0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άκουσα περίπτωση που κάποιος αρχικά έκανε αίτηση για μετάταξη και πήρε στη 2η επιλογή του που ήταν η ίδια περιοχή τους ως δευτεροβάθμιας και μετά έκανε ένσταση και πήρε μετάταξη σε περιοχή διαφορετική από εκείνη που είχε δηλώσει ως πρώτη στην αρχική αίτησή του. στέκει αυτό; δεν πρέπει να ακυρωθούν στο σύνολό τους όλες οι μετατάξεις και να γίνουν ξανά αιτήσεις με δίκαια κριτήρια, με δικαιολογητικά, με διαφάνεια; είμαι τόσα χρόνια σε νησί, μίλια μακριά από το σπίτι μου, Χριστούγεννα και Πάσχα μόνο πάω, μαζεύω μόρια χωρίς αντίκρυσμα και άλλοι πήγαν από το πουθενά στο σπίτι τους. γιατί δεν κάνουν μεταθέσεις; όλοι οι σύλλογοι που είναι; δηλαδή όχι μόνο δεν καταδικάζεται το αίσχος που έγινε με τις υποχρεωτικές αλλά θα πάνε κι άλλοι σπίτια τους με λίγα μόρια;
f/b Δημήτρης Μπράτηςπρίν 14 λεπτά ·Υπογράφηκαν πριν λίγο από τον υπουργό παιδείας οι 267 ενστάσεις ( 156 νέες και 111 τροποποιήσεις) επί των μετατάξεων εκπκών της β/θμιας στην α/θμια και θα ανακοινωθούν σήμερα.Υπενθυμίζω ότι οι ενστάσεις αυτές ,όπως και οι μετατάξεις, έγιναν με το Ν4172/13 και δεν εξετάσθηκαν από το ΚΥΣΠΕ.
ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΤΑΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΣΕ Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.(ΜΟΝΟ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΙΣΧΥ).ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΣΑΦΗ ΝΟΜΟ(Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ:
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/12706-141223_dt_ypoxrewtikes_metatakseis_tropopoihseis.html
Κι εγώ την πήρα και δεν το πιστεύω! Μετά από δύο ενστάσεις ξαφνικά να βλέπεις το όνομά σου στη λίστα! elenam κι εγώ περιμένω να το δω και στο ΦΕΚ γιατί με αυτά που είδαν τα μάτια μας μέχρι τώρα... Δηλαδή τώρα εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε οργανική στην νέα περιοχή μετάταξης όταν θα δοθούν;
Για ακομη μια φορα ειδα να παιρνουν τροποποιηση μεταταξης ατομα με λιγοτερα μορια απο εμενα
@paraliaΝα είσαι καλά κι ο Θεός να σου δίνει ό,τι επιθυμείς! Δεν το πιστεύω, είδα το όνομά μου μέσα στη λίστα...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μετά από 3 ενστάσεις, απίστευτη αγωνία, ταλαιπωρία όλη την περσινή χρονιά και να βλέπω πλήθος άλλων ονομάτων με μόρια λιγότερα από εμένα. Απλά, επειδή η αγωνία μου συνεχίζεται...εκτιμώ ότι θα είμαστε σίγουροι μόνο εφόσον δημοσιευθεί και σε ΦΕΚ, σωστά ? Λέτε να γίνει καμιά "στραβή" αυτές τις μέρες, προεκλογικά ή μετεκλογικά ? Δεν ξέρω, η αγωνία μου είναι τεράστια...Συγχωράτε με για το μακροσκελές μήνυμα...