι τέτοιο μου είπε ένας δικηγόρος που ρώτησα. Αλλιώς μάλλον την πατήσαμε (όσοι δεν έχουμε προσφύγει ήδη).